Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ljupko podneo ostavku, Zvezda bez trenera!  (Pročitano 12031 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Sta je bilo sa Disljenkovicem? Nije vise kapiten?

To sto je pala petarda, lako je izivljavati se na nekim paraplegicarima. Mada opet nije lose za promenu osvojiti tri boda u domacem prvenstvu, makar i protiv takvog tima.

Katanec, pa ne znam nisam cuo nista o njemu. Iskreno mozda cu lupiti, ali koliko ja znam mislim da je on bio igrac partizana, ili se varam? Ako jeste, onda kao takav ne treba da dolazi u zvezdu. A i to sto je Slovenac, ajde manje vise, ako voli zvezdu, mada u svakom slucaju bolje bi bilo da dodje neki nas dobar trener, mada takvih gotovo i da nema, osim Muslina.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 281
Jeste bio je igrac part...i trenutno se vodi kao trener SLO reprezentacije!
IP sačuvana
social share
All the ways you wish you could be, that''s me. I look like you wanna look, I fuck like you wanna fuck, I am smart, capable, and most importantly, I am free in all the ways that you are not.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Evo ovo je izaslo u danasnjim Novostima. Procitajte ovo, da vidite sta legenda kaze misevima. :x

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
109_0954.zip (351.88 KB)
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ma trapatonija Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pa vi se zezate, a ovo je sansa koja ko zna kada ce se ponovo ukazati. Ako sada ne iskoristimo trenutak da najurimo Dzajica i ekipu, kao sto Muslin kaze, onda cemo sledeci cekati ko zna kada, a u medjuvremenu ce sve biti po starom. Ja ocekujem sada da ce zvezda sa novim trenerom da zamaze oci javnosti i premesti cetar desavanja na tu temu. Onda ce zvezda verovatno da pobedi buducnost, neku tamo mladost i tako neke timove, ubedljivo sa 3-1 i onda ce sve kao da bude super i to tako sve do sledece evropske utakmice, kada ce opet neki prosecni evropski klub da nas urnise, a onda ce opet da se gidne buka tri dana. Onda ce igraci malo da se uigraju, neko od njih ce i da postane igrac i tada ce Dzajic opet sve da ih rasproda i da pravi tim za buducnost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Da bi nekog najurio od negde, moras imati adekvatnu zamenu... da je cujem?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pa ne mogu da ti kazem ime, ali definitivno ima veliki broj mladih, ambicioznih i sto je pre svega bitno strucnih ljudi koji bi klub mnoooogo uspesnije vodili neg sto to Dzajic radi sada. Konkretno postavio bih Muslina da bude menadzer tima, sto znaci da je i trener i da odlucuje koga ce dovesti i prodati i tako dalje. Na celo kluba stavio bih nekoga ko uopste nije bivsi ilis adasnji fudbaler, vec nekoga ko je dobar menadzer, dobar biznismen i kome bi zadatak kao u kk zvezda da brine samo o finansijama i pokusava da finansijski isprati zamisli tim menadzera, Slavoljuba Muslina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Pa ni kk se nije proslavio i ako ja rad zike andjelkovica na tom polju jako cenim i postujem, nesto ne vidim da su zadrzali ono sto vredi u klubu i da su dosli sa titulom na mali kalemegdan.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pa pazi, Zmago je rekao da se prvi rezultati mogu ocekivati ove sezone, a pravi rezultati sledece. Pod tim rezultatima podrazumeva se valjda osvajanje prvenstva. Ove sezone zvezda je vec osvojila kup, a prvenstvo je izmaklo znas vec kako, tako sto je zvezda odustala od utakmice u znak protesta sto je zandarmerija tukla njene navijace i samim tim izgubila titulu. Ako aludiras na onog smrada bogdanovica, onda to nema veze sa politikom kluba. On je jednostavno pi*ka jedna balava i otisao je tamo ko zna zasto, verovatno misli da ce Divac da ga odvede u nba, ako bude bio u partizanu. Rakocevica nije bilo realno zaustaviti, a i on je rekao jos kada je dosao da ce ostati samo jednu sezonu, a tu jednu sezonu je odradio fenomenalno, stalno je pricao i prica da mu je zvezda u srcu, tako da njemu kapa dole. Ostali su svi koliko je meni poznato ostali u zvezdi, a ocekujem da cujem i koja su pojacanja. Inace zvezda je ako se secas pre par sezona pre nego sto su je preuzeli pravi ljudi bila na ivici propasti i pretilo joj je da izgubi licencu. Tada su svi oni smradovi na celu sa Vujanicem i Radmanovicem otisli iz zvezde jer joj je bilo tesko i tu su pokazali kakvi su smradovi. Sada je zvezda jedan izuzetno organizovan klub, gde se tacno i precizno zna ko sta radi, gde su sve finansije javne i to je osnovno preduslov da se napravi jedan ozbiljan i evropski klub. Naravno to je preduslov a da se do pravih rezultata doslo, potrebno je neko vreme.

Ja ne bih rec rekao fk kada bi radili kao kk, cak i da nemju rezultata neko vreme, jer znam da je to proces koji traje. Mene samo boli to sto zvezda posrce, a oni nista ne menjaju, a kada na kraju shvate da moraju da menjaju onda ce trebati jos ko zna koliko vremena da se sve dovede u red i da dodju rezultati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Pusti ti zmaga, i on je pokazao kakav je i koliki smrad.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.126 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.