Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 01:46:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ljudski andjeli  (Pročitano 32924 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
znam sta podrazumeva zato sam i rekla  Smile
Citat
ima dobri Jehoshua jos da balansira i uci.
ovo mi se ne dopada. Smile

A jel ocekujes da ce se Isus vratiti?

Evo sta Ra kaze:

Ispitivač: U našoj kulturi se govori da će se on vratiti. Možete li mi reći da li je to planirano?
Ra: Ja sam Ra. Pokušaću da proberem ovo pitanje. Ono je teško. Taj entitet je postao svestan da on nije entitet po sebi, već da deluje kao glasnik jednog Stvoritelja, koga je entitet video kao ljubav. Entitet je bio svestan da je ovaj ciklus pri kraju i govorio je o tome da će se oni, koji imaju tu svest, vratiti sa žetvom.

Pojedinačna celina uma/tela/duha koju nazivate Isus se neće vratiti, osim kao član Konfederacije, govoreći kroz neki kanal. Međutim, ima drugih sa istom svesti koji će poželeti dobrodošlicu onima na četvrtom denzitetu. To je smisao povratka.
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
videla sam sta je napisano , kao sto sam vec rekla sve sam procitala. i to pomno , neke recenice po dva puta ili vise .prosto da bih razumela sve .
ocekujem da ce se vratiti , ocekujem da ce mrtvi hodati .
a ovo znaci da cemo mi ici njima .

a sta znaci vratice se sa Konfederacijom ? sta ako se Orion prvi "nastani" ovde i pokori narod ? postoje rupe ili prozori preko kojih oni dolaze , kako ce ih cuvari Konfederacije zadrzati ? Smile
Ra je sam rekao da oni uprkos svemu dolaze , da ih ima i sada ali da ne moze da kaze tu informaciju  Smile

a sta treba jos da se desi da bi oni bili pozvani ?
koliko smo ih vec do sada zvali, koliko je tuge bilo ?
zasto nisu dosli  da nam pomognu ? kao da nisu svesni da 10% naroda veruje i da je mali br ljudi koji je cuo za ra materijal a jos manje onih koji veruju  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ovaaaaaaaaaaj, drz se ti Biblije ipak! Smile Idi, i nemoj gresiti vise... Smile Smile Smile

Aj da probam da odgovorim na neka pitanja, za detalje ces morati ceo materijal lepo da procitas... Smile

Mrtvi nece hodati, bar ne po Ra.
Vratice se kao kanal Konfederacije. Drugi, 'koji ce pozeleti dobrodoslicu' imaju Hristovu svest.
Cilj Oriona jeste pokoravanje i moc ali ne tako sto ce se materijalizovati.

''Ukratko, Orion Imperija je sa 4-tog Negativnog Denziteta. "Izgubljeni" su u smislu da su odlutali toliko daleko od svoje prave prirode, da i pored brojnih pokušaja, nismo bili u mogućnosti da dopremo do njih, i pomognemo im da se razviju. Oni postoje u okviru svog Kompleksa Grupne Duše, uglavnom kao grupa neinkarnisanih (bez fizičkog tela) entiteta, unutar Astralnih Nivoa planeta koje posećuju. Nemaju nameru da se 'vrate kući', i umesto toga traže da se hrane Negativnom Energijom, da bi nastavili dalje, jer su oni isključeni od njihovog urođenog Životnog Elana, odbivši da se pridržavaju Inkarnacionih Principa Beskonačnog Kreatora.
...
Tako da oni provode svoje vreme putujući kroz Galaksiju, u osnovi "koristeći tamnu stranu Sile "(Negativnost) da ostvare svoje ciljeve. Oni će na kraju biti vraćeni pred Jednog Beskonačnog Kreatora, i razloženi nazad u Inteligentnu Beskonačnost (Izvor Svega), mada data im je svaka šansa što je moguće duže, da nauče greške svojih puteva, i da se vrate i traže Pozitivno i započnu svoj put nazad Kući. Njihov glavni problem je, što ne žele da krenu Kući. Vide sebe kao 'bogove' i ne nameravaju da se podčine autoritetu Jednog.

Oni uglavnom ciljaju na one koje nazivate "donosioci svetla" (na putnike). Oni pokušavaju da ih odvuku od njihovih zadataka i pokušavaju da šire strah. Oni  vas neće zaista 'povrediti' fizički. Uglavnom, njihov način delovanja je da vas ograniče, i skrenu sa vašeg puta. Oni često vrše psihički napad kog "Putnik" nije svestan, ali im to često oduzme mnogo od njihove energije, te im se javlja nedostatak motivacije.''

Prozor mogucnosti  (tj da se prodre kroz karantin koji su Cuvari postavili) se javlja svaki put kada se putnik inkarnira na zemlji. Gledaj na to kao na balansiranje - dodas malo plusa i malo minusa... Smile

Evo objasnjenja:

Ispitivač: Ko je otišao u Orionsku grupu?

Ra: Ja sam Ra. Onaj ko je poznat kao Džingis Kan.

Ispitivač: Šta on sada radi tamo? Šta je njegov posao ili okupacija?

Ra: Ja sam Ra. Taj entitet služi Kreatoru na svoj sopstveni način.

Ispitivač: Da li za vas nije moguće da nam kažete kako on tačno obavlja tu dužnost?

Ra: Ja sam Ra. Za nas je moguće da govorimo o ovom pitanju. Međutim, mi koristimo svaku priliku koja se pruži da ponovimo da sva bića služe Kreatoru.

Onaj koga nazivate Džingis Kanom je sada inkarniran u fizičkom svetlosnom telu i deluje tako što rasprostire materijal misaone kontrole onima koje biste nazvali krstašima. On je, kako biste vi nazvali taj entitet, službenik na brodu.

Ispitivač: Šta rade krstaši?

Ra: Ja sam Ra. Krstaši putuju u svojim kočijama da bi osvojili planetarne socijalne grupe/kompleksa uma/tela/duha, koje još nisu dostigle stupanj socijalne memorije.

Seansa 12:

Ispitivač: U poslednjoj seansi ste spomenuli da krstaši dolaze ovamo u kočijama. Možete li opisati te kočije?

Ra: Kočije su termin koji se među vašim ljudima koristi u oblasti ratovanja. To je njegov smisao. Oblik orionskih letelica je jedan od narednih: duguljaste, jajolikog oblika, tamnije od srebra ali sa metalik-odsajajem kada se posmatraju na svetlu. U nedostatku svetla, izgledaju crvenkaste ili na neki način užarene.

U druge letelice su uključeni mali objekti u vidu diska, otprilike dvanaest stopa u vašim merama u prečniku, objekti slični kutijama, otprilike četrdeset stopa u vašim merama. Druge letelice mogu menjati oblik po želji, zahvaljujući mehanizmu kontrole mislima. Ima različitih civilizacijskih celina, koje rade/deluju unutar te grupe. Neke su sposobnije da koriste inteligentnu beskonačnost od drugih. Informacije se veoma retko dele; zbog toga, letelice veoma variraju u obliku i izgledu.

Ispitivač: Da li Konfederacija čini neke pokušaje da spreči orionske letelice da dodju ovamo?

Ra: Ja sam Ra. Čini se svaki pokušaj da se ova planeta održi u karantinu. Međutim, mreža čuvara, kao i mnogi drugi oblici patrola na bilo kom nivou, ne sprečavaju svaki entitet da probije karantin, jer kada se postavi zahtev u ime svetla/ljubavi, Zakon Jednog, oni će se povinovati Zakonu Jednog. Međutim, ukoliko se zahtev ne postavi zbog rupa na mreži, dolazi do proboja kroz mrežu.

Ispitivač: Ko postavlja taj zahtev?

Ra: Ja sam Ra. Vaše pitanje je nejasno. Molimo ponovite.

Ispitivač: Ne razumem kako Konfederacija zaustavlja orionske kočije od proboja karantina.

Ra: Ja sam Ra. To je kontakt na nivou svetlosnog oblika ili svetlosnog tela bića u zavisnosti od vibracionog nivoa čuvara. Ti čuvari pretražuju sve domete energetskog polja Zemlje, da bi uočili svaki entitet koji se približava. Entitet koji se približava se pozdravlja u ime Jednog Kreatora. Svaki entitet, pozdravljen na ovaj način, je okupan u svetlosti/ljubavi i odlučuje slobodnom voljom da se pokori karantinu zbog moći Zakona Jednog.

Ispitivač: Šta bi se dogodilo entitetu kada se ne bi pokorio karantinu posle pozdrava?

Ra: Ja sam Ra. Ne poštovati karantin, pošto ste pozdravljeni na nivou o kome govorimo, bi bilo isto kao kada biste vi pokušali da prodjete kroz solidan zid od cigala.

Ispitivač: Šta bi se dogodilo entitetu koji bi to pokušao? Šta bi se dogodilo sa njegovom kočijom?

Ra: Ja sam Ra. Kreator je jedno biće. Vibracioni nivo onih koji bi mogli da naruše taj karantin je takav da im je naočigled mreže ljubavi/svetla nemoguće da prekrše taj zakon. Zbog toga se ništa ne dešava. Ne čine se nikakvi pokušaji. Nema konfrontacije. Jedina bića koja uspevaju da prodju kroz karantin su oni koji otkriju prozore ili distorzije u vremensko/prostornom kontinuumu energetskog polja vaše planete. Oni dolaze kroz te prozore. Ti prozori su retki i nepredvidljivi.

Ispitivač: Da li to objašnjava ono što nazivamo „NLO-bumom“, kada se pokaže veliki broj NLO-a, kao u 1973?

Ra: Ja sam Ra. To je tačno.

Svesni su da se Ra Materijal nece zalepiti mnogo za siroke narodne mase no kako sami kazu 'Ako je jedan prosvetljen, zar nisu svi prosvetljeni?'
Ne mogu da daju info (pogotovo za entitete koji su jos uvek u inkarnaciji) zbog narusavanja Slobodne Volje. A po istom principu,ne mogu da dodju da pomognu sem ako nisu pozvani od strane entiteta koji pomoc trazi...
Dolazili su da pomognu a i dalje pmazu samo ne pomazu direktno kao sto su to radili sa Egipcanima jer su uocili da taj obrazac i nije bas najbolji kada je pristup ljudima u pitanju. Dolaze u snove, meditaciju i salju vizije onima koji pomoc zatraze...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
1деки ће бити веома разочаран када прође 2012. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

Nešto što mene ozbiljno zabrinjava u ovoj priči o žetvi zaključno s kranem 2012. godine je šta će se desiti sa svima koji veruju da su spremni za žetvu a ne budu požnjeveni. Zapravo ako sam ja to dobro shvatila ti koji su spremni trebalo bi da umru do kraja 2012. godine kako bi se oslobodili za inkarnaciju u višem denzitetu.

Umiranje s druge strane indicira da neko može da izazove rat, ili teroristički napad ili masovno samoubistvo vernika ili seriju pojedinačnih samoubistava u poslednjih nekoliko dana pre isteka roka.

Inače treba primetiti da je datum namešten neposredno pred gregorijanski Božić

Da. Kapiram da se neko ne moze vazneti sve dok ne umre na ovom planu.

Ispitivač: Sada, kada se nastavi tranzicija na četvrti denzitet, svi treće-denzitetski entiteti će morati da prođu kroz proces koji nazivamo smrću da bi mogli da se nastane na četvrto-denzitetskoj sferi. Da li je to tačno?

Ispitivač: Da li u ovo vreme već postoje stanovnici te četvrto-denzitetske sfere koji su već prošli kroz ovaj proces. Da li je ona već nastanjena?

Ra: Ja sam Ra. To je tačno tek od, da tako kažemo, nedavne prošlosti.

Ispitivač: Pretpostavljam da je ta populacija došla sa drugih planeta, budući da na ovoj planeti još nije obavljena žetva. Ti entiteti su sa planeta na kojima je žetva već obavljena. Da li je to tačno?

Ispitivač: Da li su ti entiteti vidljivi za nas? Da li bih mogao da vidim nekoga od njih? Da li on hoda po površini naše planete?

Ra: Ja sam Ra. Već smo razgovarali o ovome. Ovi entiteti u ovom trenutku poseduju dualna tela.

...

Ispitivač: Koliko otprilike ima zrelih treće-denzitetskih entiteta koji su mogli da budu požnjeveni sa drugih planeta?

Ra: Ja sam Ra. To je relativno redak fenomen i broj još nije dostigao 35.000.

Ispitivač: Sada su ti entiteti inkarnirani u telu sa treće-denzitetskim vibracijama. Pokušavam da razumem kako se odvija tranzicija sa trećeg na četvrti denzitet. Uzeo bih kao primer jedan od tih entiteta o kojima govorimo i koji je sada u treće-denzitetskom telu. On će postepeno stariti i moraće da umre u treće-denzitetskom telu da bi se inkarnirao u četvrto-denzitetskom telu za tu tranziciju?

Ra: Ja sam Ra. Ovi entiteti su inkarnirani u vozilu koje biste mogli nazvati dvostruko aktiviranim telom. Entiteti koji donose na svet te četvrto-denzitetske entitete osećaju tokom trudnoće veoma jaku povezanost i upotrebu spiritualne energije. To je zbog potrebe da se manifestuje dvostruko telo.

Tranzitno telo je ono koje će biti u stanju da prihvati vibracione komplekse četvrtog denziteta, kada se ulazne energije pojačaju, a da to ne bude praćeno uništenjem fizičkog vozila. Ukoliko bi treće-denzitetski entitet u potpunosti postao vibracijski svestan četvrtog denziteta, treće-denzitetsko električno polje bi bilo uništeno zbog nekompatibilnosti.

Da odgovorimo na vaše pitanje o smrti, treće-denzitetski entitet bi umro zbog uslova koji važe u trećem denzitetu.

Ispitivač: Dakle, vi kažete da će prilikom tranzicije entiteta sa dvostruko aktiviranim telima sa trećeg na četvrti denzitet, treće-denzitetsko telo morati da prođe kroz proces koji nazivamo smrću, da bi se ostvarila tranzicija. Da li je to tačno?

Ra: Ja sam Ra. Treće i četvrto-denzitetsko telo, kombinacija, će umreti zbog vrste distorzija treće-denzitetskih celina uma/tela/duha.

Možemo odgovoriti na suštinu vašeg pitanja. Svrha kombinovanog aktiviranja celina uma/tela/duha se sastoji u tome da ovakav entitet do izvesnog stepena poseduje svesno razumevanje četvrtog denziteta, kojeg treće-denzitetski entitet ne može da se seti, jer na njega deluje proces zaborava.

Ispitivač: Da li je razlog njihove tranzicije na Zemlju pre nego što se celokupna promena okonča sticanje iskustava pre procesa žetve?

Ra: Ja sam Ra. To je tačno. Ti entiteti nisu Putnici zato što je ova sfera njihova četvrto-denzitetska matična planeta. Međutim, iskustvo ovakve službe stiču samo oni požnjeveni treće-denzitetski entiteti koji su demonstrirali veliki stepen orijentacije prema drugima-sebi. Odobrenje za ovakvu inkarnaciju je privilegija, jer kod ove žetve postoji veoma iskusan katalizator u službi drugima-sebi.

Ispitivač: Postoji mnogo dece koja su demonstrirala sposobnost da mentalno savijaju metal što je pojava vezana uz četvrti denzitet. Da li većina te dece pripada vrsti entiteta o kojima govorimo?

Ispitivač: Da li je razlog što oni to mogu da učine, a peto-denzitetski Putnici ne mogu, u tome da je njihovo četvrto-denzitetsko telo aktivirano?

Ra: Ja sam Ra. To je tačno. Celina uma/tela/duha kod Putnika je aktivirana u skladu sa trećim denzitetom i oni su izloženi procesu zaborava koji se može prevladati jedino disciplinovanom meditacijom i radom.

Kada je rec o 'razocaranima' i namernoj smrti pred zetvu:

ATS: Dakle, kada Žetva dođe, moje vreme ovde se završi i ova svesna ljuska nestane, šta onda? Šta se dešava sa mnom? Šta se dešava sa mojim prijateljima i voljenima? Da li ćemo mi, i pod mi, mislim velika velika većina nas koji poseduju ovu planetu, ovu dimenziju, denzitet, većinom biti u neznanju o događajima koje predviđaš?
HH: To je dobro pitanje. Volim pitanja koja dolaze iz srca.

To zavisi od okolnosti koje se tiču tvojih konačnih trenutaka ovog određenog Života. Na primer, recimo da fizički aspekt tebe uradi onu stvar koje se zove "umre" u toku narednih zemljskih promena, odmah ćeš se vratiti u tu čudesnu oblast u kojoj prebivamo između inkarnacija, koju zovemo vreme/prostor ili "anti-materija". Ovo je mesto koje ljudi nazivaju "Nebo". Tamo ćeš se susresti sa svima onima koje voliš, a koji su takođe "umrli" u toku ovog životnog iskustva, i uživati u predivnom i emocionalnom sjedinjenju. Sastaćeš se sa tvojom Grupnom Dušom i tvojim Duhovnim Učiteljima. Mi svi zadržavamo deo naše Energije Duše na 'drugoj strani' kada dođemo ovde. U zavisnosti od nivoa težine životnog iskustva koji smo izabrali, nosimo više ili manje od naše Energije sa nama. Za prosečan "Životni vek", mi obično ponesemo između 60-80% naše Duševne Energije u inkarnaciju sa nama. Dakle, čak i ako su se oni koje volite već vratili nazad u svet Duha i ponovo inkarnisali na novu avanturu, još uvek će biti deo njihove Energije tamo da se sastane sa vama i poželi vam dobrodošlicu Kući. Nakon toga ćete proceniti vaše životno iskustvo sa vašim Učiteljima, i naučiti lekcije iz svojih uspeha i svoje grešaka. Tada ćete provesti vreme u učenju i odmoru, pre nego što počnete da planirate svoju narednu inkarnaciju.

Za one koji fizički ne "umru", pre no što Velika Žetva dođe, desiće će se trenutak "nulte tačke vremena", gde ćete uživati u estatičnom spajanju sa Beskonačnim Kreatorom, dajući vam divan podsetnik i potvrdu o tome ko i šta zaista jeste, pre no što see veo zaborava ponovo spusti na vas, i bićete prebačeni na mesto koje vas čeka, u zavisnosti o toga da li ćete nam se pridružiti u 4-tom Denzitetu Negativnom (malo verovatno), Diplomirate na 4-ti Denzitet Pozitivni (moguće) ili odete na drugu sličnu 3. Denzitetsku planetu (za "mlakonje") da i dalje svoje učenje kolikogod Ciklusa da vam je potrebno da bi diplomirali na 4. Denzitet Pozitivni. Oni u ovoj kategoriji neće zapamtiti ništa u vreme svoje tranzicije, biće kao da se ništa se nije promenilo, osim što će zadržati sećanje na vaše iskustvo  "nulte tačke" da vas ohrabri. Nećete se sećati nedavnih iskustava Žetve u ovom životu ovde. Biće kao da ste svi imali neko mistično iskustvo, a život će se nastaviti "normalno" za vas.

Dakle onaj ko nije poznjeven a ocekivao je da ce biti, nece se ni secati zetve niti okolnosti iste jer ce veo zaborava opet da se spusti na sve kao prilikom rodjenja. Mene vise interesuje, kako ce veo nekom da izbrise secanje na partnera koji je recimo poznjeven a isti nije. Da li ce sve slike, odeca, materijalni dokazi i secanje o entitetu biti izbrisani. Ovo je pod pretpostavkom da zetva bude trenutna, u fazonu:

ali ako potraje godinama, onda je verovatno da cim neko umre, a ko je spreman, bude poznjeven... Smile
Ovo za namerna ubistva i samoubistva jeste interesantno. Kapiram da su illuminati hteli da nam redukuju broj, salve nuklearki bi odavno krenule. Ali, nikad se ne zna, ljudska glupost i bez illuminata nema granica..

Ne vidim znacaj gregorijanskog Bozica u vezi Zetve. 4 dana ranije ili 144, po meni, nista bitno...

« Poslednja izmena: 14. Avg 2010, 14:57:53 od 1deki »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
Citat
Ovaaaaaaaaaaj, drz se ti Biblije ipak!  Idi, i nemoj gresiti vise... 

vid' vid' ...znaci kad pitam ne valja kad citam ne valja  Smile

a sta mi koji kurac vecito citirs tog ra odgovori svojim recima , onako kako ti mislis , nisam ni ja tebi ispitivaca citirala  Smile

znaci ovako da rezimiram:

tamo neke  duse pokojnika prelaze iz nivoa svesti u neki drugi nivo svesti.
vanzemaljci ne postoje , to su duse nasih predaka , tipa moj pradeda vozi neko svetlosno vozilo , sluzi kreatoru i ne zna ko sam ja ni ko je on .
dzingis kan je sad krstas i posluje na brodu , popularni " mali od palube" dok atila bic boziji sluzi kreatoru u konfederaciji
ra su grupne duse nasih poznjvenih predaka
svi zive na nekim prstenovima , neko mikro i makro kosmosu
toliko tuge , krvoprolica i nesreca oni se osecaju jos da nisu pozvani , nego nam telepatski pisu i pricaju pri tome znajuci da mi te likove Milan tarot , Vidovita Zorka i ostale para-radodajke trpamo u luidnicu jer im obrazac kod Egipcana nikako nije uspeo ....
i za kraj...isus kao najblagosloveniji u nasoj kulturi , Njegov sin ide tamo u skolu jer je "nas" Bog za njihovog kreatora kurac iz obdanista.

i to sve nivoi svesti, picke materine , i ostalo .

ee deki ako je tebi lakse da se utesis cinjenicom da neces crci i biti bacen , pokopan i zaboravljen vec kod treceg kolena kao i svi mi , da ces biti poznjeven i da ces sa isusom igrati skolice i resavati ukrstene ...samo izvoli  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 1395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
jos kad bi smanjila svoju vulgarnost, bila bi extra za svoje godine Smile

a posle radi sta god hoces sa andjelima.
IP sačuvana
social share
U se i u svoje kljuse!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
jos kad bi smanjila svoju vulgarnost, bila bi extra za svoje godine Smile

a posle radi sta god hoces sa andjelima.

a zasto bih ja to uradila ? sta ti imas sa mojom vulgarnoscu ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
1деки ће бити веома разочаран када прође 2012. Smile
Smile Smile

IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 1395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
@ sandra  pa dosta puta mi se tema ucini zanimljivom i onda naletim na tvoj komentar (nekada su bilo duhoviti), pocnem da citam pa mi presedne sve...i onda te samo preskocim.

deki, sad svi navalili na tebe. mani da dokazujes vise njihovo postojanje Smile imas i druge, ociglednije stvari.
IP sačuvana
social share
U se i u svoje kljuse!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 01:46:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.