Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 21:38:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Machete  (Pročitano 26765 puta)
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Sony 
Pa film je napravljen da bude "Svrbisha i Cheshko" varijanta, odnosno blood&guts crtani Smile.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

cu3 4 life

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia jebemliga
au koji krs od filma
IP sačuvana
social share
Svaki covek, trenutno sada u Jugoslaviji, mislim, svaki mladic, svaki mladi covek, bi pozeleo da se, ovaj, da se bavi, razumes,
znaci... Da, da bude makar na 5 minuta. CVAAAAAKI ...
bi voleo da provoza neki dobar auto, sa nekom dobrom devojkom, sa malo zlata na sebi i tako...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
To je poenta, koliko puta mora da se kaže. Film je pravljen da podseća na niskobudžetne filmove puštane po američkim drivein-ovima za vreme šezdesetih i sedamdesetih.

http://en.wikipedia.org/wiki/Grindhouse
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10

To je poenta, koliko puta mora da se kaže. Film je pravljen da podseća na niskobudžetne filmove puštane po američkim drivein-ovima za vreme šezdesetih i sedamdesetih.

http://en.wikipedia.org/wiki/Grindhouse

Poenta je da (ponavljam se) da karantino i rodrigez nemaju ništa svoje da ponude pa pod firmom "omaža"(čitaj krađe ideja kojim su takve "veličine" udostojile svoje neznane kolege),prave tvorce grindhausa i filmova ne B već B- produkcije bacaju u blato svojim visoko A produkcijskim glupostima.Ti ljudi nisu imali para i snalazili su se pa su snimali tako kako su snimali za razliku od ova dva vampira koji ne samo da sišu njihove ideje već se nikad neće udostojiti ni da ih spomenu.A i zašto bi to radili kad se oni "ludo zabavljaju" dok snimaju sve gore i lošije filmove a i samo pominjanje nekog imena bi povećalo ionako visoke troškove.Holivud je nekad imao reditelje (ima ih i sad,čast izuzecima) koji su bili ljudi ne samo od zanata već i ideja i integriteta i takvi ljudi su snimali filmove koji još uvek nešto znače.To je bilo nekad.Sad se sve svodi na zaglupljianje i jeftinu zabavu ne samo Amerikanaca već i ostatka sveta.Zato se pojavljuju ovakvi filmovi i podržavaju podobne spodobe koje samo glume zle momke kojima niko ništa ne može.Uostalom videćete,tventin karantino se sprema da "uradi omaž"starim dobrim kaubojcima.
  Nemam ništa protiv toga da se snimaju i gledaju ovakvi filmovi ali sam protiv toga da se štreberi u koži loših momaka ne samo pozivaju već i da bratski baštine ono što nije njihovo.
  Cvijo, izvini što sam te citirao,ovo nije ništa bilo na tvoj račun i nema nikakve veze sa tobom.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

cu3 4 life

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia jebemliga
Upravo tako
U poslednjih deset godina je tolika kriza dobrih ideja
da sa ovakvi filmovi - satro tresh vode kao genijalni
da se ne lazemo
ovaj filme je djubre, i expendables, i A tim, i svi njima slicni-
mesavine oceans 11 i el mariachi (desperados)
djubre su jer su pravljeni na silu i zato sto nemaju limit sto se tice budzeta
sa tim parama i tim producentima ja mislim da bi i onaj mali Vojinov(tito i ja)
napravio film sa 12 oskara
Nekada si znao da ako u filmu glume dva poznata glumca "sa A liste" on ne moze biti los
A sad bez 5-6 "zvezda" niko nece da snima "ozbiljan" film.

A sto se tice teze da film treba tako da izgleda, i "u tome je fazon"
mogu samo da kazem svaka cast. ako se nekom svidja bas taj fazon neka gleda i
neka mu se do jaja svidja nema problema,
i ja gotivim korejanske dzeki cen filmove koje slabo ko ceni i postuje, verovatno s razlogom.
Ali Problem je sto se ne nekima nego VECINI svidja ovaj fazon i zato cemo se nacekati
dok Holivud ne izbaci dobar akcioni film

p.s. preporucujem svima onima kojima se svideo Kill Bill
i svima onima koji vole filmove sa radnjom koja ima poentu

Peace Out
« Poslednja izmena: 09. Okt 2010, 06:36:57 od lukskajvoker »
IP sačuvana
social share
Svaki covek, trenutno sada u Jugoslaviji, mislim, svaki mladic, svaki mladi covek, bi pozeleo da se, ovaj, da se bavi, razumes,
znaci... Da, da bude makar na 5 minuta. CVAAAAAKI ...
bi voleo da provoza neki dobar auto, sa nekom dobrom devojkom, sa malo zlata na sebi i tako...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
  Ne shvataju ljudi da je neko bukvalno bio gladan i prodavao sve što ima samo zato  da bi im ovakvi "radili omaž"(ponavljam opet :pokrao) i da bi ih na ovaj način ponizili i ismevali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 09. Okt 2010, 06:53:36
  Ne shvataju ljudi da je neko bukvalno bio gladan i prodavao sve što ima samo zato  da bi im ovakvi "radili omaž"(ponavljam opet :pokrao) i da bi ih na ovaj način ponizili i ismevali.

OK. tačno je to što kažeš i oni su im UKRALI ideje.

Prvo pitanje koje se nameće zbog čega to tebi smeta? Šta tačno ti time gubiš? Umetnost, industrija,..., svi aspekti društva su otišli toliko daleko da je jako teško na bilo kom polju uraditi nešto što već neko nije uradio. Za takve podvige naravno treba imati poseban respekt, ali ne vidim ništa loše u tome da neko iskopira nešto što je ranije urađeno davši mu neki svoj lični pečat. Primer Nu Rave žanra (muzičkog) pokazuje da iz takvih "kopiranja" mogu da izađu mnogo dobre stvari.

Drugo pitanje je šta autori koje su Tarantino i Rodrigez "pokrali" gube? Naravno ne gube ništa, mogu samo da dobiju. Zato je tvoja hajka još besmislenija. A lažeš kada kažeš da Tarantino nikad ne spominje te ljude od kojih krade ideje. Ja Tarantina ne volim previše, Rodrigeza cenim zbog Planet Terror-a. Nisam nikakav fan i ne pogađa me to što si se navrzao na njih, nego to što ta tvoja hajka uopšte nema smisla.

Na kraju mi ne ostaje ništa drugo nego da se zapitam da li je tebi ustvari krivo što su oni uspeli da unovče to što rade? Verovatno bi ih dosta više cenio da nemaju prebijene pare.

Koliko je ljudi čulo za Thriller - en grym film pre Kill Bill-a, a koliko posle?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ja se i dalje ne osećam trunku krivice što uživam u ovakvim stvarima jer sam pirat. Ni cent nisam dao industriji, ni malo joj nisam pomogao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat
OK. tačno je to što kažeš i oni su im UKRALI ideje.

Prvo pitanje koje se nameće zbog čega to tebi smeta? Šta tačno ti time gubiš? Umetnost, industrija,..., svi aspekti društva su otišli toliko daleko da je jako teško na bilo kom polju uraditi nešto što već neko nije uradio. Za takve podvige naravno treba imati poseban respekt, ali ne vidim ništa loše u tome da neko iskopira nešto što je ranije urađeno davši mu neki svoj lični pečat. Primer Nu Rave žanra (muzičkog) pokazuje da iz takvih "kopiranja" mogu da izađu mnogo dobre stvari.

Da počnem od onog u čemu se slažemo a to je činjenica da su lopovi i to odsustvo nečeg što se zove moral meni smeta.Kad nešto uzmeš a to ne samo da ne platiš i ni ne spomeneš odakle je,već im se i podsmevaš,e to je ono što bi svakom trebalo da smeta.Da ne govorim opet o lažnom predstavljanju. Ako tebi poštovani autoru citiranog teksta to ne samo da ne smeta već to i odobravaš,to je ipak samo tvoj,nikako moj stav i pogled na svet koji se usuđujem bez dozvole da iznesem.

Citat
Drugo pitanje je šta autori koje su Tarantino i Rodrigez "pokrali" gube? Naravno ne gube ništa, mogu samo da dobiju. Zato je tvoja hajka još besmislenija. A lažeš kada kažeš da Tarantino nikad ne spominje te ljude od kojih krade ideje. Ja Tarantina ne volim previše, Rodrigeza cenim zbog Planet Terror-a. Nisam nikakav fan i ne pogađa me to što si se navrzao na njih, nego to što ta tvoja hajka uopšte nema smisla.

Idemo dalje.Šta gubi neko ko je pokraden (tu se slažemo) neka zaključi svako ko i ako ovo čita.To što se neargumentovano nazivam lažovom od tebe koga sve ovo ne pogađa,sve manje cenjeni autoru nečeg što prerasta u pamflet,govori manje o meni a više o tebi.
A sad bih malo o značenju spomenute reči hajka koja nije spomenuta ovde u svom izvornom značenju već kao sinonim za nekoga ko neargumentovano napada i optužuje za nešto (na primer zato što je gledao film i "usudio se i dozvolio" sebi da o njemu piše za razliku od  njega koji hvali film na neviđeno i koji posle ima slično mišljenje) uz komentare o normalnosti.To je ono što se može nazvati hajkom,poštovaoče samo svog dela i kritizeru tuđeg.
O delu ovo dvoje duhovnih blizanaca sam uz iznete argumente,za razliku od nekih,pisao kao i ostali na ovom forumu.Mislim da bi bilo glupo da trošim energiju i vreme da ih opet iznosim ispred ovako sveznajuće moralne veličine koja,između ostalih,poput Milana Tarota,poseduje i tu sposobnost da "na neviđeno" daje svoj sud o nečem što nije video.
Predložio sam ti već citiranu autoru da zbog navedenog ponašanja odeš na trenutak na deo foruma koji se bavi psihologijom i da probaš,ali samo da probaš,da na sekund pomutiš slavu elstronga.

Citat
Koliko je ljudi čulo za Thriller - en grym film pre Kill Bill-a, a koliko posle?

Opet smo se malo igrali na Guglu ? Ne samo da je čula nego i videla moja malenkost koja je ne samo dozvolila sebi već se i usudila da gleda neke filmove u lošim bioskopima,VHS-u i (u nedostatku boljeg) lošim kopijama.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 09. Okt 2010, 19:25:20
Opet smo se malo igrali na Guglu ? Ne samo da je čula nego i videla moja malenkost koja je ne samo dozvolila sebi već se i usudila da gleda neke filmove u lošim bioskopima,VHS-u i (u nedostatku boljeg) lošim kopijama.

ovo tvoje "cenjeni autor teksta..." je urnebesno. to sam ti već spomenuo, ali uvek me oduševi. ali vratimo se temi.

a šta je loše u vezi dobijanja informacija sa gugla? samo nemoj da se nadaš da sam guglao nešto da bih tebi odgovorio. ja se informišem o nečemu kada me interesuje, a ne da bih se pravio pametan na forumu.

triler sam gledao pre godinu - dve. za njega sam čuo preko kill bill-a jer je sam Tarantino rekao da mu je taj film bio inspiracija. inače najviše informacija o filmovima kupim sa imdb foruma i ne vidim u čemu je tu problem.

to što si ti zapeo da se oni podsmevaju nekome od ljudi koji su pravili filmove ne znači da je to i istina. Tarantino često naglašava da voli da gleda takve filmove i nije mi jasno odakle tebi ideja da se on i Rodrigez nekome podsmevaju. naravno da naglašavaju smešne segmente koji odlikuju b filmove, ali to je valjda smešno svima koji te filmove vole. za veliku većinu tih filmova ne može se nikako reći da su dobri.

postovao sam na Grindhouse temi film koji je donekle inspirisao Rodrigeza da napravi Planet Terror. da si  pogledao taj film video bi da tu nema ništa originalno ni genijalno. to je jednostavno jedna budalaština od filma, ali eto ima ljudi (među kojima sam i ja) koji takve filmove vole da gledaju. Kad Rodrigez na osnovu nečeg takvog napravi odličan film, koji je sjajan vizuelno, zabavan i pre svega smešan ja ne znam kome i zašto to može da smeta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 21:38:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.