Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ljupko podneo ostavku, Zvezda bez trenera!  (Pročitano 11339 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Sta je sada ovo? Jer to neka pesma spremljena za navijanje? Ako jeste i ako sam bio siguran da necu, mozda odem ipak na revans sa zenitom, samo da bih ovo pevao.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Mislim da ce pizon biti pravo resenje za zvezdu bar do kraja sezone, a onda ozbiljno menjanje koncepcije tima... mozda cak i prodati i zrtvovati ceo tim pa graditi nesto iz pocetka, ali graditi da budu zajedno 4-5 godina bar.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pa Pizon je vec bio, imao je sansu i upropastio je zvezdu skroz. Drugo, vidi sta se desilo sa njim kao trenerom kada je mlada reprezentaicju u pitanju.  Pa jer to preporuka za trenera da dodje u zvezdu? Tim ne moze ad opstane 4-5 godina sve dok Dzajic opstaje na celu kluba, jer on je navikao da prodaje igrace i to mu je uslo u krv, osladilo mu se, jer sve ga tapsu po ramenu, govore mu da je legenda i tako dalje, a ovamo uzima silne pare od igraca, niko ne zna gde te pare idu i njemu je bas lepo, a kada se pokrene neka diskusija o  njemu, on poteze argument osvajanjna lige sampiona i nikom nista. On je to sto je trulo u zvezdi i dok on ne ode, nema nama spasa.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Sta se desilo? Covek je uzeo evropsko srebro?
Imas primedbu na olimpijadu, to zaboravi, tu se on nije apsolutno nista pitao.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ma taj isti covek je vec bio u zvezdi i nista nije napravio. Cak sam ti rekao da nisam siguran da li je on nasledio Ljupka, ili Ljupko njega, ali u svkom slucaju je zvezda za vreme njih dvojice bila jako slaba i u domacem prvenstvu, a o Evropi i da ne pricamo. Znaci imao je sovju sansu. Zasto je nije iskoristio? Zasto je Muslin DVA puta dolazio u zvezdu da ispravlja ono sto su Ljupko i ekipa ukenjali i oba puta je osvoji duplu krunu. Ja Muslina nisam poznavao, niti sam ikada cuo za njega pre nego sto je dosao da trenira zvezdu, ali posle onoga sto je uradio, obozavam ga. Jos vise ga obozavam sto jej edini imao muda da kaze Dzajicu da nece da trpi njegovo zajebavanje i prodaju igraca i sto je otisao casno, nije isprljao obraz i ogresio se o svoj klub.

Pizon ako se nista nije pitao na olimpijadi, onda se nije nista pitao ni na evrposkom prvenstu. Ja znam samo da je onaj retard Djoric, bio svugde sa timom i kako sam cuo da je on bio taj koji je sastavljao tim, taktiku i tako dalje, a da je Pizon bio samo pion. Cak i da zbog toga ne moze biti pripisana krivica Pizonu, onda mu po istom osnovu ne moze biti pripisan ni uspeh, a drugo ako je bio sluga Djoricu, zasto ne bi bio sluga Dzajicu, a mislim da svi znamo kuda to vodi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
... ma ja bih najradije doveo Rehagela ili Ariga Sakija, samo to u realnom zivotu ne funkcionise... nemas toliki i takav izbor...

Danas pala petarda...

Crvena Zvezda - Hajduk Beograd 5:0 (1:0)
Perović 3', Pantelić 51', M. Dudić 61', Janković 78', Stojanović 86'
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
A ko je trener ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Neko od pomocnih trenera...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051

novi kapiten
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 768
mob
Siemens c60
Cuo sam da Zvezda zeli da dovede Kataneca!

Tog coveka sam obozavao kad sam bio klinac, bio mi je omiljeni fubaler, ali objasnite vi meni koji ce k**** Zvezdi toliki Slovenci!

Bez uvrede, ali mislim da je to ponizavanje naseg sporta!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 19 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.