Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ljudi sta je ovo,koliko vama stizu racuni za struju?  (Pročitano 16954 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Pitanje za ove što plaćaju 2000-2500 .... KAKO BRE ?!?  Ispod 5000 nema šanse da smanjim Smile Smile Smile

ja kad sam išao da uplatim struju jednoj penzionerki koja ima stan od oko 60kvm videh das plaća oko 700 dinara.
bojler i veš mašinu pali samo posle ponoći. gasi svetla koja znače nek vide da smo kući.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 34.0
Zdravo ljudi...Svaka cast onima koji tako malo placaju....Ja sam bila skepticna i u neverovanju da ovo sa magnetima deluje,ali ipak radi posao....Eto ustede u racunu....Samo je reskir....Ali sta covek da radi kada u danasnje vreme stedi svaki dinar....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 34.0
Mislim da je ovo deo organizovane kampanje protiv premijera Vučića Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 34.0
Pitanje za ove što plaćaju 2000-2500 .... KAKO BRE ?!?  Ispod 5000 nema šanse da smanjim Smile Smile Smile
Ima ima....Samo treba da je covek snalazljiv.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 34.0
Ili makar oglas za prodaju magneta Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 34.0
Mislim da je ovo deo organizovane kampanje protiv premijera Vučića Smile
Kakav je tebe Vucic spopao....Jel vidis sta se radi u drzavi...I za bus plus i sve ostalo....Dokle ce da nam se stezu omce oko vrata....A sa druge strane se radi mnogo toga....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
mob
LG G3
Ja plaćam 10 soma  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 34.0
Ili makar oglas za prodaju magneta Smile
A ti pokusavas da proniknes u zamisljenu pozadinu mojih poruka,koje moze i ne mora biti...? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 39.0.2171.93
To je nemoguce to za 700 dinara, osim ako ne kuva na plin i preko dana ne postoji.. naravno ako se greje na struju.. ovi sto se javljaju na temi o visokoj struji i pisu da se greju na drva, su ocigledno zalutali na temu, jer se prica o grejanju na struju, a ne koliko kosta mesecno gledanje tv-a i ako ostavis upaljeno svetlo na tremu  Smile

Najvise kosta skupa struja, dakle najvise nas kosta sta trosimo preko dana.. a to je sporet, mali bojler u kujni i ostalo po potrebi. Zamrzivac i frizider ne racunam u potrosnju to je nuznost.

Veliki bojler nocu i TA peci nocu, to je standard, kao i masina za ves.. ali i pored toga je dnevna tarifa 4 puta skuplja i ne mozes da uteknes jer ako vas ima 4 i kuvate svaki dan, perete sudove par puta dnevno i mali bojler se nekoliko puta greje za pranje.. samo to plus tv i frizideri izadje mesecno 600-700 kw. Mozda i vise. Te kilovate placas 4 puta skuplje nego nocne.. znaci fora je da ustedis preko dana a nocu nek bude igranka.. ali jbg ne moze se ziveti nocu.

Jednotarifna brojila bi trebalo da obezbedjuju neku ustedu .. to smo imali pa smo presli na visetarifno tj dvotarifno, ali trebalo bi da bude neka sitna usteda, treba izuciti tacno svoju potrosnju pa preracunati sta ti je isplativije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 34.0
Ja plaćam 10 soma  Smile
Au brate,sto je mnogo mnogo,Kako se grejes?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.