Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ljudozderi!!  (Pročitano 3179 puta)
05. Dec 2003, 11:23:22
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
Po prvi put, u Nemaãkoj je zapoãeo sudski proces protiv ãoveka koji je optuÏen za ljudoÏderstvo. Armin Meives je optuÏen da je poku‰avao da ispuni Ïivotnu opsesiju, traÏeçi preko Interneta nekoga ko bi Ïeleo da bude pojeden. Stigao mu je odgovor i, kako tuÏila‰tvo tvrdi, i optuÏeni Meives i sama Ïrtva prvo su zajedno pojeli deo Ïrtvinog tela, pre nego ‰to je usledilo ubistvo. Pravobranioci optuÏenog insistiraju da je Ïrtva, Bernd-Jurgen Brandes, dobrovoljno pristala da bude ubijena i pojedena, tako da se ovaj sudski sluãaj ne moÏe tretirati kao ubistvo. Oãekuje se da çe tuÏioci zahtevati doÏivotnu kaznu za Armina Meivesa, uz obrazloÏenje da je optuÏeni previ‰e opasan da bi bio pu‰ten na slobodu. (BBC)

moj komentar: bljak Smile
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 175
Znači njih dvojica sijeli i mezili. Pa koliko je pojeo samog sebe ? Šta mu je rekao ovaj drugi ? - Jeli ukusan ?

*ebem ti Njemačku!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Pazi kad sam pre neki dan slusao celu pricu... deo tela koji su pojeli zajedno... penis...
A ostalo... nema tu price, lepo osudis na elektricnu stolicu i cela zajednica srecna
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
koliko god da sam se vec navikla na sve i svasta, i koliko god da mi je manje-vise sve postalo normalno, u smislu da je neiznenadjujuce, ovakve stvari me ipak i dalje zapanjuju!!
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Samo cekam jos pedofili i kanibali da imaju svoju paradu pa da definitivno krenem sa shoutgunom da ubijam ljude po ulici
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1110
Zastava
mob
Nokia 2760
Citat: SerbianFighter
Samo cekam jos pedofili i kanibali da imaju svoju paradu pa da definitivno krenem sa shoutgunom da ubijam ljude po ulici

A kako bi drugačije i mogao normalan čovek da reaguje Smile:

I ja sam čula celu priču. I pitam se da li tako nešto rađa ili vremenom postaje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1717
Gledala sam sudjenje na TVu. Deluje sasvim normalno i brani se time da on nije kriv, zato sto ga je onaj drugi molio da ga ubije i pojede. Vecinom sve psihopate deluju sasvim normalno, jedino im mozak totalno bolestan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

My job is my family. It's fuckin' job, Sonny boy!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6409
Zastava Kada saznam, javicu...
mob
HTC Touch
Pa, jos i razumem ovog koji ga je ubio i ostavio u zamrzivac za kasnije. Ali kakav je profil coveka koji sam jede svoje delove tela? Sada ona stara americka: odgristi sam sebi nogu je dobila i stvarno znacenje sa drugim delovima tela...
IP sačuvana
social share
- 420 miles to Chicago, full tank of gas, half box of cigarettes, it's night and we are wearing sunglasses.
- Let's go!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Lepo se kaze...danas ko je ostao normalan, taj nije normalan
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

My job is my family. It's fuckin' job, Sonny boy!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6409
Zastava Kada saznam, javicu...
mob
HTC Touch
Citat: SerbianFighter
Lepo se kaze...danas ko je ostao normalan, taj nije normalan

I tu je kraj price. Ja ionako tvrdim (a mogu i da pokazem napismeno) da nisam normalan. To rece cika psiha u penziji. A zasto onda one reci: "to je zato, sine, sto si jos uvek normalan...". Tek nakon svih ovih godina mi je jasno.
IP sačuvana
social share
- 420 miles to Chicago, full tank of gas, half box of cigarettes, it's night and we are wearing sunglasses.
- Let's go!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: kanibali

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.