Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ljubomora je strah  (Pročitano 2149 puta)
29. Sep 2005, 14:10:09
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ljubomora je strah

Gde ima ljubavi, tu je i ljubomora, kažu. Možda to i nije sasvim tačno, ali se svi slažemo oko toga da je ljubomora jedna, maltene, prirodna pojava koja, osim u ređim slučajevima, spada u normalna i česta ljudska osećanja. Ona često jeste iracionalna i usmerena ka drugome, uprkos tome što potiče od nas samih. Suštinski, ljubomoru čini više emocija.

Tu su strah, gnev, bespomoćnost, čežnja ili žudnja, bol, tuga, zavist, razočaranje. Kada je reč o strahu, to je najčešće strah od izneverivanja ili strah od gubitka. Prisutan je, naravno, i strah od poraza, karakterističan za muškarce, ili strah od samoće, koji se više pripisuje ženama. Mada se ljubomora često zasniva na iracionalnoj težnji da se neko ili nešto poseduje, činjenica je da o posedovanju nema govora. Niko nikoga ne može da ima na takav način. Zato je ljubomora direktno povezana sa samopouzdanjem. Kada je zbog ljubomore ugroženo samopouzdanje, onda se time partnerki daje moć i potpada se pod njenu zavisnost.

Šta ako se ljubomora javila u bračnoj vezi? A šta ako je opravdana? Šta ako je muškarac s pravom ljubomoran, jer ga njegova žena zaista vara? Evidentno je da današnji supružnici, uprkos avanturama sa strane, ubeđuju jedni druge kako je sve to samo preterivanje i kako nema apsolutno nikakvih problema. Međutim, u nečistim odnosima, prepunim manipulacija i izbegavanja odgovornosti, ljubomora će pre ili kasnije učiniti svoje i neke stvari će morati da izađu na površinu.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
Ljubomora je strah!   Smile Jeste glupost,ali ako ti je stalo,ne mozes biti neosetljiv na to,razlika je samo u ispoljavanju reakcije  Smile
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Svako ko je zaljubljen je ljubomoran, neko vise neko manje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

j never lose...j just choose not to win

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10106
Zastava sever
ja ne umem da se borim sa tom groznom ljubomorom , ne umem , ne umem , ne umem ,
ja verujem , ne sumnjam , ali opet tu je uvek taj .......strah ...osecam strah...da ljubomora je strah.
IP sačuvana
social share
...burn,like fire in Cairo...

ko igra za raju...i zanemaruje taktiku...zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku...
p.s; Avionu Slomicu Ti Krila. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Najgora varijanta je kad verujes... 100%... dok te neko ne natera na sumnju... ako se ispostavi da je sa razlogom.. to je jako jebeno...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

j never lose...j just choose not to win

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10106
Zastava sever
verujem , ali ne bi volela da okusim to , ali ko zna ...
IP sačuvana
social share
...burn,like fire in Cairo...

ko igra za raju...i zanemaruje taktiku...zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku...
p.s; Avionu Slomicu Ti Krila. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
U pravu si SF,iskusila sam to  Smile Uostalom,sto bi se dovodilo u pitanje poverenje-ja bih rekla samo da treba biti na oprezu,a to ne dovodi u pitanje poverenje  Smile
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
mob
Samsung 
Ma kakva ljubomora, to kod mene ne postoji.
Hvala Bogu.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 59
Nije ni kod mene postojala ali sad postoji maltene samo to...nisam do sad nikad volela ali sad...ex devojke...drugarice kojima se poverava moja sreca i sl...
heh mislila sam da nikad netju biti ljubomorna...blah Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
Mnogi kazu da je ljubomora bez veze...da je nepotrebna..donkel da...s druge strane pak odrzava duboka osecanja...strah, moglo bi se reci takodje..strah od gubitka osobe do koje nam je stalo...jeste jedno od najnegativnijih osecanja u vezi, jer kada nekontrolisano raste prelazi u bolest, ali biti malcice ljubomoran ne skopdi..cak sta vise prija onom drugom..mozemo da se lazemo samo...Nema to tolike bas veze sa poverenjem..mozes verovati nekome 100% pa ipak osetiti ljubomoru u pojedinim situacijama...znaci to je cisto stvar trenutnog emotivnog stanja..nista drugo..ja inace ne spadam u ljubomorne ljude..u pocetku veze donekle ima ljubomore..onda kasnije kada shvatim na cemu sam, jednostavno izignorisem svaki napad ljubomore i ubdeim sebe da je tako najbolje..i deluje, sto je najvaznije Smile jeste tesko, ali efikasno...dok me neko ne zezne..onda opet iz pocetka Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.