Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 20:30:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Logan (2017)  (Pročitano 10478 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Хју Џекмен последњи пут у улози Вулверина

„Логан: Вулверин“ је нови, дугоочекивани филм, у којем ћемо последњи пут гледати Хјуа Џекмена у улози Вулверина. У домаће биоскопе долази 2. марта.

Најновији трејлер нам показује много дубљу везу између главног лика и најновијег мутанта Икса 23.

Иако је то остварење инспирисано причом из серијала стрипова Олд мен Логан (2008), у којем главног јунака игра Старац Логан, радња филма је смештена у 2024. годину, када се Логан и професор Икс мире са нестанком Иксмена.

Логан и Професор Икс се боре са корпорацијским вођом Натанијелом Есексом, који води свет у пропаст, али и са Логановим губитком моћи саморегенерације и алцхајмеровом болешћу. Есекс жели да доспе до најновијег мутанта, женског клона Вулверина, Лауру Кини, коју Професор и Логан морају да заштите.

Легендарни лик из Иксмена Вулверин, први пут се појавио 1974. године, на последњој страници стрипа Невероватни Хулк, а врло брзо је постао звезда међу суперјунацима, познат по својим канџама и моћи самоисцељења. То остварење има другачији тон и промениће поглед на филмове о суперхеројима које смо до сада имали прилике да гледамо.

https://www.youtube.com/watch?v=-CKCwi9xS38
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Вулверин, последњи пут

Трећи и последњи филм о Вулверину – „Логан“ – са Хјуом Џекменом у главној улози, у домаће биоскопе долази 2. марта, а у сусрет томе објављен је први инсерт под називом „Знаш већ како то иде“.

Инсерт, како истиче дистрибитер Мегаком филм, даје бољи увид у правог Логана, доста мрачнијег и озбиљнијег него што је публика навикла.

У интервјуу за Емпајер магазин, Џекмен је открио неке од процеса трансформације кроз које је прошао како би што верније приказао Логанов лик, што укључује и физички трик који је позајмио од британског глумца Џима Бродбента.

„Играјући лика у годинама, Бродбент би на ђон ципеле залепио мали камен како би га подсећао да треба да храмље, што сам и ја исто чинио“, признао је Џекмен.

Он је објаснио и колико мала промена попут те може значити за улогу Логана: „Боли га цело тело, зглобови су му повређени, рањено му је срце, он је психолошки оштећен“.

Филм ће премијерно бити приказан 17. фебруара на 67. Берлинском филмском фестивалу.

https://www.youtube.com/watch?v=HCyUqcYptVI
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 175
Upis
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
konacno...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
9.5 na IMDb
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 222
Гледао сам прије два дана у Логана биоскопу. Филм је одличан, баш врхунски, један од најбољих у овом жанру! Обавезно гледати... Два и по сата пуних драме, сложених односа међу главним ликовима, трилера и наравно бруталне акције и клања. У односу на новог Спајдермена и сличне лимунаде, ово није филм за дјецу, већ је филм за озбиљне кино гледаоце и озбиљне љубитеље Марвела. Основу за филм чини стрип Вулверајн:старац Логан, али су сценаристи значајно промијенили радњу из стрипа.
Иначе, кад смо код стрипа, ЛОГАНА је за Србију недавно превела и објавила издавачка кућа Чаробна књига из Београда: http://www.carobnaknjiga.rs/starac-logan
Исто тако, за многе сцене акције, мислим да су сценаристи посегнули за рјешењима и сценама из филмова Леон професионалац, Терминатор 2, Х-men, ранији Wolwerine, али све то заиста добро функционише и крајњи резултат је заиста одличан.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
  Odgledao sam i slažem se sa tim da je film više nego dobar. Najbolji superherojski  film u protekle dve godine.

Džekmen je sjajan i pravi je naslednik ostarelog Gibsona na koga me podseća u filmu. Kada sam video susret sa decom kao da sam gledao Pobesnelog Maksa u trećem delu. Isto važi i za đozluke i odnos sa detetom, Isri Gibson u Krvavom ćaći. Odličan je u ulozi nekog kome je viševekovno bitisanje dosadilo.

Mala vulverina je priča za sebe jer nije omanula nijednog trenutka ni u jednoj sceni.Za nju će se tek čuti.

Toliko o glumcima, sad malo o reditelju kome je ovo najbolji film u karijeri. Dotični je nekim čudom dobio slobodu koju je maksimalno iskoristio kada je snimio ovakav aniglobalistički film. Ni on nije nigde omanuo jer je uspeo u nekim scenama ovoj fantaziji da realističnu notu. Mislim na scene sa stripovima u kojima vidi sebe i nametnutu mu misiju.

Prvo što sam primetio je briga fiktivne korporacije o patentima koji su intelektualno vlasništvo fiktivne kompanije koja je modifikovala samog Logana. O kontroli  mutanata i stanovništva preko genetski modifikovane hrane da ne govorim. Umalo da zaboravim Šejna koji su gledali u hotelskoj sobi i citata kojim se završavaju oba filma.

Sve u svemu, preporuka.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Logan ćemo gledati i u crno-beloj verziji

Poslednji film o Wolverineu imaće i crno-belo izdanje, otkrio je reditelj James Mangold.

Tokom promocije filma Logan, Mangold i ekipa su objavili nekoliko odličnih fotografija glumaca u crno-beloj tehnici koje su oduševile fanove. Upitan da li će možda naknadno objaviti takvu verziju filma, režiser je odgovorio: ''Radim na tome!''. Mangold je dodao da je bio iznenađen potražnjom za ovom verzijom, a da se studio bojao da će zbog fotografija gledaoci pomisliti da će prvo izdanje filma biti ''desaturirano''.

Za Logan u crno-beloj tehnici ćemo morati malo da sačekamo, jer ova verzija filma neće biti u bioskopima već se planira isključivo za kućno izdanje na Blu-rayu, kao što je George Miller uradio za Mad Max: Fury Road sa Black & Chrome izdanjem filma. Pored toga, kupce filma očekuju i dodatne scene, a kruže glasine da ćemo u njima videti Loganovu nesuđenu ljubav Jean Grey.

izvor prolog
« Poslednja izmena: 15. Mar 2017, 20:29:24 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 20:30:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Logan

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.