Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 13:24:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ljudski andjeli  (Pročitano 32943 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
Citat
Ra: Ja sam Ra. Vi ste u pravu uz napomenu da su neugodnosti već počele.

a sta bi ovo trebalo da znaci ?
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
jao.... samo ne opet Ra: On je Ra....   Smile

samo kad bi taj skot imao vrat...  Smile
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49849
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Kasiopejci ili Ra. Ko je tu u pravu ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Alister Kroli  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
ATS:  Slažem se sa mnogim drugima da su tvoji odgovori veoma mnogo u skladu sa nekoliko izvora koje sam pročitao u prošlosti, uključujući kanalisanje Ra, Kasiopejce i još nekoliko drugih.

Možeš li da daš svoje tumačenje takvih "kanalisanja" i da li su to drugi izvori obelodanjivanja od strane tvojih ljudi?
HH: Govorio sam o Ra u mojim prethodnim odgovorima danas. Nisam čuo za kasiopejce. Ne postoje druge komunikacije iz moje Familije u ovom trenutku, od ove, mada postoji mogućnost još jedne, u zavisnosti od određenih događaja.
Moje generalno gledište na "kanalisanja" je da su većina od njih veoma lošeg kvaliteta. To nije nužno protiv onih koji ih rade, već je više stvar njihovog nedostatka prijemčivost i naknadnih izobličenja. Veoma je retko da naći dobar, stabilan, jasan i nepristrasan kanal. Ključni element u kanalisanju je mogućnost da se privremeno suzbiju "filteri" svog ličnog verovanja i time postati čist kanal. Iznedriti ono što je zaista dato, a ne izvrtati o tome šta vi mislite da može da znači. Kada sam rekao 'vi', mislim to generalno naravno, a ne "Vi" lično. Uvek imajte na umu da se vrti oko Poruke, a ne glasnika. Kanalisanja Ra su zaista vrlo precizna. Ona su jedina za koje ja znam a da mogu veoma rado da ih klasifikujem kao "Čistu" poruku. Iako kao što sam rekao, čak i tada to nije 100%. Više je 85-90%.
Još jedan veliki problem sa kanalisanjem, je što možete da počnete primati Pozitivan entitet i ako niste jako pronicljivi u razabiranju i oprezni u zaštiti kada identifikujete dolazni kanal, možete dobiti Negativnu informaciju koji pretenduje da bude Pozitivna, ali postepeno postaje sve više i više dezinformacija, nakon što je stekao vaše poverenje. Oni koji vam daju precizne datume i vremena su gotovo uvek oni koje treba izbeći. Pozitivni entiteti neće dati datum i vreme. Negativni hoće, tako da mogu namestiti vaš pad. Kada ste prevareni u predviđanju datuma i vremena, a to se ne desi, uspeli su u gašenju Svetla u vašoj poruci, jer niko neće videti ikakav kredibilitet u vama.

Dakle Kasiopejci ne postoje. Tacka.

Citat
Ra: Ja sam Ra. Vi ste u pravu uz napomenu da su neugodnosti već počele.
a sta bi ovo trebalo da znaci ?

Ovo su neki od primera 'neugodnosti':

MASLOVKA, Russia (Reuters) – Russia declared a state of emergency in seven regions on Monday after wildfires killed at least 34 people and left thousands homeless in the worst heatwave since records began 130 years ago.

Pakistan Flood Deaths Top 1,500 as State Struggles
Boats and helicopters struggled to reach hundreds of thousands of villagers cut off by floods in northwest Pakistan on Friday as the government said it was the deadliest such disaster to hit the region since 1929.

A University of Delaware researcher reports that an “ice island” four times the size of Manhattan has calved from Greenland's Petermann Glacier. The last time the Arctic lost such a large chunk of ice was in 1962.“In the early morning hours of August 5, 2010, an ice island four times the size of Manhattan was born in northern Greenland,” said Andreas Muenchow, associate professor of physical ...
...
« Poslednja izmena: 13. Avg 2010, 09:17:54 od 1deki »
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 314
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.53
ATS:  Slažem se sa mnogim drugima da su tvoji odgovori veoma mnogo u skladu sa nekoliko izvora koje sam pročitao u prošlosti, uključujući kanalisanje Ra, Kasiopejce i još nekoliko drugih.

Možeš li da daš svoje tumačenje takvih "kanalisanja" i da li su to drugi izvori obelodanjivanja od strane tvojih ljudi?
HH: Govorio sam o Ra u mojim prethodnim odgovorima danas. Nisam čuo za kasiopejce. Ne postoje druge komunikacije iz moje Familije u ovom trenutku, od ove, mada postoji mogućnost još jedne, u zavisnosti od određenih događaja.
Moje generalno gledište na "kanalisanja" je da su većina od njih veoma lošeg kvaliteta. To nije nužno protiv onih koji ih rade, već je više stvar njihovog nedostatka prijemčivost i naknadnih izobličenja. Veoma je retko da naći dobar, stabilan, jasan i nepristrasan kanal. Ključni element u kanalisanju je mogućnost da se privremeno suzbiju "filteri" svog ličnog verovanja i time postati čist kanal. Iznedriti ono što je zaista dato, a ne izvrtati o tome šta vi mislite da može da znači. Kada sam rekao 'vi', mislim to generalno naravno, a ne "Vi" lično. Uvek imajte na umu da se vrti oko Poruke, a ne glasnika. Kanalisanja Ra su zaista vrlo precizna. Ona su jedina za koje ja znam a da mogu veoma rado da ih klasifikujem kao "Čistu" poruku. Iako kao što sam rekao, čak i tada to nije 100%. Više je 85-90%.
Još jedan veliki problem sa kanalisanjem, je što možete da počnete primati Pozitivan entitet i ako niste jako pronicljivi u razabiranju i oprezni u zaštiti kada identifikujete dolazni kanal, možete dobiti Negativnu informaciju koji pretenduje da bude Pozitivna, ali postepeno postaje sve više i više dezinformacija, nakon što je stekao vaše poverenje. Oni koji vam daju precizne datume i vremena su gotovo uvek oni koje treba izbeći. Pozitivni entiteti neće dati datum i vreme. Negativni hoće, tako da mogu namestiti vaš pad. Kada ste prevareni u predviđanju datuma i vremena, a to se ne desi, uspeli su u gašenju Svetla u vašoj poruci, jer niko neće videti ikakav kredibilitet u vama.

1deki, ti stvarno veruješ u ovaj crap?  Smile
Ja mislio ti se zezaš...

Možda je došao trenutak da potražiš stručnu pomoć.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Verujem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49849
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Verujem.

A po cemu je Ra tacniji od kasiopejaca ? Mislim, mogli su i Kasiopejci reci da ne postoji Ra i sta onda ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Verujem.

A po cemu je Ra tacniji od kasiopejaca ? Mislim, mogli su i Kasiopejci reci da ne postoji Ra i sta onda ?  Smile

Licno, pre Ra Materijala sam citao Laurino stivo i moram da priznam da mi nesto nije bilo u redu sa tim. Jednostavno ima takvu 'vibraciju' koja mi nije odgovarala. Bilo je previse straha u tome, bar za moj ukus. Jos se secam nekih (po meni besmislica) kako svako oslobadjanje energije prilikom orgazma ide gusterima, kako se dusa moze unistiti i sl. Plus, uvek mi je bilo cudno sto 'kasiopejci' odgovaraju poprilicno, ajmo reci, skrto. Pa su odgovori tipa: jok, mozda, moguce, vazi se, nema frke, naravno, cool i sl. veoma cesti. Cak je u pocetku i bilo nekog dijaloga  gde 'kasiopejci' odgovaraju na pitanje u 2 ili 3 prosto-prosirene recenice a posle je to postalo onako kako sam opisao u prethodnoj recenici, ocigledno nedostatak inspiracije kod Laure. Cak ima besmislenih situacija gde Laura sama odgovara na pitanje pa 'kasiopejci' samo aminuju. Poredi to sa odgovorima u Ra Materijalu pa sam donesi zakljucak. Zatim, koliko se secam Laura je izjavila da su 'kasiopejci' ustvari ona iz buducnosti?! A da ne pominjem cinjenicu da je za svog bivseg muza izjavila da je Lizard i to tvrdi i dalje. Ra Materijal je potpuno oslobodjen te price o Gusterima koji sluzi za stvaranje straha kod ljudi, a sto pogoduje svakom kultu pa i onom kog Laura vodi. Sami 'fanovi su primetili nedoslednosti u kasiopejskom materijalu (imas to na galaksiji). Ra Materijal je maksimalno fokusiran na stvari koje nisu prolaznog karaktera i tice se maksimalno duhovne evolucije coveka i zaobilazi zavere sto se ne moze reci za 'kasiopejce' koji ponekad izgledaju kao da Den Braun u njima cuci. Zatim neke stvari tehnicke prirode, naime ona tu 'prepisku' sa 'kasiopejcima' obavlja pomocu Ouiji ploce a Karla je svaki put bila u dubokom transu (mozes da vidis sliku koju sam okacio na prethodnoj strani) da bi 'dosegla' 6-i Denzitet. Sam Ra kaze da se komunikacija obavlja preko uzane trake, ali dobro, Laura je ocigledno mnogo talentovana zena. Dakle moj osecaj mi je govorio da su 'kasiopejci' sarena laza pa sam ih jos pre nekog vremena potpuno batalio. Naravno, neko ne treba da se pouzda u moj licni osecaj vec sam da proceni koliko u nekom stivu (pogotovo duhovne prirode) ima Istine ili ne.
Mozes i da imas drugaciji pristup koji nije tako 'licne prirode'. Ukucaj u googlu cassiopeans debunked i vidi sta ce ti sve izaci. Narocito obrati paznju na ono sto Vincent Bridges (dosta se pojavljuje na History channelu sa svojim tumacenjima Nostradamusa) ima da kaze o Lauri i njenom kultu za kog sam kaze da je bio deo. To su tomovi materijala. Naravno, ovi iz Laurinog kulta mu nisu ostali duzni pa je krenulo pljuvanje u drugom smeru sto i dalje traje.

-Vincent Bridges

Zatim ukucaj Law of One (Ra Material) debunked pa vidi sta ce ti izaci. A izaci ce jedno veliko nista jel je tesko baciti senku na svetlo koje su poslali trojka koja je radila kanalisanje sa Ra (L&L Research)...

Citat koji sam ti ostavio je iz prepiske sa Hidden Hand koji meni potvrdio ono sto sam dugo sumnjao kako su 'kasiopejci' kako sam kaze nepostojeci i da je Ra Materijal - pravi. Plus i jos neke druge stvari koje se ticu negativnosti na planeti zemlji i zasto mora da bude tako...
« Poslednja izmena: 13. Avg 2010, 15:30:26 od 1deki »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
uh, zanimljivo stivo . medjutim .... stala sam tj. presudan momenat u prestanku mog proucavanja teksta je moje poimanje Kreatora. dakle moja filozofija religije i onoga u cega ja verujem.
sa mnogim stvarima bih posle izucavanja mogla i da se slozim, negde da nadjem neke dodirne tacke, nesto da prepoznam nesto da shvatim . ali... Boga je za mene nesto sto nema veze sa denzitetima , sa stupnjevima svesti , nesto sto nikako ne lici na tekst koji sam procitala .
pogotovu ne onaj deo vezan za Isusa.
posto sam pocela da kriticki odbacujem delove procitanog teksta odlucila sam da ga necu dalje citati jer prosto nema svrhe.
onaj ko bi mogao da cita ovaj tekst je osoba koja je neutralna , neko ko potpuno ne veruje u pozitivno niti u negativno. trazi postojanje oba i nacin da to shvati.
ja verujem u Boga .tacka.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 13:24:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.