Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lordi na Evroviziji - imaju li ikakve sanse?  (Pročitano 20354 puta)
Zvezda u usponu

Srbija do Tokija preko Milvokija !

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1380
Zastava Владичин Хан
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia N73 music
Slušao sam Lorde i od ranije. Mogu reći da su velika komercijala u njima nema ništa od METALA. Jeste da su "tvrdji" ostalih evrovizijskuh izvodjača ali nisu oni metalci. Oni su bruka za metal muziku.....

Sve bih ja to  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Cao svima

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 596
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia 6230
Ja sam cuo samo tu jednu pesmu sa evrovizije i nije losa-pravi metal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Long live rock'n'roll

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 342
Zastava Beograd
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Cinjenica je da je pesma komercijala. Neko ce reci da su izdali metal i hard rock uopste, jer su se pojavili na ovom kicheraju.             Ali ako pogledamo to sa pozitivnije strane oni su dosli da smore miseve koji su se okupili u hali i pred TV ekranima. I da kazu da R'N'R nije mrtav.     Pretpostavljam da je vecina ljudi koja je glasala za njih i ne gleda ovaj festival.           Najsmesnije mi je bilo kad sam cuo izjavu da su ljudi u Atini erazocarani (publika i ucesnici) i da su u neverici . HAHAHAHAHAHAHAHAHA Ulepsali ste mi taj dan.Hvala vam. Pozdrav svim gotivnim ljudima. Dole sabani, splavovi, malboro,suzuki..........           LONG LIVE ROK'N'ROLL
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Apple Iphone 5s
Pobednici „Evrovizije“: Nismo satanisti, ovo je samo kostim

Iako ih niko pre početka takmičenja nije ubrajao u favorite, finski bend „Lordi“ je sa pesmom „Hard Rock Hallelujah“ pobedio na „Evrosongu“ i Finskoj, nakon 45 sušnih godina, doneo prvu pobedu na „Pesmi Evrovizije“!

- Kakvo čudno iskustvo! Sjajno se osećamo i želimo da se zahvalimo fanovima hard roka, obožavaocima grupe „Kis“... i svim ljudima koji su glasali za nas - izjavili su nakon pobede članovi benda „Lordi“ na pres konferenciji u Atini.

Na pitanje da li su ikada sanjali da će pobediti na „Evrosongu“, dobro raspoloženi Finci su odgovorili:

- Pre početka takmičenja nadali smo se da ćemo biti među prvih pet, mada se ne bismo bunili ni da se plasiramo i oko desetog mesta. Ali, rok muzika je pobedila, Finska je pobedila... Neverovatno! Ali, mi smo ovo uradili da bismo dokazali da ljudi mogu da budu širokih shvatanja i da nije bitno kako neko izgleda, već da li pesma valja ili ne. Potrebno je pogledati i šta se krije i iza nečijeg imidža. Što se naših maski tiče, kada bismo ih sada skinuli, pokvarili bismo iluziju, zar ne. To su naše uloge koje igramo na sceni. Na taj način gradimo misteriju - to su „Lordi“. Na kraju, po milioniti put ponavljamo, mi nemamo nikakve veze sa satanizmom i obožavanjem đavola. Niko nije toliko glup da izabere zlo umesto dobra. Uostalom, izaberite sami: Ko je veći kuler - Luk Skajvoker ili Dart Vejder?

Izvor: Blic/A. N.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
alternative-trebao si preneti sta je u Blicu rekao Zeljko Joksimovic

koliko je to lejm Smile
IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Lights...Camera...Revolution!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 257
Zastava ...Where Night Is Eternal
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
SonyEricsson 
Glupi Zeljko Joksimovic!!! Sta covek prica, pa to nije normalno. Lordi satanisti....ha...ha...ha! Sta bi bilo da su na scenu izasli Mayhem ili Darkthrone, upiskio bi se u gace. Jel on nekad video KISS ili Alice Cooper-a, King Diamond-a?

Nije sva muzika seljacka kao njegova...zbog takvih debila kao sto je on u ovoj drzavi nista nije normalno.

!!!LONG LIVE HEAVY METAL!!!   Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.                         Bill Shankly
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

It`s time to get HEAVY!!!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 416
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Shta je bednik rekao?
IP sačuvana
social share
S m r t    s h a b a n i m a !!!   
   M e t a l    f o r e v e r !!!                                               
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Apple Iphone 5s
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ok sry

pozz  Smile
IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

prosimpsonovski orijentisana

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 366
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Samsung x700
Mislis da iko na ovom svetu moze objasniti ovim ljudima da Lordi nisu satanisti? Da mnogi drugi bendovi nisu obozavaoci sotone?.... Smile

vidis, bre, da ljudi ovde znaju kako izgleda i djavo i njegovi sledbenici....nose oni ceo spisak tih ljudi, u svojim zlatnim torbicama i fensi farmericama.... Smile Smile Smile

A Seljku Joksimovicu bi ja objasnila par stvari.... Smile
« Poslednja izmena: 22. Maj 2006, 16:52:35 od paper_fairy »
IP sačuvana
social share
I Am-oK, if I Am-oK, you see...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.