Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Љубавни састанак „на невиђено”  (Pročitano 1205 puta)
06. Jul 2009, 11:40:22
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

Људи углавном проналазе свог партнера међу непознатим људима. Обично тако што га у некој ситуацији угледају, а затим констатују да им се свиђа. Први контакт је визуелан, а затим следи прилажење и упознавање. Особе се приближавају једна другој све док се међусобно позитивно оцењују, све док не започну неку врсту везе.

Када неко у зрелим годинама раскине дужу везу и не може да пронађе одговарајућег партнера, тада је веома леп гест да му у томе помогну његови пријатељи. Ако пријатељ закључи да би особа могла да добро функционише са неком другом особом коју иначе не познаје, а пријатељ је познаје, тада је веома добро да јој понуди могућност да их упозна. Проблем који се поставља је у томе што упознавање не иде на уобичајен начин, као резултат визуелног свиђања. Реч је о састанку „на невиђено“, или „наслепо“ (блинд дате).

У овим сусретима „на невиђено“ особа обично има неку представу о томе шта може да очекује. И када је особа на основу својих сазнања изградила позитиван став према другоме, ипак је на крају пресудан визуелни утисак. Већ после једног састанка, који је често организован тако да не изгледа као упознавање, особе знају на чему су. Ако се довољно допадну једно другом, сами се побрину за даље виђање.

Када се касније испостави да оно што је изгледало као почетак добре везе прерасте у лош брак, у ружан раскид или развод, често главни кривац испадне пријатељ који је организовао упознавање. Особа којој је помогао тврди да је крив отприлике као продавац који је утрапио лошу и покварену робу.

И због тога су пријатељи, нажалост, све мање расположени да организују оваква упознавања. То је велика штета јер у овој врсти повезивања људи постоји велики потенцијал. Када је особа млада креће се на све стране међу другим младим људима који такође траже партнера, тако да пронаћи одговарајућу особу није велики проблем. Али већ у раним тридесетим када се промени начин живота, рада и забаве, када је већина генерације или у стабилним везама и браковима или остаје инфантилна не желећи да одрасте, пронаћи одговарајућег другог постаје проблем, некада велики проблем.

А тада је помоћ пријатеља и социјалне мреже непроцењива. Свакако да је пријатељ добронамеран и према једној и према другој особи, али јасно је да он није никакав велики стручњак за дубинску психологију, а ни неко ко гарантује да ће цела ствар успети. И зато је важно да пријатељ никада не даје гаранције, да јасно каже да другога не познаје потпуно, да не даје гаранције, да даље зависи од саме особе. А када не успе, никада не треба оптужити пријатеља. И зато размислите кога ћете повезати.

Izvor: Politika
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mislim da vise ne postoje klasicni sastanci na nevidjeno, ako nista, uvijek mozes dobiti ili zatraziti sliku tog mucenika, pa da znas sta te ocekuje.
narocito u ovom sajbertronik vremenu kad svi imaju fejsbuke, spejsove, ajfone, mobitele sa kamerom 4mpx i tako dalje i tako blize ..
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Ja volim da povezujem ljude i uvek lepo namirisem ko bi kome mogao da se dopadne .Do sada nisam nikoga udala/ozenila ali nije da ne bi volela nekome biti srecna .
Isto tako ,ako se podzapaju -odbijam da se osecam krivom ,pa ja samo imala najbolje moguce namere ,a to sto ne mozete da se dogovorite -nema puno veze sa mnom .
Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ja nikad nisam glumila provodadziju, a i ne namjeravam.
Ne volim ni da se petljam u tudje odnose iako nekad prosto imam neodoljivu potrebu da kazem da je neko kretencina. I svaki put kad sam se upustala u te avanture, poslije bih pregrizla jezik jer se nikad ne zna ko ce te sutra okriviti za sta .. ugl, previse komplikacija ..
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Ja ne glumim provodadziju -ja to jesam .
Zasto ne bih upoznala nekoga za koga mislim da bi lepo funkcionisali?
A znam da ovako nema sanse da se sretnu  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Zato sto su sanse da ce ti se odbiti o glavu vrlo realne  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ijaooo, meni su bila dovoljna samo dva epic fail-a u toj sferi, da se naučim pameti.  Smile

Jao, kad se setim....  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Pa kazem da skrenem paznju na to da sam ja samo tu da upoznam.Ostalo je na njima .
Mada skoro sam imala situaciju da upoznam dobrog druga sa koleginicom i ona mu trazila da joj finansira skolovanje ,decko me nazvao i ispricao sve ,jako mi je neprijatno bilo ali jbga,smarao me za nju mesecima .
Sto si trazio to si dobio . Smile
Ja nisam imala pojma da je devojka u tom fazonu ,kontam radi ,vredna je ali eto ...nikad ne znas sta u zenama lezi . Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
Pa kazem da skrenem paznju na to da sam ja samo tu da upoznam.Ostalo je na njima .

jeeeeste i oni ce te poslusati, hau jes nou  Smile
pazi, ne mora ti se odmah odbiti o glavu; mogu oni biti u srecnoj vezi neko vrijeme, a kad raskinu da te pocnu nevidjeno smarati, zivkati, dozivati, sta je on rekao, sta je ona rekla, zasto si nas upoznala, bla bla bla ..

fala, ne fala. sudbina je tu da vas spoji djeco, ja nisam ta  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Ja volim sebi da komplikujem zivot  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.