Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Losa sreca u ljubavi :(  (Pročitano 19828 puta)
Zvezda u usponu

905. члан форума по реду!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Bresno Polje, Trstenik, Rasinski okrug, Srbija
mob
HTC One M9
Па радим ја не стајем ни минута али некако не иде мало сам направи паузу док сам положио пријемни и после тога сам наставио. Не вреди ништа
IP sačuvana
social share

"Potreban nam je novi socijalni konsenzus, odlaganje svih sporova i sukoba, zavrtanje rukava, uvođenje reda" Dr. Zoran Djindjic
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Onda se zapitaj da li radis pravu stvar Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 1
Ako je dotle doslo, onda je samoubistvo pravi nacin da resis probleme  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1636
mob
HTC One M9
Мислим да си у праву али ипак на крају свако налети на своју суђену тако да сам још увек оптимиста а када дође до самоубиства то ћу да изведем из заседе
IP sačuvana
social share

"Potreban nam je novi socijalni konsenzus, odlaganje svih sporova i sukoba, zavrtanje rukava, uvođenje reda" Dr. Zoran Djindjic

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
nije vama lako
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1636
mob
HTC One M9
Па ко каже да јесте
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
pa kako si bre tako stalozen,nesto hoces a delujes kao da te mrzi da se boris....i da zivis

Ako nesto dovoljno zelis,booooriii seeee Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 156
mob
SonyEricsson K500i
svako naleti na svoju sudjenu? Mozes da zadovoljis svaku bolje nego iko? I jos par takvih recenica? Nije ni cudo sto ti ne uspeva...

Pre svega nema sudjene. Ako je i ima, mozda je ubiju u pljacki samoposluge dok ti kucas na netu samosazaljevajuci se. Samoubistvo? Ako si toliki debil, slobodno skoci u hladnu mutnu reku.... A za to zadovoljavanje? Prvo se zalis da te nijedna nece, a onda si bolji od hemfrija? Ne znam kakav je on (hvala bogu!) ali kako ti znas da jesi, ako ocigledno nisi nikad probao. Odbaci taj stav "Ja sam bolji od njega, a ona to ne vidi, vec ide za njim...bla..bla..." Nisi ti bolji, gori si. Gori si od sviju. na dnu si. Nema dole. Imas 19 godina i umires za devojkom, bilo kojom, samo da nisi sam. I to je tvoj problem sinko. Da ti je svejedno, nista ti ne bi rekao. Ali ti hoces, i ocekujes da ti sad neko da magicni lek, ili da teta sa naslovnice zakuca na tvoja vrata i kaze zelim te kirov, ti si moj junak...
Nece se desiti. Isquliraj.
Ne dolazim cesto pa sam tek sad video sve ove...hm...postove, ali...stvarno....
Prvi problem ti je sto ne pijes. Mislim, alkohol je spojio milijarde parova kroz istoriju, i ko si ti da izmisljas toplu vodu. Ako mozes da budes opusten bez njega, svaka cast, ali ocigledno je (sta ce mi reci, hoce li se smejati, ja sam los za nju) da nemas muda, pa potegni, jebem ga....
Drugo je sto ti ocigledno radis nesto pogresno. kako sam preskocio sve od 3-11 stranice, nemam pojma sta, ali promeni nesto. Obuci se lepo, idi u teretanu, nauci da govoris pravilno, istusiraj se 4 puta dnevno, pocesljaj se, nauci da gledas u dlan, tumacis horoskop.... budi znog necega zanimljiv.
Nabavi oziljak. To je ono sto ti treba.... Neki koji ce ostati vidljiv bar 3-5 godina...
Trece.... koji ja k ovo sve govorim, kad nista nisam rekao? Ne ocekuj da se stvari promene, da se promeni svet. Moras ti. Niko ti nece pomoci. Ja ti odmazem isto, jer te zadrzavam ovde, umesto da radis na sebi. Pogledaj se i shvati - jesi li zadovoljan. Ako nisi, ispravi to? Sve se moze. Ne svidja ti se boja ociju? Radi sinko, zaradi za color sociva. Ne svidja ti se tvoj humor? Procitaj milijardu viceva, nadji dobre. Nabavi neku dobru knjigicu o "body language"-u, tako da znas sta da "kazes", a sta da "slusas"...
Znam da sad ovo citaju i zene i svasta misle o meni, ali.... zabole me.
Imaj malo vere u sebe, i samopouzdanja. Zapravo, puno samopouzdanja. Pogledaj u nebo. Vidi te milijarde zvezda, sav taj prostor. Ti si niko i nista. kakve veze ima hoce li te neka jadnica ismejati, ili ce ti dati broj telefona, ili ces je zaskociti odmah tu u wc-u. I tako ces biti mrtav vec sutra, prekosutra, i nista nece biti vazno....

A i uvek mozes da pobegnes u legiju stranaca, ako se posteno obrukas Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1636
mob
HTC One M9
Пошто сам некако успео да све ово прочитам и да се у потпуности салажем са неким наводима. На свој иѕглед нисам задовљан али не желим опет ништа на себи да мењам ако ме не прихвате какав сам немој ни да ме прихватају. Али одустајања нема нека од њих ће сигутно пристати на крају. Али како кажеш ако се обрукам могу да одем у легију странаца мада се мени више свиђа жандармерија. У сваком случају хвала на саветима
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
bedak Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.