Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Људи који не могу да воле  (Pročitano 15241 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Pa sad, pre bih rekao da je flegma nego da je razmazen  Smile A mozda je i jedno i drugo Smiley
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
SonyEricsson k 850i
sta vam je svako moze da voli,a onaj ko kaze da nmz laze..misli da je faca..
a u stvari je kukavica sto nesme da prizna Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 1395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
trebala si onda da vidis njegovu sestru. dno dna. kaze caletu Aj ne seri! na sta se on samo nasmeje. kad se samo setim koliko puta nas je tuzila kod mamice i tatice jer nije mogla bez kompa Smile Smile Smile a roditelji, umesto njoj, nadju meni manu, a posle i svom sinu Smile Smile

Zvuci kao sestra mog bivseg decka...
Da mu ime ne pocinje na V? Smiley

ne, nije na slovo V Smile

Pa sad, pre bih rekao da je flegma nego da je razmazen  Smile A mozda je i jedno i drugo Smiley

pa i ja sam odmah rekla da je flegma. sretala sam ljude slicne njemu, ali ovako nesto u zivotu nisam videla i nadam se da necu Smile
IP sačuvana
social share
U se i u svoje kljuse!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Apple 15
Bah... Znaci... postoji vise od jedna takve budale na ovom svetu Smile

U svakom slucaju... vrlo dobro razumem situaciju... mislim da ces za koju godinu pozeleti da joj dignes spomenik za zivota jer te je spasla jedne nezdrave veze i jedne nezdrave porodice Smiley

Ja jesam. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6

Make it three. Smile
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 1395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6

U svakom slucaju... vrlo dobro razumem situaciju... mislim da ces za koju godinu pozeleti da joj dignes spomenik za zivota jer te je spasla jedne nezdrave veze i jedne nezdrave porodice Smiley

Ja jesam. Smiley

ma kad se samo setim sta sam sve videla u zivotu..i crno i belo Smile hocu bre zlatnu sredinu Smile
ko da zivot sam po sebi nije komplikovan dovoljno pa mora da se nadje i neka budala da ti zacini.
ali dobro, sve je to proslost.
IP sačuvana
social share
U se i u svoje kljuse!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.50
mob
Samsung 111111
nazalost postoje takvi ljudi. sto je jos gore, bila sam sa jednim takvim likom duze vreme. mislila sam da sam sve moguce profile ljudi, tacnije muskaraca, vec videla, ali ne! greska u koracima Smile sad se sigurno pitate zasto sam bila sa takvim likom duzi period ako nije imao previse emocija. odgovor je da mi je takva osoba u pocetku godila, jer sam oduvek imala (volim ovaj termin Smile) agresivne emotivce. pokraj ovoga sam nasla mir (bar sam tako mislila) koji sam dugo trazila. bio je fin, kulturan, obrazovan, nikada ljubomoran, osoba koja ne voli konflikte, ali...i osoba koja ne voli mnogo da prica niti da se otvara. mislila da ce to biti samo na pocetku, treba mu vremena...jok! bio je nekako previse stabilan, nije se uzrujavao (osim oko kompa i kad nije mogao da se najbolje snadje u krevetu, to mu je slaba tacka Smile).
vrhunac je bio kad sam imala neke probleme, a on se nije preterano trudio da mi pomogne i izvuce iz krize.bio je imun i na moje suze, depresiju, usamljenost. decko za primer Smile cak sam na kraju pocela da mislim da sam skroz odlepila. jer zasto ja toliko vrsta emocija pokazujem (cak i previse), a on skoro ni jednu.

zivi sa roditeljima, svi imaju ok odnos, dakle nemaju nekih vecih problema niti je on mogao da dozivi neke traume zbog cega bi izrastao u takvu licnost. ali, boze moj, sta je tu je. zasto bih se ja sekirala kad se ni on nije sekirao za mene? Smile

Znaci pod hitno gledaj seriju dexter..pod hitno ! Smile
Isto ima sestru,hladnokrvan i bla bla gledaj!

Nisam cuo da neko ne moze da voli..msm glupo..
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 1395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
u pravu si, nisi cuo vec video ovde, postova koliko hoces Smile da budes u toku Smile
zasto bih gledala reprizu svog nekadasnjeg zivota?? jel imas ti bre osecanja? c c c
IP sačuvana
social share
U se i u svoje kljuse!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.50
mob
Samsung 111111
iskreno,pocinjem da sumnjam  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
HTC Sensation
Neko to kanalishe Dekstera??? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.