Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Ti i, i ja, mi smo sveta dva ti si moj najlepsi san nedosanjan zivim sam, kako umem i znam danas sudnji je dan, al' dosanjan
Hajde, zlato, ti se predaj meni pa cu, pa cu srecu dati tebi zenim te, samo reci da i vec sutra dolazim ti ja svatove sa sobom dovescu i u tvojoj kuci pevacu
Reci da, ljubavi moja jedina sreca si moja najveca sada sam samo tvoj, zivote moj
Zvone zvona svadbena i cigani sviraju Trista njenih svatova od mene je skrivaju Obeli mecavo, zavej gore svadbene Sa najvecom gresnicom nevestu nek zamene
Pusti najvecu mecavu gospode Jabuku snova nikada da ne pogode Burme vencane kum nek pijan izgubi Nek je nikad niko ne ljubi
Zvone zvona svadbena i cigani sviraju Kad joj bude najlepse nek pomisli na mene Obeli mecavo, srca nek se skamene Nek joj buket svadbeni u rukama uvene
« Poslednja izmena: 07. Maj 2009, 15:10:57 od Latifovich »
Zvone zvona svadbena i cigani sviraju Trista njenih svatova od mene je skrivaju Obeli mecavo, dane gore svadbene - Zavej gore svadbene Sa najvecom vesticom nevestu nek zamene
Pusti najvecu mecavu gospode Jabuku snova nikada da ne pogode - Jabiku s krova nikad da ne pogode Burme vencane kum nek pijan izgubi Nek je nikad niko ne ljubi
Zvone zvona svadbena i cigani sviraju Kad joj bude najlepse nek pomisli na mene Obeli mecavo, srca nek se skamene Nek joj buket svadbeni u rukama uvene
Prelepa pesma pa ne bi trebalo da se rechi skrnave. ;)
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.