Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Jun 2025, 18:17:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Losi nacini flertovanja  (Pročitano 14052 puta)
06. Mar 2007, 12:46:20
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Sudeći po mnogim časopisima i magazinima, za modernu devojku veoma je "in" da flertuje kako i gde stigne. Sve, međutim, ima svoje granice - neke stvari ne treba činiti prilikom flerta, ni iz kojeg razloga.

Nalazite se, recimo, na zabavi koju organizuje vaša firma i otkopča vam se dugme na bluzi. Ups! Dobro, svakom može da se desi - ali to ne znači da treba da zamolite nepoznatog muškarca da vam je zakopča; a ni simpatičnog, već oženjenog kolegu, ili, još gore, šefa.

Ili, nalazite se na nečijem venčanju i mladoženja je stvarno sladak. Mlada je zaista srećnica! Ipak, bez obzira na to koliko vam se mladoženja dopada, ne treba na svakih pola sata da mu "čestitate" na dobrom izboru.

Sa roditeljima ste na večeri. Roditelje, zbog posla, već neko vreme niste videle, a sad ste ih ponosno izvele u lep restorančić na večeru. To nipošto nije dobro vreme za razmenu zavodničkih pogleda (komentara, poruka i slično) sa muškarcem koji sedi za susednim stolom, koliko god vam se dopadao njegov izgled.

U toku su važni pregovori, ili bi trebalo da radite za kompjuterom, tek, umesto unošenja bitnih podataka i/ili praćenja onog što bi trebalo da pratite, vi četujete sa zanimljivim momkom koga ste upoznali preko Interneta. Ne, nema veze što je posao dosadan, ili što su pregovori smrtno dosadni - nije vreme za razmenu "bezobrazluka" preko Interneta.

Sa prijateljicama ste u kafiću i preglasno im pričate kakve ste sve vratolomije izvodile prošle noći u toku seks-maratona sa tipom koga ste "maznule" na jednu noć, sve to u nadi da će vas čuti i oduševiti se izvesni muškarac, takođe gost kafića, koga biste volele da odvedete u krevet te večeri.

Ovi primeri vam zvuče preterani? Mislite da niko tako ne postupa? Nažalost, ima i onih koji se baš tako ponašaju i inače simpatičnu igru flerta pretvaraju u nešto vulgarno. Nemojte i vi!

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
У свему, па и флертовању, увек гласам за стил.
Сасвим је сигурно да постоје места, прилике и околности које нису ни најмање пригодне за " бацање удице".
Флерт у неприличним ситуацијама може се тумачити  као недостатак укуса, као и као одраз лошег васпитања. А коме то треба?
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Iskreno, nema svako "talenat" za prepoznavanje tajminga za flert...
Ne kazem da ga ja imam (...sam imao  Smile ), ali isto tako znam da ga vecina mojih poznanika nema.
Ne znam za druge, ali meni je dno ukusa kada se flertom skrene, ili pak namerno skrece, paznja drugih ljudi na sebe.
Kao sto rece liv, nedostatak ukusa i vaspitanja...ali i bolesna potreba za praznjenjem emocija, nestrpljenje da se saceka neki drugi trenutak, i strah da do drugog trenutka nece ni doci.
Mozda se mnogi sa tim nece sloziti, ali termin koji koristim za opisivanje karaktera takvih ljudi je "pickopacenik".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Болесна потреба да се буде у центру пажње. (ваљда се тако каже) Smile
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Mozda ne u centru paznje svih prisutnih, ali osobe sa kojom razmenjuje neke signale da.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
blago receno: smaraci.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
... ali termin koji koristim za opisivanje karaktera takvih ljudi je "pickopacenik".

Smile
takodje koristim navedeni termin Smile za osobu muskog pola koja se prema pripadnicama zenskog pola ponasa po principu 'bilo gde, po svaku cenu'
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Fenix

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1231
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung 
Kompleksi su gadna bolest... a smaraca koliko pozelis...uzas.
IP sačuvana
social share
Fenix
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Namćor&Namćor&Namćor

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1330
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mozda ne u centru paznje svih prisutnih, ali osobe sa kojom razmenjuje neke signale da.
Naravno , jer flert je nešto lepršavo , fino , sa merom i stilom.
Sve ostalo je na nivou nekulture u najboljem slučaju, ili pak, možda nečeg ozbiljnijeg Smile
IP sačuvana
social share
Ne volem,
nikog, lutko, takva mi je narav
kao odžak star i garav
puno dima je kroz mene proslo.
Ne volem,
ujne, strine, šogore, komšiluk,
nataknem ih na čiviluk
od njih ništa dobro nije došlo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kad se kaže flert,ja uvijek pomislim na one dobre,toliko dobre da i sad imam onaj fantastičan osjećaj vezan za donji dio stomaka Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Jun 2025, 18:17:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.