Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 13:50:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ljubavni problem  (Pročitano 3462 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
I shta kad se vrati ? Puj pike ne vazhi ... sad smo cool.  Smile
dotad ce se valjda i on izlechiti od te zaljubljenosti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 176
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Gde je vise Davidovac? Smile
IP sačuvana
social share
Bogu fala sto sam Lala...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
 Smile pa on rođenu ženu ne sluša, kako će tebe?  Smile
Up! On samo sluša derišta! Smile

Eh ti bivši....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Posto vidim da si stvarno cvrst u odluci da vratis devojku,evo par proverenih saveta<<<<<<pozovi je da izadjete,nemoj da joj dajes mudre savete tipa nije on za tebe,bla,bla........pokusaj da budes cool,nemoj da joj pokazes da si lud za njom,nemoj da joj se ulizujes i budes pokoran.......to devojke ne vole.......ali nemoj da predjes u drugu krajnost,da dudes onako kao uvredjen i ljut.....veruj mi sve devojke padaju na stil........nemoj da budes skrt,odvedi je na neko o.k mesto,budi malo mistican,kazi nekom ortaku ili drugarici da te kao slucajno pozovu,i ti se javi na mob.i reci u fazonu.....ne mogu sada da pricam,sa nekom prijateljicom sam......ali bas tako reci,i glumi,ako nisi sigurnog frajera.....ako sve ovo ne upali......znaci......zeli da bude sa onim deckom,i sve mu oprasta......samo nemoj da joj budas uteha.......nije dobro za tvoje samopouzdanje.......imaces manje energije,i hrabrosti za sledecu vezu........prijteljski pozdrav......puno srece>>>>>>> Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
>>>>>>Nije da je bas ljubavni problem,ali me malo nervira......posle duzeg vremena upoznala sam jednog decka......koji je vrlo neodgovoran........stalno ocekuje da ga ja zovem,i kada mu postavim pitanje.......dokle ce tako,ipak nije nacin......on odgovara u fazonu...ti trebas da se potrudis da me promenis,i zivot je kockanje......ja sam do sada imala sve frajere koji su mene jurili,prvi put u zivotu ja jurim nekog.......a,opet kada ga pozovem odusevi se,u fazonu pa sto se ne javljas??????Molim vas posavetuj te me,vise nisam pametna,neznam sta da radim......decko me jako privlaci........l Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia N97
Mozhda je osetio da volish onog drugog, bivsheg.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

tezi nemogucim da bi ostvario moguce!!!

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
jedina stvar na koju nikoga nemozemo ubediti je da voli ...ali ljubav se isto tako i zasluzuje delima i nasim radnjama...tako da je samo na tebi da se i dalje boris ..da das max od sebe pa ako ona odluci da bude sa drugim bar da nemas zbog cega zaliti ...srecno
IP sačuvana
social share
Edit by crni scorpion: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Meni treba neki zesci savet.  Sa deckom sam na pauzi :P.  Smuvali smo se pre dve godine i nismo znali nista jedno o drugom. E sad fora je sto smo imali gomilu problema ali na kraju se i dalje volimo i hocemo da budemo zajedno. Nema poverenja,kod njega,jer sam ga lagala o mom zivotu pre njega a i kad smo raskidali bila sa nekima ali se njemu uvek vracala. A kod mene ista situacija samo sto kad me je on bas zavoleo ja sam ga izneverila. Sada sve cinim da mi ponovo veruje da se ne plasi jer sam ja shvatila da je on onaj pravi. U celoj prici ja sam krivac a on ne moze da predje preko nekih stvari ponos mu ne dozvoljava i boji se da ga ponovo ne izneverim jer je bas patio. Ali kad nismo zajedno ja umirem za njim. sta da uradim da bi bili ponovo zajedno i kako da on prevazidje strah. Sve sam pokusala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ne mozes ti sad puno uciniti, to hoce li ti verovati posle svega je samo njegova odluka koju trebas postovati. Naravno, pomoci ce da se ne muvas sa drugim momcima u ovoj pauzi, ali ako imas takvu zelju, onda tesko da ti je on pravi.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Mozes samo da cekas...ali iskreno.....ja navijam za njega.... ni ja ne bih presao preko toga.... ispala si GAD.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 13:50:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.