Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 11:34:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lov i ribolov...  (Pročitano 191886 puta)
Zvezda u usponu

Dan je tmuran,ja mamuran...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC 
Sta ti lovis @thelock,i sta cuvas od pasmine?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 127
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
nemac je caletov, a moji su gonici, sad smo se podzapali nesto pa nemca vodi on a ja gonice
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Za svet si samo neko, ali za nekoga si ceo svet

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 332
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230i
Ja volim ribolov, najvise volim pecanje na plovak...to me maximalno opusti..Kad god imam prilike da skoknem do sela, koje je inace na Dunavu (Dubovac izmedju Kovina i Bele Crkve),ja odem na pecanje... Najvise sam hvatao babuske ali bilo je i somica i sarancica....
IP sačuvana
social share
Celavi bez ruku, za kosu se vuku...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
HTC desire s
Volim i jedno i drugo, mada sam vestiji u ribolovu valjda zato sto vise idem na to, cale mi ne daje bas da idem u lov hehe Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Pain is inevitable, Suffering is optional.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 700
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung D600
Skoro sam kupio Berettu model S 57 E, ispalo mi je dosta jeftino, a puske su mi velika strast, uz lov naravno...
Zna li neko nesto vise o tom modelu?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Jagode su jagode...

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1232
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung D900
i jooooooooj, zvucite kao moj cale! on obozava ribolov!  Smile
IP sačuvana
social share
...Get Rich or Die Tryin' ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dan je tmuran,ja mamuran...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC 
Skoro sam kupio Berettu model S 57 E, ispalo mi je dosta jeftino, a puske su mi velika strast, uz lov naravno...
Zna li neko nesto vise o tom modelu?!

Bas po modelima i neznam,ali samo ime Beretta govori sve.Vrhunac.Sve koje sam ja drzao u rukama su me odusevile.Stavi sliku ako imas..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

neobaki

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 409
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Pozdrav kolege, u subotu sam sa drugom isao kod nekog coveka na kotlic, i posle rucka iznese on svoj arsenal  Smile Smile (gde ga i iznese)
Ima Zastavinu bokericu (ne lovi sa njom, vise kao ukras)
Rusku neku petometku nisam zapamtio oznaku nova kosta 430 eura jako dobra puska za taj novac
I neku nemacku slicno karabinu ne znam sta je

Ta Nemacka puska je duzine 80-90 cm ima optiku na njoj i koristi kalibar 5.5mm, cev svega nekih 30-tak centimetara.Ostalo je slicno karabinu ima dole leziste za magacin s'tim sto je magacin jako mali i kada se ugura u pusku jednostavno se ne vidi (staje negde oko 6 metaka).Nacin repetiranja kao kod karabina.I sve je to ok dok on nije uzeo da puca iz nje, nasloni se covek na ogradu u daljini neka njiva i golubovi na njivi daljina negde oko 150m. Mislim se ja sta ce on da pogodi sa onolikim metkom (metak sa caurom 2.5 cm), opali on naravno golub na mestu padne mrtav a puska nema jacinu zvuka kao karabin vec zvizdi onako...Kaze pucao na srndaca na nekih 180m, s'tim sto mi opisuje da srndać na tim daljinama stane i ne bezi toliko,kaze kada ga je posle redio metak se odbijao od kostiju ostetio veliki broj vitalnih organa (tipa srce,jetru,pluca...)
Bruka kakva je, pitao ga hoce li da proda njegov odgovor (nema para za kojih bi je prodao),ne verujem da je ista slagao video sam da se bas razume u oruzije. Saznacu danas oznaku pa cu vam reci ako neko nadje nesto takvo da me obavesti.
IP sačuvana
social share
I'll give him an offer the cannot refuse!
Moc unistava one koji je nemaju.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 127
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
radi se o malokalibarskom oruzju, kalibar je 5,6 mm najcesce imaju oznaku .223 .22LR zavisno od modela, ali su svi za hice na veliku daljinu uz vrlo mali trzaj i tih pucanj, maksimalno za lov srnece divljaci na rastojanjima do 200m , a ako cev ima podkundak do vrha onda ih zovu stuc ili tako nekako verovatno neka nemacka rec, najcesce ih nose lovocuvari ( oni sa stilom) u lovistima gde vrse selektivni odstrel srnece divljaci a da ne plase ostalu divljac. Pogodni su i za lov predatora( lisica, sakal, vuk) a u Americi kojota, pa ih oni zovu varmint kalibrima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

neobaki

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 409
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
Samsung 
Kolika je cena tog oruzija okvirna neka i gde se moze naci tj. da li se dozvola za to uopste moze dobiti?
IP sačuvana
social share
I'll give him an offer the cannot refuse!
Moc unistava one koji je nemaju.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 11:34:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.