Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 07:31:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lud, zbunjen, normalan  (Pročitano 38745 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
HTC One
Jednostavni... naravno, nagadjam... ostali likovi su sasvim dovoljni da i dalje u punom kvalitetu nose seriju... pa zasto onda placati vise nego sto je potrebno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
A, razlozi su? Smiley

finansijske prirode, bar kad je Milan (koji je inače zbunjeni iz naslova serije, tako da bi se serija bez njega trebala trebala zvati Lud, normalan  Smile ) u pitanju  Smile

Jednostavni... naravno, nagadjam... ostali likovi su sasvim dovoljni da i dalje u punom kvalitetu nose seriju... pa zasto onda placati vise nego sto je potrebno  Smile

e ako Senad Bašić i Moamer Kasumović sami mogu da i dalje nose seriju u punom kvalitetu, onda ga .ebi  Smile
« Poslednja izmena: 21. Avg 2009, 16:43:53 od thefukara »
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
HTC One
A, razlozi su? Smiley

finansijske prirode, bar kad je Milan (koji je inače zbunjeni iz naslova serije, tako da bi se serija bez njega trebala trebala zvati Lud, normalan  Smile ) u pitanju  Smile

e ako Senad Bašić i Moamer Kasumović sami mogu da i dalje nose seriju u punom kvalitetu, onda ga .ebi  Smile

Cek, sad si me malo zbunio... doduse i moj udeo u zbunjivanju je poprilican, posto osim 3 glumca vecinu nisam ranije gledao a nisam gledao njihova prava imena.

Sefika ok, otisla i doveli ovu novu... nista posebno ali nije ni losa. Ivana je igrala skoro do pred kraj serije, Stjepan nije odlazio, pauzirao par epizoda i vratio se... ono sto me najvise zbunjuje - otkud da da nema vise Dina?

Jel ti pricas o nekoj novoj sezoni koja treba da pocne ili? Bez Dinovog lika bi izgubili stvarno mnogo na kvalitetu.

P.S. Prilicno sam siguran da su Lud, Zbunjen, Normalan bas Izet, Faruk i Damir. Dino bi jedino mogao da bude glup  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Dine nece biti u novoj sezoni.
A oko cega ce se sporiti nego oko para ..
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
HTC One
Dine nece biti u novoj sezoni.
A oko cega ce se sporiti nego oko para ..

Hvala  Smile Zbunio me the fukara nacisto, imam sve epizode (mkv format, 200mb epizoda, extra slika, kome treba neka se javi  Smile) i znam da ima Dina pa pomislih da ga sam ubacujem negde snagom podsvesti  Smile

Sad se stvarno plasim da ce dosta izgubiti na kvalitetu, Dino je bio jedan veliki i genijalni deo radnje, skroz drugaciji od svega ostalog.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 653
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Bez Dine to vise nece biti to
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
HTC Tattoo
A, razlozi su? Smiley

Naslov "lud,zbunjen,normalan",nema veze sa Pavlovićem,tj. Dinom,lud se zna ko je Smile zbunjen je Faruh a jedini normalan je mali Damir.
A Dino je sve samo nije normalan i zbunjen.

Uskoro 3.sezona  Smile

Pa treca sezona je uveliko zavrsena i sve epizode su uveliko skinute i odgledane  Smile

Ne siri dezinformacije jer... "stranka te prati, imamo ozbiljne planove za tebe"  Smile
O kojoj ti trećoj sezoni pričaš,gde si to gledao,imam ja sve epizode,i ima 2 sezone,a treća sigurno nije bila emitovana. Smile
« Poslednja izmena: 22. Avg 2009, 11:09:17 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
HTC One
O kojoj ti trećoj sezoni pričaš,gde si to gledao,imam ja sve epizode,i ima 2 sezone,a treća sigurno nije bila emitovana. Smile

1. sezona je od 1-24 epizode, 2. sezona je od 25-40 epizode a 3. od 41-72 epizode.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Lud_Zbunjen_Normalan_episodes
http://www.imdb.com/title/tt1093078/episodes
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
HTC Tattoo

1. sezona je od 1-24 epizode, 2. sezona je od 25-40 epizode a 3. od 41-72 epizode.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Lud_Zbunjen_Normalan_episodes
http://www.imdb.com/title/tt1093078/episodes
Ma to je greška,prva sezona ima 40 epizoda,a druga ima 32 i to je to. Smile

Pogledaj datum emitovanja zadnje epizode prvog i prve epizode drugog serijala,zadnja prvog serijala je emitovana February 10, 2008 a prva sledećeg serijala February 17, 2008,znači nisu ni pravili prekid između sezona,a to je onda jedna sezona sve do 40 epizode pa su pravili pauzu ,pa je početak nove sezone bio u septembru.Pratio ja to redovno Smile
« Poslednja izmena: 22. Avg 2009, 16:30:34 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
HTC One
Ma pratim i ja, ali kontam da je ovo ipak tacno... za Wiki i ajde ali IMDB u 99% slucajeva info preuzima zvanicnim kanalima, od producenata i produkcijskih kuca.

Nije ni meni logicno u odnosu na emitovanja, ali sta je danas kod nas danas logicno?  Smile Ako su kreatori serije rekli da su im od tada to tada sezone, dzaba nama zdrav razum za koji se slazem sa tobom da preovladava na osnovu datuma emitovanja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 07:31:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.351 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.