Bio ja na krstarici i uso u sobu kupus org onda me ljudi pozvali na njihov forum !!! ja odem kad oni em me postave za moderatora,em izvredjaju burek,em svaki novi clan koji ih tera u 3 lepe jer kopiraju burek je SF (jedan od njih sam bio ja ) I jos likovi otvorili neki elitni forum koji je isti burek !!! Ali sve teme su bukvalno iste , znaci ni ne razlikuju se ni po jednom znaku , cak ni prvi post !!! Ja sam nacisto piko sad , ajde molim vas da uradimo nesto makar po pitanju vredjanja !!! Mi ispadamo huligani a oni cvetike...Verovatno ce sad da zabote lock i SF ce da pokaze svoju ravnodusnost prema njima ali plz ostavite malo otkljucanu temu da vidimo sta drugi clanovi misle o ovome ...
e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi bili malo losiji od drugix
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!