Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:03:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ljubavni problem  (Pročitano 5791 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.66
Kako lepo napisano, hvala na ovome, iako sam se zaplakala , hvala na savetu. Problem je u tome sto je on jako tvrdoglav, ponosan. Ja stvarno osecam da on mene voli, nekako pocnem da ubedjujem sebe da me ne voli i onda kao da mi nesto iznutra govori " on te voli ".

To se iznenada desilo, sve je bilo ok, ja i on smo bili srecni, i odjednom se to desava sa njegovim ocem , on mu kaze da ce ga se odreci ako nastavi sa mnom, svadjali su se, i onda u tom trenutku on odlucuje da prekine. Rekao je da nije do njega, ali posto je takva situacija i njega otac finansira, mi ne bismo imali gde sutra i on je rekao da je najbolje resenje da raskinemo. Kleo se da mu je tesko, ali da treba da budemo hrabri. Nismo se culi mesec dana, trazio je da mu ne pisem. ZNam i zasto je to trazio, jednostavno ne ide kada ostanemo drugovi, bude samo teze i verovatno zeli da pokusa da zaboravi i ne zeli da se cujemo.

Nisam mu ni pisala. Problem je u tome sto mi je krivo, i znam da je to glup razlog, on je to ishitreno uradio, i mislim da postoji sansa za nas, da to mozemo da izguramo. Kao sto rekoh on je tvrdoglav , i sada da ga zovnem znam da se nece javiti . Raskid sam prihvatila sasvim normalno, nisam ni predlagala da pokusamo i izborimo se nekako, jer sam u tom trenutku bila sokirana. Sada kad razmislim , volela bih da pokusam i da mu predlozim... Zato su za dva meseca na nas vazan datum poslati sms ili cu ga pozvati. Uradicu bas kao sto si predlozio, pitacu ga da li zeli, da li ima ljubavi i da li je ta ljubav tako mala pa on ne zeli da se bori...

Plasim se da ce me iskulirati i uopste mi nece odgovoriti ( sto mi i lici na njega ), mozda mi odgovori i odbije me, svakako patim, paticu i tada ali cu bar znati na cemu sam definitivno i mozda me to kucne u glavu i otvorim oci. A mozda se i pomirimo ( sto bih najvise volela a nekako u to ne verujem , zvuci nemoguce ) Mrzim njegov ponos. Sto puta mi je rekao da smo ja i on isti, da isto osecamo i kada prekinemo s tim sto ja to pokazujem, zovem, placem, molim a on ne, on ce kuci zatvoren umirati ali nece dozvoliti da ja to znam.

Tako mi je rekao. Ja bih najvise volela da ga smeksam i da ga nateram da razmisli, a ne da veruje da je najbolje resenje raskid, jer znam da i on mene voli.. eto izvinite sto sam dosadna...

Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
Pozvacu ga za dva meseca, tako sam resila, resila sam da ga pustim da se slegne sve malo jer mislim da je ishitreno odlucio, da mu malo zafalim i onda cu da ga pozovem i napravim prvi korak ako tada kaze da ne zeli onda nista, oracu da se okrenem sebi...a drugi mi ne treba ! Smile

Ма каква два месеца...данас сутра и готово...и још на ''посебан датум'' е то је најгоре...хоћеш да не вршиш притисак али ћеш га на ''посебан датум'' питати да ли те још воли... Smile

Питај онако успут...ако те воли сигурно ће рећи а ако не онда ће или рећи не или ће покушати да не одговори ништа...

Други ти не треба...шта ако ти да педалу, правац манастир...? Smile

Колико ви уопште имате година кад љубав схватате тако озбиљно...није ни он Ромео ни ти Јулиа да морате да умрете заједно...волели сте се сада се не волите и идеш даље...није љубав резервисана само за једну девојку/момка...
« Poslednja izmena: 11. Sep 2013, 22:15:34 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Citat
није љубав резервисана само за једну девојку/момка..
Није лако увалити себе било коме.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
Citat
није љубав резервисана само за једну девојку/момка..
Није лако увалити себе било коме.  Smile

Што више покушаја то већа вероватноћа да ћеш се некоме увалити. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Да, али тешко је дићи сидро из сигурне луке и кренути поново у непознато.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
Ако брод тоне, сила бога не моли. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Linux
Browser
Safari 533.1
Ja 22 on cetiri god. Stariji. Necu u manastir, ali nisam bila do sada ni sa jednim drugim osim njega, ne zelim, njega volim, necu da lazem sebe a ni nekog drugog. Ne zelim ni da pomosljam na to trenutno.

A sto se toga tice, ja njega kada bih sada nazvala ne bi se javio, a i ako bi i kada bih pitala da li me voli ne bi mi odgovorio. On ne zeli da prica o osecanjima kada nismo u vezi, on je meni i na rastanku rekai da me voli, to znam, osecam, krivo mi je sto se ne bori za nas, pa cu dok se sve slegne da ga pitam da li zeli da pokusamo opet.. Njemu treba uvek malo vremena da skonta neke stvari, pa zato necu sad da navaljujem.

A i tsd je vrlo moguce da ce me odbiti. Ko zna sta se desava u njegovoj glavi, kad nesto cvrsto resi ide i protiv osecanja, misli proci ce... Ehhhh... Tesko mi je... Nisam ja za drugog, njega zelim...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.66
Окачи слику да видимо каква си па да проценимо ситуацју.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
Ja 22 on cetiri god. Stariji. Necu u manastir, ali nisam bila do sada ni sa jednim drugim osim njega, ne zelim, njega volim, necu da lazem sebe a ni nekog drugog. Ne zelim ni da pomosljam na to trenutno.

A sto se toga tice, ja njega kada bih sada nazvala ne bi se javio, a i ako bi i kada bih pitala da li me voli ne bi mi odgovorio. On ne zeli da prica o osecanjima kada nismo u vezi, on je meni i na rastanku rekai da me voli, to znam, osecam, krivo mi je sto se ne bori za nas, pa cu dok se sve slegne da ga pitam da li zeli da pokusamo opet.. Njemu treba uvek malo vremena da skonta neke stvari, pa zato necu sad da navaljujem.

A i tsd je vrlo moguce da ce me odbiti. Ko zna sta se desava u njegovoj glavi, kad nesto cvrsto resi ide i protiv osecanja, misli proci ce... Ehhhh... Tesko mi je... Nisam ja za drugog, njega zelim...

Ако он са 26 година дозвољава да му ћале одређује с ким ће се виђати и да се тако незрело понаша...терај то од себе шта ће ти такав...

Сад постоји две опције или те не воли, желео је да раскине и за њега је то готова ствар или је жешћа пичка која дозвољава да неко управља са њим и не жели да се бори за тебе...

Ни једна ни друга ситуација нису добре по тебе...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 29.0.1547.57
Citat
Rekao je da nije do njega, ali posto je takva situacija i njega otac finansira, mi ne bismo imali gde sutra i on je rekao da je najbolje resenje da raskinemo.
I zato ste raskinuli i nece da ti se javi kada te vidi po gradu?  Smile

Mislim, shvatam situaciju, al sestro, taj te obrce oko malog prsta kako mu se prohte. Ispricao ti lepu pricicu a jos se toliko tripujes oko iste da ne smes da ga pozoves i pitas kako je i sta radi.  Smile Teraj to u onu stvar i trazi nekog drugog.   Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:03:41
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Ljubavni

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.207 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.