Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Loši telefoni u „Telenor“ paketima  (Pročitano 9703 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
znaci, Mobis je kriv jer oni dele lose telefon telenor-u  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
a, sta ocekivati od hrvata...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung GS3
Pa ne pravi mobis aparate Smiley NOKIA je kriva  Smile Smile Mrzim nokiu ali ne mogu bez nje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
mislis da ovi u mobisu ne znaju da su im telefoni losi? naravno da znaju.....
a nema ih da se oglase, i oni su prozvani, nije samo Telenor  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
HTC desire s
mislis da ovi u mobisu ne znaju da su im telefoni losi? naravno da znaju.....
a nema ih da se oglase, i oni su prozvani, nije samo Telenor  Smile

Znaju sigurno nego nije ih briga, ako prodje prosao je neki fon a ako ne prodje daju mu drugi pa kao onda mogu nesto da pricaju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ček malkice, ja nisam baš upućen ... nije valjda da je "Mobis elektronic" hrvatska kompanija koja prodaje mobilne telefone po Srbiji?!'
P.S. jest izgleda hrvatska, tako kaže Google - sa sedištem u Zagrebu?!? Smile Smile Smile
Jebote pa da li je moguće da nemamo pošteno ni jednu srpsku kompaniju koja će u svojoj državi prodavati mobilne telefone svojim kupcima nego opet treba da nam ga neko "sa strane" uvaljuje???
Da se razumemo, nemam ništa protiv hvrvata ali imam protiv toga da u ovoj smrdljivoj državi uvek neko sa strane treba da nam nešto prodaje a mi sami nesposobni da to uradimo. Kako je moguće da Telenor sklapa ugovore sa hrvatskim uvoznicima a radi u Srbiji? Zar nema jednog uvoznika u Srbiji? I da ga nema zar nije moglo nešto da se učini povodom toga kada nam je već u goste(sada već domaćin) došao strani operater??

Ovo je smešno! Qurč*** se da mi kao nešto majstori za mob. aparate, jedini u svetu ih dekodiramo, poznajemo njihov hardver, gotovo se lomimo i menjamo ih tri puta godišnje, servisa i radnju na svakom ćošku, podrumu, ... a ovama legalno ništa. Znači, Srbija je najobičnija crna berza i ništa dalje od toga. Ako treba nešto legalno onda zovemo hrvate da nam pokažu kako se to radi.
Svaka čast!!!
I mi težimo nekoj Evropi, jadni mi!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

s' verom u boga za kralja i otadzbinu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 373
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia N73
Ček malkice, ja nisam baš upućen ... nije valjda da je "Mobis elektronic" hrvatska kompanija koja prodaje mobilne telefone po Srbiji?!'
P.S. jest izgleda hrvatska, tako kaže Google - sa sedištem u Zagrebu?!? Smile Smile Smile
Jebote pa da li je moguće da nemamo pošteno ni jednu srpsku kompaniju koja će u svojoj državi prodavati mobilne telefone svojim kupcima nego opet treba da nam ga neko "sa strane" uvaljuje???
Da se razumemo, nemam ništa protiv hvrvata ali imam protiv toga da u ovoj smrdljivoj državi uvek neko sa strane treba da nam nešto prodaje a mi sami nesposobni da to uradimo. Kako je moguće da Telenor sklapa ugovore sa hrvatskim uvoznicima a radi u Srbiji? Zar nema jednog uvoznika u Srbiji? I da ga nema zar nije moglo nešto da se učini povodom toga kada nam je već u goste(sada već domaćin) došao strani operater??

Ovo je smešno! Qurč*** se da mi kao nešto majstori za mob. aparate, jedini u svetu ih dekodiramo, poznajemo njihov hardver, gotovo se lomimo i menjamo ih tri puta godišnje, servisa i radnju na svakom ćošku, podrumu, ... a ovama legalno ništa. Znači, Srbija je najobičnija crna berza i ništa dalje od toga. Ako treba nešto legalno onda zovemo hrvate da nam pokažu kako se to radi.
Svaka čast!!!
I mi težimo nekoj Evropi, jadni mi!
Telenor-Mobtel ja i ne dozivljavam kao nasu firmu, smatram da su ti paketi nepovoljni-->nepovoljni u odnosu na 064 koji jos uvek ne nudi dovoljan broj modela, siguran sam kad bude ponudio luksuznije modele da ce paketi biti pristupacniji i imati i par desetina MB free, koja je svrha uzimati takav telefon (N73) a ne koristiti gprs(tj. koriscenjem odmah prekorascujete racun).
Zanima me 064 kojim putem nabavlja telefone, nadam se da nije preko hrvatske.
IP sačuvana
social share
b]Za sve nase [Lobotomiste], igrajte se i vi[/b]

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Koja je svrha WCDMA/3G telefona ako ne može da se koristi internet na takvim telefonima?!? Sve se svodi na to da korisnici kupuju naziv i marku a ne nešto što će realno koristiti.
Zar baš taj 3G ne bi trebao biti jedini razlog što se ljudi odlučuju za takve pakete i telefone - da koriste internet na svojim mobilnim aparatima?? Kako će ga koristiti kada 1Gb prenesenih podataka košta oko 50000 dinara - u prevodu 1Gb = 640€ preko WCDMA/3G mreže tj., najobičnijeg protoka!!! Smile
Znači, sve je ovo zabava koja košta mnogo para - jednom rečju luksuz!
No ovo je priča za neku drugu temu.
« Poslednja izmena: 03. Feb 2007, 17:10:36 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Citat
korisnici kupuju naziv i marku a ne nešto što će realno koristiti.

Dobro jutro Kolumbo! Smiley

Inace... oni (mobis) bi trebali da imaju i zvanicni servis, mada mu ja nisam uspela uci u trag...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 77
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
LG 8180
E ovo nisam znao mislio sam da je Telenor budza da ce napraviti cudo kad sam cuo bas sam se zacudio...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.