Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 22:33:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 95 96 98 99 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lov i ribolov...  (Pročitano 190455 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 47
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia N96
lovac sam 5 god,i doslo vreme da se kupuje puska Smile,e sad ovako kupio bih neku poluautomatsku(petometku) do 800 900eura,dajte neki predlog ,moze beneli  ili neka bereta ,bilo sta do 900eu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia N96
poluputomacku nemoj da kupujes jer za najvise dve tri godine ce biti zabranjeni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 127
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Cao drugari,
nije me  bilo neko duze vreme , menjao se posao i tako to, sta ima kod Vas. Vidim Ukika ne posustaje, resio da postane pravi lovac ( ribolovac vec jeste ) ,
Nas su prepelice zaobisle ove sezone, od 4 lokacije na kojima je bio dozvoljen lov samo na jedno ih je bilo, mozete samo da zamislite kakva je guzva bila, bilo je par jata ovih domacih patki, sto se ne sele, svinje slabo i tako
Evo jedna slika kad smo vodili kljinca od kolege u prvi lov, odrao je noge na strnjiku, nacisto, svaka skola se placa

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

DSC00118.jpg
(154.75 KB, 600x800)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 127
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
evo za Dox-a jedna slicica , to nam je guda za ovu sezonu, iskreno malo smo ih i nalazili

S4021957.jpg
(214.74 KB, 800x600)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 127
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
poluputomacku nemoj da kupujes jer za najvise dve tri godine ce biti zabranjeni
Nece biti zabranjeni, kontaktirao sam A. Ceranica pre nego sam sebi uzeo MP-153 samo ce da se postuje ogranicenje magacina na 2 metka, mada je meni puska vec stigla sa limitatorom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Tesko je mudrome medju budalama besjediti!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 789
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6151
lovac sam 5 god,i doslo vreme da se kupuje puska Smile,e sad ovako kupio bih neku poluautomatsku(petometku) do 800 900eura,dajte neki predlog ,moze beneli ili neka bereta ,bilo sta do 900eu Smile
Шта ће ти петометка? Скупља је, дешава се да заглави метак, а и није спортски, ако не одстрелиш дивљач са два метка заслужила је да оде. Купиш лепо за 400 - 500 евра ИЖ - 27 ЕМ и ловиш ко човек. Мада је мој предлог један метак (ИЖ - 18), или јеси или ниси.  Smile
IP sačuvana
social share
Dobar pogled!   M.  B-)
Nije greh biti budala na ovoj vrucini!
Posao dzelata nije lak, krvav je to posao!
Kakva bi tisina nastala, kada bi ljudi govorili samo ono sto znaju!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 127
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Ja sam kupio mp-153, i nisam se pokajao, ti stavi dva metka ili samo jedan ako hoces da bude sportski, koristi svu municiju , do sad nisam imao zastoja cak i sa punjenom, uz malo truda sredis kundak sam, smirglanje poliranje, ako hoces mogu da postavim sliku svoje, gledao sam i ja iz-27 cak i onu sporting, grube, nedovrsene, mp-153 je radna puska koja ce da sluzi godinama uz malo odrzavanja a jeftina. Za merak planiram da uzmem toz -63 da bruniram cevi, napravim nov engleski kundak, glavu u belo sa malo dorade gravure pa da bude sminkerska puska za paradu. inace kako ja koristim pusku u lovu bilo bi mi zao da ponesem neku beretu ili nekog browninga, pa da ga oderem ili da se podupirem snjim kad izlazim iz neke gudure, inace do 1000 e idu mp-153 ( 400e ), Germanica (600 e ), turske puske - vise proizvodjaca, ( od 400e pa navise misljenja su razlicita nisam hteo da eksperimentisem) cak je i browning Fusion tu negde ili malo preko, proveri i Fabarm ima ih u beogradu ali njihove cene ne znam

Pozdrav 
« Poslednja izmena: 08. Okt 2008, 09:54:36 od dare80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 127
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
neobaki pusti mi na pm mail da ti posaljem grafike ( pretpostavljam da ti trebaju za gravuru)

pheasant over fence.gif
(64.47 KB, 300x413)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Tesko je mudrome medju budalama besjediti!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 789
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6151
Како вам је почела јесења сезона? Јел ловите од почетка и зеца и фазана? Какви су вам утисци, има ли дивљачи?
Ја сам прошао екстра, са два хитца одстрелио сам два фазана. Летњи лов се исплатио. Не могу да дочекам да кренемо и са ловом зеца, јер га има јако пуно. Код нас има неко не писано правило да га ловимо задњих четири - пет недеља, већа је шанса да ћемо га ловити по снегу.
IP sačuvana
social share
Dobar pogled!   M.  B-)
Nije greh biti budala na ovoj vrucini!
Posao dzelata nije lak, krvav je to posao!
Kakva bi tisina nastala, kada bi ljudi govorili samo ono sto znaju!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Citat: Quaglia link=topic=198053. msg6170574#msg6170574 date=1225134576
Како вам је почела јесења сезона? Јел ловите од почетка и зеца и фазана? Какви су вам утисци, има ли дивљачи?
Ја сам прошао екстра, са два хитца одстрелио сам два фазана.  Летњи лов се исплатио.  Не могу да дочекам да кренемо и са ловом зеца, јер га има јако пуно.  Код нас има неко не писано правило да га ловимо задњих четири - пет недеља, већа је шанса да ћемо га ловити по снегу.
  blago vama gde lovis. Kod nas je danas poceo lov na zeca , strasno pet sam video ni na jednog nisam pucao ali makar ga ima to je bitno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 95 96 98 99 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 22:33:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.199 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.