Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 18:13:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ljudi pomozite  (Pročitano 9823 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 250
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
uvijek se prije izlaska raspitaj sta ima u gradu- bilo to kino, izlozba, klizanje.. momci to malo koriste (posebno izlozbe) al je to super prilika da izvuces razgovor koji slabo ide- uvijek mozes predloziti to, i poslije pricati o dojmovima. Smile

cuvaj se filozofskih i ozbiljnih tema- s jedne strane mozes je oduseviti, al s druge riskiras da pomisli da si glup. Smile
pitaj je o tome sta bi zanimljivo zeljela probati, sta studira, o hobijima.. kakvu muziku voli, gdje izlazi, o filmovima...

pokusaj da razgovor ne ide kao intervju- ti postavljas pitanja, ona odgovara. hocu reci, izbjegavaj skakati s teme na temu ako se vec na jednu upecala. Smile

znam da ovo nikako ne bih trebala reci, ali povladjuj joj. nemoj biti iskren po svaku cijenu. najlaksi prolaz imas ako ona u tebi prepozna "srodnu dusu". tako se unaprijed malo raspitaj sta voli, informisi se o tome, i pravi se da ti je to velika strast. Smile
nemoj se ocigledno slagati s svime sto kaze, vec probaj prvi reci ono sto znas da je njeno misljenje (a to znas jer si se raspitao). ona ce na to zabezeknuto pogledat i reci: "jao, i ja isto!!". Smile

sretno Smile

Savet na blic : Kad god nemas sta da kazes, a pogledi vam se onako "izrazajno" sretnu, nasmesi se  Smile
ovo je dobar savijet. ovako nesto je kod mene jednom upalilo. lik se navio, cijelo vece super atmosfera- smijemo se, ziv razgovor. ja pricam, i odjednom vidim on nesto zamisljeno gleda u mene.
reko: sta je?
kaze: ma nista, (uz blagi osmijeh) gledam kako si lijepa.

to me ono oborilo. vole zenske te misticne tipove... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1141
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Mozda problem nije u tebi, mozda ti te dovojke jednostavno ne odgovaraju. Ja sam sa jednom imao tema na pretek....vreme je brzo prolazilo, dok sa drugom nije bilo tako. Razgovori su se svodili na neko zezanje bez ogranicenja.(mada je i to ok)
Ako kad god zapocnes neku temu, kakva god ona bila, i ako te cura i dalje bledo gleda, mozda je jednostavno ona nenacitana, a ne ti kako su gore pomenuli. Kad nadjes pravu curu videces sam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ne predaj se nikad, osim kad moras!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3385
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia N73 ME
Hm, hm, hm... Kad prodje nekad neka dobra devojka, odmah joj nadji par "mana" tipa: "zar ova ne zna da ova torbica ne ide na ovakve cizmice" ili "kako je ruzna ova... ne znam zasto se svi momci lepe za nju". Ne moras samo devojke ogovarati. Oceni sta joj se otprilike ne svidja pa ospi paljbu po tome. Veruj mi, narednih dva sata ona ce brbljati, a ti samo uctivo klimati glavom. Samo nemoj preterivati, sve cure vole ogovarati, ali isto tako sve ima svoju granicu. Zatim, oceni kakav je tip devojke, pa joj na osnovu toga postavljaj pitanja, jer kao sto je vec neko rekao sve cure vole brbljati. I zlatno pravilo: Sta god ona pricala ti ostavljaj takav utisak da je pazljivo slusas, i da si duboko zainteresovan za taj razgovor. Na taj nacin ces ostaviti utisak dobrog sagovornika. Srecno  Smile
« Poslednja izmena: 16. Dec 2007, 22:21:05 od spellerberg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

naj...

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 42
Zastava sabac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k510i
Evo mog doprinosa spisku tema
pad proizvodnje gumenih cvaraka u istocnom Pekingu
« Poslednja izmena: 18. Dec 2007, 22:02:33 od vecha »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Pricaj sa njom kao sa drugom ili drugaricom.  Videces, imacete dosta tema za razgovor.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12;
E sad lepo svih 6 stranica sa teme odstampas, naucish napamet, i krenesh u lov  Smile
IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Hm, hm, hm... Kad prodje nekad neka dobra devojka, odmah joj nadji par "mana" tipa: "zar ova ne zna da ova torbica ne ide na ovakve cizmice" ili "kako je ruzna ova... ne znam zasto se svi momci lepe za nju". Ne moras samo devojke ogovarati. Oceni sta joj se otprilike ne svidja pa ospi paljbu po tome. Veruj mi, narednih dva sata ona ce brbljati, a ti samo uctivo klimati glavom.
Ja bih ti savetovala da ovo nikako ne radiš... Misliće da si gay (u boljem slučaju  Smile), čim zagledaš u ženske torbe, ili će shvatiti da primećuješ druge devojke dok si sa njom (naravno da primećuješ, i sa njom i bez nje, što je normalno), ali ona ne mora to odmah da vidi, tj. trebalo bi da oseća da je tvoja pažnja usmerena samo na nju... U gorem slučaju, skontaće da se foliraš kad kažeš za neku drugu ženku da je fuj ili bljak, jer možda ta ženka baš dobro izgleda, pa će tvoj fol biti očigledan... Dakle, bolje je da ne gledaš druge dok si tad sa njom, a i ako ipak gledaš, trudi se da ona to ne primeti, a naročito se uzdrži od komentara... da ne upadneš u neku od mnogobrojnih zamki takve situacije, a naročito jer još dobro ne poznaješ devojku sa kojom si na dejtu  Smile, te ne znaš kako bi ona mogla odreagovati...
Samo nemoj preterivati, sve cure vole ogovarati, ali isto tako sve ima svoju granicu. Zatim, oceni kakav je tip devojke, pa joj na osnovu toga postavljaj pitanja, jer kao sto je vec neko rekao sve cure vole brbljati. I zlatno pravilo: Sta god ona pricala ti ostavljaj takav utisak da je pazljivo slusas, i da si duboko zainteresovan za taj razgovor. Na taj nacin ces ostaviti utisak dobrog sagovornika. Srecno  Smile
A sa ovim se u potpunosti slažem, naročito sa ovim delom koji je boldovan...  Smile
E sad lepo svih 6 stranica sa teme odstampas, naucish napamet, i krenesh u lov  Smile
A možeš i ovo, dobra je ideja...  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Па шта има толико да се прича. Пређи са речи на дело.  Smile
Neka predju sa reči na tela  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 241
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung d600
pričaj manje i pusti i nju da počne neku temu
IP sačuvana
social share
Come to the dark side,we have cookies.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 19882
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
meni bas sad se desvalo da nisam mogao pricati koliko sam zeleo sa nekom, u prvi delu je bilo jaka muzika, i bio sam iscrpljen jer sam setao do cilja 7km, a i bilo malo letnicka muzika, nisam to cekao. al to je bilo najmanji sprecavac Smile
a posle kad gledam nju jednostavno napadaju me uspomeni sa njom, i uzivao sam u tome. jednostavno u drugi deo vec zato nisam pricao jer sasvim sam bio iscrpljen posle vec od glasnu muziku, i blazen sam bio od zaljubjenosti Smile u trecem delo vec su ostavili me Smile Smile Smile

slazem se s njim  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 18:13:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.