Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 00:06:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Losi nacini flertovanja  (Pročitano 14784 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
davidovac,

nemoj mi reći da je svaki tvoj flert završio u krevetu?
dolazim do zaključka da si to radio svega...tri puta u životu Smile(u trećem si braku,zar ne?)

govorimo o flertu,ne i gdje to može da završi....
ne o seksu,već o flertu Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Zavisi sta zelis...
Nekoga ispunjava seks, a nekoga flert...koji i nije za svakoga...
Definitivno ces, nakon dobrog flerta, uvek moci sa tom istom osobom da imas seks...bilo kad i bilo gde.
Posto seks mogu da imam bilo kad i bilo gde, a za flert je potrebno mnogo toga da se "uklopi",
...izvini Davide, ali ja opet biram flert.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
vrcomm,

interesantno...misliš li da dobar flert nužno vodi i u seks?
meni se čini da je flert ustvari i seks,ali bez garancije.koliko god flert dobar bio.
jer ja i flertujem baš zbog toga što ne znam da li je taj seks 100% zagarantovan.
čini mi se da je ljepota u tome što se ne zna.
i ne mora Smile
« Poslednja izmena: 07. Mar 2007, 23:35:27 od sesircic »
IP sačuvana
social share
  napuni prazno.
  isprazni puno.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Namćor&Namćor&Namćor

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1330
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Treba ga prekinuti onda kada je najlepse...da bi ga takvim i zapamtio,
jer, kraj je taj koji je najupecatljiviji.

Smile vrcomm

lepotu trenutka sačuvati , veoma, veoma teško Smile

Citat: Davidovac
[quote

Прекинути, не ићи до краја - онда и не започињати.

Шта има да се памти - могао сам, а нисам .................... И није за неку похвалу и памћење. Smile

Pa probaj, promenićeš mišljenje
IP sačuvana
social share
Ne volem,
nikog, lutko, takva mi je narav
kao odžak star i garav
puno dima je kroz mene proslo.
Ne volem,
ujne, strine, šogore, komšiluk,
nataknem ih na čiviluk
od njih ništa dobro nije došlo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Citat

Наравно да није и срамота ме је због тога.  Smile

Само се питам - зашто започињати са флертом ако се не жели водити љубав са ...............  Smile

По мени - флерт је увод у сексуални однос.  Smile

Citat
dolazim do zaključka da si to radio svega...tri puta u životu Smile(u trećem si braku,zar ne

Долазим до закључка да си невина .... ниси удата зар не.
« Poslednja izmena: 07. Mar 2007, 23:42:02 od Davidovac »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Sesircic

Naravno da ne mislim  Smile
Pokusavam da nadjem kompromis izmedju te dve stvari,
jer neki ovde insistiraju na seksu...  Smile

Mar

zelja je presudna, bez nje nista...
ali ne zelja za seksom, ko kod nekih  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
U krajnjoj liniji nije ni bitno da li odvede do seksa ... dobar flert je dobar flert ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat

Наравно да није и срамота ме је због тога. Smile

Само се питам - зашто започињати са флертом ако се не жели водити љубав са ............... Smile

По мени - флерт је увод у сексуални однос. Smile

Citat
dolazim do zaključka da si to radio svega...tri puta u životu Smile(u trećem si braku,zar ne

Долазим до закључка да си невина .... ниси удата зар не.

flert uvod u seksualni odnos?
pa lijepo ja kažem da si to malo radio u životu...flertovao Smile
pazi,
flert jeste na osnovama seksualne privlačnosti,ali to i nije garant da će do seksa i doći(ali to znaš naravno[115]Smiley
i nužno ne mora.
kao što postoje ljudi koji vode ljubav,a da nisu ni flertovali,a ni imali predigru,tako postoje ljudi koji upražnjavaju flert,ali ne nužno i seks.
ljepota je u tome što nije obavezno,mada sa nekima definitivno jeste poželjno Smile

a da,naravno da sam nevina Smile
mada,ne znam kakve veze ima brak sa flertom Smile
hoćeš da nam kažeš da flertuješ sa svojom suprugom?
lijepo.
mada malo vjerovatno Smile
« Poslednja izmena: 07. Mar 2007, 23:51:30 od sesircic »
IP sačuvana
social share
  napuni prazno.
  isprazni puno.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Prekinucu vasu raspravu i dodati da je i govor tela bitan ... ali ponavljam pogled , ako ne i mozda najbitniji Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Never a dull moment...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1374
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 3510i
Muškarci su često primorani da izmišljaju neke fazone, na koje bi smuvali ribu...nekada to uspe, nekada ne, ali sve u svemu zna da bude vrlo interesantno...

Situacija 1: Dešava se da razgovaraju tip i riba koji su se tek upoznali, i on nešto počne da je zeza, na sta ona reaguje.."lupiću ti samar, nemoj da me zezaš..." On, malo popio pa počne da navaljuje da mu lupi šamar, međutim ni na kraj pameti da ce mu to učiniti jer ona sve vreme negira kao "Neću, žao mi te je..." i u tom navaljivanju PLJAS!!!, ispred diskoteke pred bar pedeset ljudi...dešava se aplauz i dobacivanja na račun dečka...ona odlazi sa drugaricom, a on onako postiđen, ipak krene za njima i pozove drugara (da "odvoji drugaricu"...Kada su malo odmakli od diskoteke, on je uhvati za ruku, zaustavi se (sačeka da mu drugar i njena drugarica odu) , privuče je sebi, zazmuri, napući usta i kaže:"E sad se lepo izvini"...sledi poljubac, pocetak nove veze...Kada su se vratili zajedno u diskoteku, masa nije mogla da poveruje, ali su usledili pozitivni komentari..

Situacija 2: Dešava se u diskoteci posle oko sat i po muvanja...deško vec očajnicki pokušava da je pridobije, i počinje priča: "Pa zašto se ne smeješ, što si tako ozbiljna...ja volim tvoj osmeh, prija mi... Zamisli da sam ja biljka...svakoj biljci treba nežnosti i osmeha da bi rasla...svaki put kada se ti nasmešiš, biljka, tj. ja rastem, bujam, cvetam...kada si namrgodjena, ja venem... Nemoj dozvoliti da uvenem...ako budeš samnom, pomoćićeš jednoj mladoj biljci da ne uvene...
Te večeri se nisu smuvali, jer je dečko bio krajnje pijan, posle par meseci su uspostavili vezu koja je dosta dugo trajala...

Situacija 3: Dečko prilazi devojci u diskoteci, ali ona samo stoji skrstenih ruku, i kreće spika:" Zasto si tako ozbiljna..?..Kada se zavrsi raspust, i ti se vratis u skolske klupe, i kada budete imali pismeni iz srpskog na temu: "Kako sam provala raspust", ti ćeš pisati kako si stojala skrstenih ruku pored sanka?...međutim, brzo je odustao.. ali vrlo interesantan segment..

Situacija 4: Tip prilazi devojci dosta energično (iz skoka) i kaze:" Ja te volim, uvek sam te voleo...meni su mama i tata  kad sam se rodio  rekli da ja tebe volim...a ja moram da slusam mamu i tatu..."...Devojka je ostala bez teksta, nakon daljeg razgovora, smuvali su se i ona je dugo bila zaljubljena u njega..

Situacija 5: Izvini, da li želis da saznaš kako se ja prezivam? -"A što bih ja to zelela da znam??? -"Pa, jednog dana ces nositi to prezime kao svoje, pa sam zeleo da ti ga saopstim odmah, da se navikneš...

Situacija 6: Izvini, želeo bih da ti kažem nešto iskreno, ali bojim se da se ne naljutiš...."Pa samo ti reci, ja volim kada su muškarci iskreni..."  -znaci da budem iskren?  "Da"  -Pa ako zelis da budem iskren, prvo te moram uhvatiti za ruku(hvata je za ruku), zatim te moram okrenuti ka sebi(okrece je ka sebi), a onda te moram (poljubi je) poljubiti...Da li sam bio dovoljno iskren?  "Da"   ***Vrlo interesantno...

Situacija 7: Imaju i one fore"ej, ajde mi pogledaj šta mi je to na vratu", pa kada se ona nagne, ti je poljubis....

Situacija 8: Dečku prilazi devojka u diskoteci i kaze..: "Ti si meni odnekle poznat.." a on ce :" Ej, ajmo napolje na svetlo da me bolje vidiš, možda se i setiš odakle me znaš..."...A svi znamo zašto je on nju pozvao napolje...?

Situacija 9: Dečko prilazi devojci i upozna se sa njom... kako izgovoriše imena jedno drugom on je poljubi...-verovali ili ne, to se dešavalo mnogo puta...

Situacija 11: Dečko koji studira poljoprivredu, ćaska sa devojkom...pita je šta ce upisati kada zavrsi srednju skolu, ona se dvoumi-jos nije odlucila tek ti on njoj da savet :"Ja sam upisao poljoprivredni fax zato sto sam znao da ćeš ga i ti upisati.... zato lepo ispuni moja očekivanja i upiši poljoprivredu..."
IP sačuvana
social share

And there comes a time
When You, when You oughta know
And there comes a time, so quit
So quit all that running!

The fire in the sky
Or the dead at your door...
Stay Free!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 00:06:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.