Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Losa sreca u ljubavi :(  (Pročitano 19798 puta)
Zvezda u usponu

905. члан форума по реду!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Bresno Polje, Trstenik, Rasinski okrug, Srbija
mob
HTC One M9
Da potpuno si u pravu ali ako si dovoljno uporan mozes sve
IP sačuvana
social share

"Potreban nam je novi socijalni konsenzus, odlaganje svih sporova i sukoba, zavrtanje rukava, uvođenje reda" Dr. Zoran Djindjic
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Malo samo treba da razmislis o svom pristupu i ako vec imas smisla za humor, mnogo lakse ces postici neke stvari od drugova koji nemaju
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
Suvise sam star ali poslusaj moj savet- "ako zelis ploditi moras naci partnerku".
Staro je pravilo da ribe padaju na pricu. Probaj na tu foru a sta je sa izgledom?  Jel tu nesto gadno? Stara francuska poslovica kaze "i narjuznija zena ima ljubavnika", ne bi da kazem da izgled nema veze ali moze se uspesno parirati drugim stvarima.
I stvarno sto tako malo pijes?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1636
mob
HTC One M9
Ja o sebi mislim da nisam Henfri Bogart ali da mogu usreciti svaku zenu cak i bolje nego on. Ako nekog zanima moze da pogleda moju sliku ovde

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

jud.jpg
(8.77 KB, 352x264)
IP sačuvana
social share

"Potreban nam je novi socijalni konsenzus, odlaganje svih sporova i sukoba, zavrtanje rukava, uvođenje reda" Dr. Zoran Djindjic

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
posto je hemfri i onako mrtav... nemas premca sem kod nekrofilki...
Nije sve u izgledu, prilaz je mnogo bitniji i zvaka
Inace po nekim mojim merilima, izgledas iznad proseka.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 685
Zastava trenutno Šabac
Moras saradjivati. BUDI KOMUNIKATIVNIJI.
IP sačuvana
social share
Red, rad i disciplina.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1636
mob
HTC One M9
Ma pocinjem da mislim da meni kao jos uvek ne treba devojka a sa druge strane osecam potrebu. Devojka koju volim i ne mogu da spavam zbog nje je nasla decka a ja cak nisam ni obratio paznju na to. I Ivane cenim tvoje misljenje  za moj izgled ali ipak mislim da bi trebale devojke da iznesu svoje pa to bih voleo da cujem
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 738
Uf care al je tebe neko sjebo do kraja...Slusaj ribe dodju i prodju i to ce svako da ti kaze...Nasla drugog pa sta?...Pretpostavljam da je i samo zbog nje pokrenuta cela ova prica...Slusaj care samo ti radi na sebi i sve ce biti ok...Ukusi zena se menjaju sa godinama i kad tad svako od muskaraca didje na red...E da inace to ti je zlatno pravilo > ZENE BIRAJU...Pravi macani se odlikuju po tome sto znaju da prepoznaju kojoj zeni sta treba....Zato umereno sa zajebancijom...A malo vise sa konverzacijom...Pokusaj s vremena na vreme da budes ozbiljan i da zauzmes stav...Ali taj stav mora da bude tvoj i cuvaj ga...Pricaj sa drugaricama koliko god da ih imas...One ce ti biti najdragoceniji izvor informacija o tome sta zenama treba...
IP sačuvana
social share

Pet the pussy...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 685
Zastava trenutno Šabac
Veoma je lose ako ne umes da razgovaras sa devojkama (podrazumevaju se i drugarice). Treba za poslusas Black cat, jer zaista ti drugarica moze pomoci oko devojke koja ti se svidja.

Ja imam dosta drugova. Bas zbog toga treba to ovako da uradis.... pricaj
IP sačuvana
social share
Red, rad i disciplina.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1636
mob
HTC One M9
Stvar je u tome sto vrlo retko uzivo sticem prijatelje vecinom online pa zato mozda i nisam bas neki da kazem uspesan u ljubavi ali sto je jos losije mnogo sam veliki zajebant i uvek se sa drugaricama salim i na njihov i na moj racun tako da na kraju uvek ispadne smesno sve u svemu (zacin C) mozda mi je to mana mozda vrlina ali ja imam 18 god i jos nisam upoznao devojku koja bi zelela da bude samnom 8O
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.