prava istina je da ona hoce da ima stalnog dechka ,ali je privlache i "stariji" i imponuje joj shto je poljubio neki lik za koga ona misli da je "faca".
prava istina je da ona hoce da ima stalnog dechka ,ali je privlache i "stariji" i imponuje joj shto je poljubio neki lik za koga ona misli da je "faca".
kuda ide ovaj svet....
Ne znam cemu reakcija.... Ja se u potpunosti slazem sa ovim postom...
Folira ti se taj decko i sad hoce da ti malo ispastas za to sto se desilo. Reci mu da treba da ima na umu da si mogla sve da presutis, ali da si bila savesna i da si postupila kako je trebalo i ako ne moze da ceni tvoju iskrenost i to sto si priznala sta se sve desilo, da onda i ne trebate biti skupa.
Uopšte se ne slažem sa tobom... Šta treba da znači ako je priznala.. Pa šta sad... Jel to kao treba da bude olakšavajuća okolnost... Nema veze još su oni mladi, biće ljubavi puno.... Ali glupo je da sad pričaš kako se dečko folira... Pre će biti da se devojka folira da je neko poljubio na silu...
kuda ide ovaj svet....
Ne znam cemu reakcija.... Ja se u potpunosti slazem sa ovim postom...
reakcija je zbog godina...13 godina... aman zaman... ne zelim da moralisem... samo... zivot je jako dugacak... i sve se moze iskusiti... ne treba previse rano pocinjati... ali... opet... ja sam generacija kojoj je oduzeto detinjstvo i dobar deo mladosti, tako da mi je zao kad neko te godine bezveze traci...