Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Jul 2025, 19:11:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Krigen (2015)  (Pročitano 1927 puta)
31. Jul 2015, 22:36:08
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Browser
Mozilla Firefox 39.0
    Krigen (2015)   

>> IMDb <<

Opis Filma:
Komandir čete Claus Michael Pedersen (Pilou Asbæk) i njegovi ljudi su stacionirani u Afganistanu. U međuvremenu, u Danskoj, sa mužem u ratu i troje dece kojima nedostaje otac, Clausova supruga Maria bori se sa svakodnevnicom.
Za vreme rutinske misije, vojnici su uhvaćeni u unakrsnoj vatri sa talibanima. Kako bi spasio svoje ljude, Claus donosi odluku zbog koje će kad se vrati u Dansku biti otpužen za ratne zločine…
[b]

[b]Žanr: Drama, War

Režiser: Tobias Lindholm

Glavne uloge:   Pilou Asbæk, Tuva Novotny, Dar Salim

Izvor teksta

filmopis

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.116
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Ovo baš deluje zanimljivo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 601.4.4
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Ovo baš deluje zanimljivo.

Gledao sam sve što je Tobias Lindholm prethodno režirao i nisam razočaran njegovim radom. Nisam pisao samo o njegovom prvencu koji je ujedno i njegov najbolji film ali ispraviću i to uskoro. U svakom slučaju preporučujem ti R za gledanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.109
mob
HTC Sensation
Ovo mora da se gleda.

Inace sam zadnjih 9 meseci ucio norveski pa mi se ljubav prema skandinavcima opet rasplamsala,a danski je slican norveskom pa taman da vezbam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 16.0
pun mi ckura filmova o iraku i avu... Smile

gledao sam skoro onaj americki snajper....i film je ok...a gledao sam i lone survivor...

ocekivao sam kamaru sranja... Smile ali ne bas toliku.... Smile
nisam mogao citav film odjednom odgledati... Smile

klasicno americko sranje  Smile

kao oni krenuli da ubiju nekog lokalnog smrada... cupavog i bradatog....koji je vac ubio preko 20 marinaca
pa ih neki cobani provalili...pa ih dobri amerikanci nisu zaklali...raskomadali i zazatrpali u rupe......
nego su ih pustili ..jer su dobri... Smile

a ovi cobani su onda otrcali talibanima...i akcija propala...svi pobijeni...
sem glavnog junaka...
njega spaila talibanska porodica... Smile jebote sunce u picku  Smile

ko da su bili na drogama..kad su pisali scenario...

a i ovaj film...s ovim nekim zutim skandinavcima..vec vidim sranje u najavi.. Smile Smile Smile Smile
cim sam procitao..kako je glavni junak morao da se suoci sa optuzbama za ratne zlocine u svojoj matici...  Smile vec znam citavu radnju filma... Smile
trebat ce mi dvije rolne toalet papira ...da odgledam citav film... Smile Smile Smile

kome oni to pricaju  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
  Posle ovog filma mogu da se pohvalim da mi preostaje samo serija Borgen da bi završio sa prevedenim filmovima T.Lindholma. Takođe mogu da napišem da je daleko bolji kao scenarista nego kao reditelj jer njegov prvenac i dalje nema premca.

Opis filma je tačan, zaista se porodicfa Pedersen bori na dva fronta. Tata Pedersen kao plaćenik u Avganistanu, mama Pedersen kod kuće dok podiže decu. Relacija front - kuća nije baš uspela dok samo suđenje jeste. Tata Pedersen koga je ratna sreća napustila morao je brzo da misli i smisli kako da on i njegova grupa prežive otpor ljudi koji su branili svoje selo. Zbog odluke koju je doneo kod kuće ga je čekalo suđenje i kvazi moralna dilema koja se svodi na priznati, odrobijati i svoju porodicu ostaviti bez prihoda ili lažirati malo ceo događaj. To je ujedno i najbolji deo filma jer zaista je pitanje kako bi se bilo ko poneo da se našao u sličnoj situaciji.

Sve u svemu, T.Lindholm ovim filmom kao da želi da se preporuči holivudu koji je vazda rad da izmuze neki rimejk pa makar to bio i osrednji film.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Jul 2025, 19:11:35
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Krigen

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.1 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.