pod 2 ne kurcim se ko lavovi,i jako sam skromna...imam osecanja i imam najbolje drustvo na svetu...moje prijatelje koje nikad nisam u zivotu izdala i ne planiram!
mislim pogledaj Enu Popov koliko ta zena moze da prica ....mislim vaga
Pravilnikom Burek foruma je zabranjeno slanje poruka za redom, koristi opciju izmeni
« Poslednja izmena: 01. Sep 2007, 14:38:25 od marye »
pod 2 ne kurcim se ko lavovi,i jako sam skromna...imam osecanja i imam najbolje drustvo na svetu...moje prijatelje koje nikad nisam u zivotu izdala i ne planiram!
Manipulativna drolja. Prva asocijacija na vage je hodajuca vagina. Neko bi pomislio "hej, pa to i nije tako lose". Istina je i da nije lose. Mnogi muskarci bi umrli da imaju pored sebe neku koja je toliko socna, zanosna i pozeljna (kakvom se ona obilato predstavlja flertovanjem). No poput svih stvari na ovom svetu, sve ono sto na prvi pogled deluje vredno a na korak daleko na drugi pogled se otkriva da je zapravo kesa govana za koju ste platili debele pare. A sada posto ste platili za svoju vaginu, dobrodosli u svet zenskih spletki, manipulacije, tracarenja i guranja nosa u tudje stvari! Vase stvari! Sada ste pod lupom vase male vagine. Ono sto radite se belezi i analizira u prisustvu njenih trac sagovornica, a vama se reklamira, upravlja i manipulise. Jednom recju, ona vas ...e u vas mali muski mozak zeljan vagine, iako vam ta vrsta ...anja nije bila ni na kraj pameti kada ste krenuli da je osvojite. Nemojte da vas grize savest sto vas je bogomoljka uhvatila. Iskusna je ona, niste joj prvi. Ni drugi. Mozda tek 400-stoti. A ko je zapravo vasa bogomoljka, ispod te zanosne pojave? Niko do osobe koja je veoma sebična i egocentricna, ali bolno nesposobna da uradi ista zbog svoje neodlucnosti. Dela nisu njen fah. Reci jesu. Kada cujete da vagina kaze da je komunikativna, to zapravo znači da previse prica. Njen smisao postojanja se svodi da uhvati "mocnog" (barem u njenim ocima) muskarca koji će odlucivati umesto nje. A onda će ona manipulisati njime iz tame. Ona razume tu igru, da je musko bila bi hodajuci !@#$ (kao njena suprotnost u horoskopu, ovan). Zato se i privlace.
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom. I stoga nikad ne pitaj za kim zvono zvoni; ono zvoni za tobom...
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.