Mario, pa zar stvarno mislis da smo se mi ovde uplasile od toga sto ti i loverboy uzvracate napad u sledecoj epizodi....hahahha ako si to pomislio dragi moj, grdno si se prevario :twisted: . To sto ce te ti i loverboy da kao "napadate" to okaci macki o rep , to ni mrava ne bi moglo da uplasi. Pa znam ja niste vi takvi, da bi bili u stanju tako nesto da uradite nama neznim stvornjecima na ovoj planeti.
Pa normalno da jesmo nezna stvorenja, mislis da bi vi mogli da izdrzite sa nama da nismo tako nezne prema vama. Da smo prema vama nasilne i grube, bilo pi tesko vama, ali mi nismo. Mi smo nezne (bas zbog toga se i pravimo lude da nismo provalile da nas lazuckate) imamo mekusna srca za vas.
Sjajno. Ma nema veze necu nista da pricam. Mario nas je pokopao totalno. MARIO nisi bre u pravu (devojka nikad nije u pravu - pa necu da komentarisem zenske postove). Ma mene nijedna bre ne provali. A sad ce te vi da pitate kako ja to znam. Pa tako sto ima metoda. Ne cu da vam pricam jer cete verovatno onda zestoko promeniti misljenjne o meni. Eto dosta sam otkrio. Doduse sad sam se malo smirio pa i ne lazem toliko. Koliko li je slomljenih zenskih srca (moj rucni rad). A sad me zato Bog kaznjava i ne da mi da nadjem ljubav. Samo sex. Ali ako Bog tako kaze - ja mu apsolutno verujem.
devojka nikad nije upravu...hahahahahahah bolji vic odavno nisam cula ajd molim te daj jos jedan da se jos malko smejem.
a to sto te ne provali, mora da si nailazio sve na onaj mali i beznacajan procenat koje veruju muskarcu sve sto kaze. Pa cak i da joj kaze da je on u stvari neki princ koji jos nije postao kralj (ali navodno hoce kad prodje neko vreme) i to bi mu poverovale. Ima naivnih devojaka, ali bi takve trebale da dodju na obuku kod mene u skolu, a Milenica i Sanjica bi mogle da mi budu partneri