Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 19:31:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ljudska zloba  (Pročitano 20422 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Анеа је сајлонац  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
I to izgleda onaj No1 sto se nikada ne vidi.  Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Apple 15
Nemam nikakav problem sa tim poredjenjem Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 20.0.1132.47
Citat
Bosna i Hrvatska...ko nebo a ko zemlja, i zasto, ako smijem pitati
istorijski, nacionalno, pa i kulturoloski.

Citat
Nacionalnost je glupost...puna njedra prazne duse.

Mozda za tebe, ali sad si pljunuo posred lica ostatak covecanstva...

Iskreno, ja se ne lozim na te new age gluposti - jedna nacija, jedna vera... svi smo mi ljudi... bla.. bla.. bla... truc...

To mi je onako... krajnje fasisticki... svodis nekoga na bezlicnu hrpu kostiju, bacas u blato njegovu zajednicu i kulturu... i na kraju, izrazavas krajnje nepostovanje prema njemu...

Uvek sam mislila da je taj neki kvazi-mundijalizam samo paravan za ljude koji ne znaju ko su i sta su, jer pravi kosmopolitanizam i mundijalizam ne brisu nacionalizam... To mogu da tvrde samo ljudi koji ne poznaju nijedan od tih koncepta Smiley

Istorijski,nacionalno,pa i kulturoloski...(recimo da se ne osrvenem na ono sto je vec vidljivo,a to je ...nije ponudjen odgovor)nastavljam igru enigme,da li je Bosna nebo ili zemlja,blato ili zlato,pokorna ili divlja? Istorija,izgleda mnogima je to dika i od toga zive za danas,pa ajde neka bude...sta istorija kaze za Bosnu i Hrvatsku?

Drugi odgovor: mozda jesam i mozda se dicim time,zasto govoris u ime covjecanstva kada u prvom redu istices naciju, a ne covjecnost?Mozda imas pravo govoriti u ime nacije,naroda,sekte,plemena ili inih drugih,ali u ime covjecanstva svakako ne.Zasto? Odgovor je jednostavan. Kada pomislis da mozes se udati i zavoljeti turcina,njemaca,kineza ili japanca tada ces biti Covjek,a sve do tog momenta kada vise volis ime slicno tvome od covjeka i onog sto je u njemu,izvini...siromasni smo,ja u necemu sto je odavno proslo i od cega nemam koristi za buducnost,ti u necemu sto se zove gledati naprijed i sebe a ne komsiluk oko sebe.
Mozda jesam grub u ovim rijecima...zato izvini kako Ti tako i ostali...cisto moje misljenje.Nisam mogao to uobliciti na onaj nacin da bude uopsteno a mozda i jeste.

Ostalo...sta je nacionalizam ako nije fasizam? Pokusavas udaljiti te dvije rijeci svijetlosnim godinama,a u stvari jedno te isto znace.Sta fasisti stavljaju na prvo mjesto ako ne nacionalni identitet,sta nacionalisti stavljaju na prvo mjesto ako ne nacionalni identitet,a zasto? Samo iz jednog razloga da vladaju .Prema tome ko koga baca u blato i nisti njegovu zajednicu,kulturu i obicaje,Covjek koji priznaje sve i postuje sve,ili fasista odnosno nacionalista koji ne prizanje nista do onoga sto on jeste?
U svakom slucaju kosmopoliti i mundijalisti veoma dobro poznaju barem dva koncepta...za vidih mnogih koji su ostali uskraceni na tom polju pa naciju isture kao stit od rijeci ljubav.
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Citat
Istorijski,nacionalno,pa i kulturoloski...(recimo da se ne osrvenem na ono sto je vec vidljivo,a to je ...nije ponudjen odgovor)nastavljam igru enigme,da li je Bosna nebo ili zemlja,blato ili zlato,pokorna ili divlja? Istorija,izgleda mnogima je to dika i od toga zive za danas,pa ajde neka bude...sta istorija kaze za Bosnu i Hrvatsku?

Bosna:

http://en.wikipedia.org/wiki/Banate_of_Bosnia

http://en.wikipedia.org/wiki/Kingdom_of_Bosnia

IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 20.0.1132.47
Divno dodano uz temu Seeker Smile

Svaka zloba ima dva jednostavna izvora...zavidluk i poraz.Covjek bi trebao u sebi unistiti ove tri rijeci kako bi gledao na sebe i ispred sebe
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Krvati imaju kompleks što ih ima manje, tamo mržnja ima da traje sto godina minimum još.

Citat
jesmo mi Srbi svima krivi,gde je problem sad,ili su ti hrvati tolika govna
Tolika su govna.

Beži odatle. Nemaš 100 života da proživiš Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Apple 15
Citat

Stvarno ne znam koliko seze tvoje poznavanje istorije, ali cinjenica je da su Bosna i Hrvatska imale razlicite osvajace\vladare\personalnu uniju... sta god...

Hrvati su imali srecu da ih zajasu Austrijanci i Ugari, a dole Mleci i Francuzi.

To se na duze staze odrazilo na nivo kulture u obe zemlje...

Sto se tice vere i nacije, Hrvatska je uvek bila hriscanska... U potonjim vekovima zahvaljujuci Srbima koji su je branili od islamske najezde, ali ... fakat je da je Hrvatska deo evropske kulturne bastine...

Nacionalno: u Hrvatskoj su Hrvati uvek bili Hrvati... i Srbi uvek Srbi... nije bilo prelaznih oblika.

Citat
Drugi odgovor: mozda jesam i mozda se dicim time,zasto govoris u ime covjecanstva kada u prvom redu istices naciju, a ne covjecnost?Mozda imas pravo govoriti u ime nacije,naroda,sekte,plemena ili inih drugih,ali u ime covjecanstva svakako ne.Zasto? Odgovor je jednostavan. Kada pomislis da mozes se udati i zavoljeti turcina,njemaca,kineza ili japanca tada ces biti Covjek,a sve do tog momenta kada vise volis ime slicno tvome od covjeka i onog sto je u njemu,izvini...siromasni smo,ja u necemu sto je odavno proslo i od cega nemam koristi za buducnost,ti u necemu sto se zove gledati naprijed i sebe a ne komsiluk oko sebe.
Mozda jesam grub u ovim rijecima...zato izvini kako Ti tako i ostali...cisto moje misljenje.Nisam mogao to uobliciti na onaj nacin da bude uopsteno a mozda i jeste.

Coveka cini njegova proslost i njegova buducnost, njegovo nasledje, tradicija, vera, nacija...
Mozemo mi da pricamo kako cu se ja zaljubiti u nekog tamo imaginarnog Coveka, ali pored toga Kinez ce i dalje biti Kinez i biti ponosan na to sto je Kinez, Turcin sto je musliman i Turcin, Japanac ce biti Japanac...

Znaci, taj tvoj Covek ne postoji bez svih tih sitnica na koje ti bacas kamen... sve to cini tog Coveka i nije mi jasno zasto te stvari odvajas od njega...

Odakle tebi pravo, na kraju.. da negiras necija intimna osecanja pripadnosti naciji, veri ili rasi?

Svuda u svetu ljudi su ponosni na svoje odlike, samo se ovde izmislja neka topla voda i imaginarne kategorije...

Citat
Ostalo...sta je nacionalizam ako nije fasizam? Pokusavas udaljiti te dvije rijeci svijetlosnim godinama,a u stvari jedno te isto znace.Sta fasisti stavljaju na prvo mjesto ako ne nacionalni identitet,sta nacionalisti stavljaju na prvo mjesto ako ne nacionalni identitet,a zasto? Samo iz jednog razloga da vladaju .Prema tome ko koga baca u blato i nisti njegovu zajednicu,kulturu i obicaje,Covjek koji priznaje sve i postuje sve,ili fasista odnosno nacionalista koji ne prizanje nista do onoga sto on jeste?
U svakom slucaju kosmopoliti i mundijalisti veoma dobro poznaju barem dva koncepta...za vidih mnogih koji su ostali uskraceni na tom polju pa naciju isture kao stit od rijeci ljubav.

Bez obzira koliko se razni NVO aktivisti upinjali da nacionalizam izjednace sa sovinizmom, to jednostavno nije tacno... Nacionalizam je ljubav prema svojoj naciji i nastojanje da se ona razvija na najbolji moguci nacin...

To sto novinske clanke pisu razni placenici sa 4 razreda osnovne skole, pa je postalo moderno da se te dve stavke jednace... uopste nije moj problem...

Sta vise, tvoj stav je mnogo blizi tom sovinizmu nego stav jednog nacionaliste i patriote koji voli svoje, a postuje tudje... jer upravo je to pravi nacionalizam....

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
... i ne bih ja tu ništa oduzela ni dodala.

usput, dečku sa '' problemom'' falilo je samo malo opšteg znanja i dodira sa realnošću.
onda ta realnost manje boli.
ili makar nismo u prevelikom čudu.
pa znamo da se postavimo kako treba.

ja sam od onih koji insistiraju na razlikama- u istoj mjeri u kojoj insitiram i na sličnostima.
ali, ne plaše me razlike.
naprotiv, smatram da je ljepota svijeta upravo u njima.

ta priča...to globalno preseravanje da čovjeka čini samo ono unutra ( a šta je to ono unutra? kilometri crijeva i govana? zar to '' unutra'' i nije sve ono što nabroja Anea i još trista čuda? da nismo prazna tabla?)...e pa ta priča...uvijek me asocira na neki konc logor...svi smo goli kao od majke rođeni i sterilni. iskontrolisani. i ne daj Bože, držimo se za ruke... Smile

ako mi je išta gore od šovinizma to je...religija savremenog doba. uniformisanost. ukidanje razlika.

ja čak mislim da je to naličje nečeg smrdljivog u pozadini.

jer, to je lakše.
teže je naučiti živjeti razlike i sa razlikama.
ali je ljepše.

i mislim, pričati autistično na ovakvim temama uglavnom smara...
kad želiš da kažeš da postoji razlika između naroda, mentaliteta, nacija, vjera, sela i grada, na koncu svega...pa i  između dva čovjeka ( i da te sve to i još mnogo toga određuje, ali nema frke...neće te to pojesti ako to vidiš i osjećaš i priznaješ- naprotiv!!!)...odmah se javi neki guru ili grupa njih da kaže...'' važno je kakav si čovjek'' Smile

ma idi...ma šta veliš!?

i onda se osjetiš kao u petom razredu kad nastavnica da onu debilnu temu koju niko živ da ukine: '' jesen u mome kraju''...potpuna blokada. ne znam za vas, ja sam se uvijek tokom čitavog školovanja nadala da će prosvetar , nakon dramske pauze, da kaže : '' samo sam se šalila/ šalio. hajde sad da se uozbiljimo.''
« Poslednja izmena: 16. Jul 2012, 01:42:50 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
ja nisam nacionalist...Smile fala bogu.... Smile
elem...to isticanje..."licnog nacionalizma"...svugdje i na svakom mjestu...sem tamo gdje to treba...
to mi je jako dobro poznato...

covjek treba da zna i ko je i sta je..i da uvijek ima zacrtan svoj put....
moje iskustvo koje pomenuh redak dva iznad...mrgreen: mi govori...
da nacionalisti...pomenuti..koji isticu tu svoju nacionalnost i ljubav prema svojoj zemlji...
na taj nacin..da uznemiravaju druge nacije..vredjaju ih i ponizavaju...pa cak i tuku...
u nekim momentima kada dodje ispit ljudskosti i nacionalnosti..vecina ih ubjedljivo na njemu padne...
iako je djelovalo da imaju i oni jako dobro ucrtan put...ispostavilo se da
te crte njihovog puta su pogresno ucrtane..i da ti putevi su ih odveli
na sva moguca mjesta na svijetu..sem na branike te nacije i otadzbine...

gledam ja i dan danas razne ratne  dezertere koji su u ono vrijeme bili jako glasni...
ponosni...drcni...i zakleti......( da se razmijemo...poslije ubica djece i zena.. pedofila...
manijaka...masovnih ubica..ratnih zlocinaca...pijanih vozaca ubica...najgora sledeca sorta je dezerter....)
koji se nakon nekog vremena..od recimo tu negdje oko  10 god..rehabilitacije..
od evropizacije i amerikanizacije.. u svojoj domovini...uspjesno oporave....
ponovo se danas  busaju u prsa...dizu tri ili pak dva  prsta...ljube zastavu koju su vec jednom izdali i ostavili...
o pjevaju neke zlocinacke pjeme..s kojim moj... posten ...narod.... nema nista...
....i zagovaraju sto -sta...
a ja posto sam jako nasilan...prema nabrojanim kategorijama...ljudskog sljama...
ja moram da napustim objekat..radi opste bezbjednost po taj kvart..i.. zbog "eventualno mogucih".. vijesti
na dnevniku u pola osam..na drzavnoj telki....jer mnogo je kod nas penzionera...
koji se nadaju...nekim povoljnim vijestima o povecanju penzija...pa bi ih taj eventualni horor..mogaoo rijesiti muka...tj okoncati njihovu visegodisnju agoniju...i glad...Smile pa bi ja..tako..
poremetio planove za predstojece izbore...i jako naljutio...aktuelnu vlast...koja ima namjeru da nas jos malo jasi...i jako se uzda u tu nazalost i nepravedno jadnu kategoriju... Smile

da ne bi do toga doslo...ja samo registrujem...olos...
i zacrtam lica...u biljeznicu iz koje nema brisanja...
pa cak ni lobotomijom to nije moguce izvesti Smile
uglavnom im svima vec dobro znam sve licne podatke...ili ako ne znam...lako su mi dostupni...
u slucaju kakvog rata..da ih mogu sve pohapsit ( ili eventualno ako ne budem s godinama dobar..tj sposoban...
da mogu prolsediti onim koji ce biti sposobni ) i natjerat ih da kopaju rovove...dok ne pocrkaju... Smile
ovaj put nema bjezanije..Smile Smile
tj da sve uradim..da  ih sprijecim u kuvanju kase po  njihovom vec oprobanom receptu za  sirenje nacionalizma..
i davanje podrske....od daleko van okvira...svoje domovne...
po raznim kalifornijama..kanadama....i evropama.. Smile

i onda samo...odem....malo se prosetam...povratim negdje usput...u rijeku..jer iako imam jako jak zeludac...
dodje mi od njih neka muka...Smile
i moram  obavezno  kraj rijeke da prosetam....zdravo je..i dobro ...smiruje nerve
i brise destruktivne misli......a i usput malo nahranim ribe... Smile Smile

sit sam ja nacionalista....jedan takav poremecenik moze svojim otrovom da zatruje desetine..u jednom dahu...
posebno ketegoriju "golobradi mladici"...koji ne znaju gdje su sve suplji
a ako i saznaju...ne znaju  za sto im sve te supljine sluze...
a to je najopasnija kategorija...lako zapaljiva..a tesko se gasi...cesto dok ne sagori posve nema gasenja...
koja danas svugdje radi sranja...i desit ce im se kao i mnogim pre njih...
ti isti sto im truju mozak...ce se izvuci..a oni ce da najebu....
pa ce za desetak godina...posle sranja..da strajkuju gladju...bosonogi..sakati..gladni..zedni i poderani...
da strajkuju gladju i prijete samozapaljivanjem..i samospaljivanjem....i da traze...svoja prava..od tih istih koji su ih uvukli u zlo...i sa sigurne udaljenosti posmatrali na tv-u sta se zbiva...
samo oni ih nece cuti..jer se nacionalizam pod gutom para u djepu... pretvara u nesto drugo...
vec - vidjeno...pa kad para nestane..ajmo opet malo po nacionali...

jedno je voljeti svoju drzavu ..svoj narod...svoju  naciju..svoju vjeru uciti...slijediti...
takav pored ljubavi...prema tome svemu...ima i postovanje..prema drugim..vjerama...
a sasvim je nesto drugo...vrijedjati nekoga...nanositi bol pripadnicima drugih vjera...
tlaciti ih..tuci...maltretirati i unositi im nekakav strah..i stvarati sliku o cijeloj jednoj naciji..
onakvom kakva nije...

i to sve kao za rad vjere i nacije...ma ajde...svaki olos uvijek nadje nacin...da svoju zlobu negdje ispumpa...
a to je u drustu sa jako poremecenim vrijednostima..dobar ventil..koji se jako cijeni danas...
doduse cijenu ima kod ljudi sa niskim moralnim normama...ali ajd...i oni su ljudi..pa eto neka ima kao  cijenu...

Smile Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 19:31:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.