Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Људи који не могу да воле  (Pročitano 16280 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Ljubav se, kao i sve druge stvari, uci. Prirodno je da licnost koja nije poznavala ljubav i podrsku od roditelja, posebno majke, bude emocionalno neizbalansirana, i ne zna kako se "voli", na koji nacin se vodi briga o tudjim osecanjima... dobra vest je sto, vec rekoh, sve to moze uz malo truda da se nauci.
« Poslednja izmena: 06. Jun 2010, 01:22:54 od dare_ »
IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Citat
normalan čovek je u stanju da voli i radi.

Promasena poenta... Znam dosta neradnika koji su sasvim normalni  Smile

Svaki covek moze da voli. S tim da se ljubav postize/stice. Potrebno je dosta u nju ulagati. Ukoliko i druga strana ulaze, ljubav daje izvrsne plodove. A vezivanje... Ide samo od sebe Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Sviđa mi se razvoj priče, ali bi bilo dobro i dati bljuzgu ipak neku prednost u odnosu na Bilmeza, jer je ovako borba suviše neravnopravna. Bilmez je i jebač i ima mind control moći... A ovaj jadničak nema ništa, čak su mu i ribe na faksu sve neke utripovane, i kad bi mog'o da ih kresne možda ne bi ne želeo.  :chuck

Smile .. Svidja ti se razvoj price  Smile ... Pa cekaj malo , zar ne bi bilo bolje da ti recimo kazes ovako : ,, Svo to    tvoje visenja na temi i forumu  uopste , tvoje ljubavi i prijateljstva , tvoje nenaucne teorije , sve to proizilazi iz tvoje ambicije , a tvoja ambicija je bolesna i preterana  , jer proistice iz tvoje sujete ,, . E , to bi bilo bas dobro za dalji razvoj pripovesti .  Smile

Ja onda treba da na tu tvoju  ostru i resko  nemilosrdnu konstataciju reagujem tako sto osetim da mi na neki nacin godi i laska .  Smile

Smile ... Ili da idemo ovako . Ja sam ustvari trazio tvoje misljenje samo zato sto mi treba cetvrti zenski lik u kog se zaljubljujem - da bih bio duplo bolji od Dostojevskog . Zato sam te vesto uvukao u ovu pricu - sad ti nema bezanja .  Smile ... Budimo realni , postoji li precii kraci  put za zaljubljivanje nego otici do psihoterapeuta , koji se opredelio za lecenje psihoanalitickom terapijom ?  Ne postoji . Pacijent po definiciji mora da se zaljubi u terapeuta .  Smile .. transfer neki ...  Smile

Dakle , u pricu ubacujem i jednu psihoterapeutkinju , i  da skratim citav taj proces ja se unapred zaljubljujem u tebe .  Smile ... Eto mi vec cetiri zenska lika u koja se mogu zaljubiti .  Smile ... A  budimo i iskreni - bilmez to sam JA . Dobro , JA sam pomalo i taj tugomir i bljuzgo - al samo ponekad .  Smile .. Da nepravicno ne zaboravim i profu - taj sam . ... ruku na srce i ta dva zenska lika sam JA .. a velika je verovatnoca da sam i taj zenski demon opet JA ...  Smile ... Ispada da zasad JA ne mogu biti TI - al to se da ispaviti u nastavku eposa .

Danas mi je super krenulo , a i sinoc sam sanjao neki lep san , super sam se proveo .  Smile

Nego , imas li ti sta protiv da se zaljubim u tebe , nisam mnogo zahtevan - lak sam za odrzavanje .... poneki p.p. , a ako ti budem trazio slike nemoj mi ih slati - vec sam zamislio da izgledas ko Kim Vajld ...  Smile

p.s. Nedostajes mi na forumu , cim vidim da si dosla stavicu kauc pored kompa i stolicu iza uzglavlja i zamisliti  te kako  sedis i slusas moje umotvorine ..  i reminiscencije .. i rekrudescencije .... i  bice nam super ....  Smile

« Poslednja izmena: 06. Jun 2010, 14:30:22 od G-H-O-S-T »
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
kakvo je ovo ispiranje mozga  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
JA na sve mislim  Smile

Evo pripremio sam i sliku .

Naravno , mogu  da pisem po tvojoj instrukciji - da u prici udu dva  dva lika , jedan dezurni jebac , a drugi bljuzgo i kmezo . Kmezo voli vise zena istovremeno , a onaj ne voli ni samog sebe . Sta mislis  ?  Smile
« Poslednja izmena: 06. Jun 2010, 14:26:51 od G-H-O-S-T »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
normalan čovek je u stanju da voli i radi.

Promasena poenta... Znam dosta neradnika koji su sasvim normalni  Smile

To što oni ne žele da rade ne znači da ne mogu. Wink
Biti lenj nije isto što biti nesposoban... Mada, po meni je to i gore od nesposobnosti.  Smiley 1

@G-H-O-S-T

Pazi, možeš se ti i zaljubiti u mene, nije problem. Kao, dolaziš kod mene na terapiju jer boluješ od višestruke ličnosti (bilmez vs tugomir), ali nam to postaje jasno tek nakon 1/3 romana.  Smile Dva lika dolaze na terapiju a tek se pri kraju ispostavlja da je to jedan te isti!  Smile

Kada bih ja bila samo u ulozi seksi terapeuta a la Kim Vajld, bila bih prilično jednodimenzionalna žena. A već imaš dve takve, ako se ne varam?!  Smile Zato i ja tražim neko komplikovanje lika, recimo, ja sam u stvari sa druge planete (oduvek želim neku takvu ulogu  Smile ) i došla sam na Zemlju kako bih skupljala podatke o ljudskoj rasi, sve u nameri kako bi moja rasa pokorila vašu. I mi mislimo kako su ljudi vrlo jednostavna bića, ali me tvoj slučaj višestruke ličnost vraća ka preispitivanju teze da su ljudi jednostavni organizmi!  Smile

Tu, naravno, ide mnogo monologa a la Dostojevski, opisa naših psihičkih stanja... ima da pređemo 1800 strana za čas!

Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
 Smile ... Prihvatam ....  Smile....  Smile....

Krecemo sa romanom i pisemo ga u cetiri ruke i cetiri noge .  Smile

Ja cu napisati drugo poglavlje - ti napisi prvo .  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Može! Ali, ima jedan uslov, a to je da nam lajt motiv budu ljudi koji ne mogu da vole, jer ipak moramo biti u okviru ove teme... Sad, sa disocijativnim poremećajima, vanzemaljcima i nesposobnošću voljenja - ili ima da napravimo remek delo ili ubersranje, ostaje da se vidi.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ni za milimetar necu odstupiti od teme .

Sto volim ovakve izazove .  Smile .. Jos kad tvoje poglavlje bude tri puta bolje od moga .  Smile

JA sam ustvari mnogo bolji u lajv nastupima .  Smile

Veliki sam usmeni pripovedac .  Smile

« Poslednja izmena: 06. Jun 2010, 15:40:52 od G-H-O-S-T »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 
Citat
svaki covek moze da voli. S tim da se ljubav postize/stice. Potrebno je dosta u nju ulagati. Ukoliko i druga strana ulaze, ljubav daje izvrsne plodove. A vezivanje... Ide samo od sebe

Lepo receno,napokon da nesto pametno napises  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.