Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Volite li životinje?
Da
100%  (13)
Ne
0%  (0)
Ukupno glasova: 13
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ljubav&interes prema životinjama  (Pročitano 8377 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Jel to taj sveti princip ili... ? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
 Ne.To je stručna analiza ishrane životinjskog porekla a ovo su skorašnji poražavajući rezultati toga šta se sve nalazi u mesu a i istraživanja u fabrikama koje zataškavaju prljave stvari radi profita.
  Ako će nešto učiniti da se ostavljanje mesa desi još masovnije,to je sigurno objavljivanje ovog istraživanja u medijima.
Naravno,kada to ne bi blokirali mesni lobiji koji su ‚finansijski jaki dosta.
  -Raspitaću se tačno jer čuo sam da se trenutno vodi proces gde je jedna uticajna zdravstvena organizacija podnela sve dokaze o štetnosti mesa sudu i traži da se to javno objavi,da sud to naredi.U pitanju je veliki proces i pravi sudski rat izmedju njih i mesnih kompanija...Čim saznam nešto-javljam.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ево вако, подржавам тему, мада ми је анкета глупа, хоћу рећи питање је увредљиво. Ко још не воли животиње (за јело... упс Smile јаче је од мене Smile )...

Не, без зезања, ко не воли животиње не воли ни људе. Питагора је још пре више од 2500 година говорио "Немојте браћо примењивати киклопски обичај да месо месом храните."

Али шта ћу, анимална природа је јача од мене. Има нека дијета по којој се месо једе сваки четврти дан, ето и то је неки корак. Само тако изгубиш брзо 10-20кг.

А филмић не могу да гледам, пресешће ми шницла, бојим се Smile

п.с. Рече мој духовити колега како воли да једе оно што је умрло у мукама Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
 Nije traumatični video,više je jedan dobar info,odlomak iz Eartlings dokumentarca.Gledaoc je zaštićen groznih snimaka i to izbegavam da stavljam.Video je na mestu.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Ne.To je stručna analiza ishrane životinjskog porekla a ovo su skorašnji poražavajući rezultati toga šta se sve nalazi u mesu a i istraživanja u fabrikama koje zataškavaju prljave stvari radi profita.

Malo si previse gledao Xfiles , nego koji su to strucnjaci i na cime su oni odrasli ?  Smile

Citat
Ako će nešto učiniti da se ostavljanje mesa desi još masovnije,to je sigurno objavljivanje ovog istraživanja u medijima.

Bar ti tako mislis ..
Quod me nutrit me destruit ili tako nesto ... pa ti ocigledno ne znas da je i vazduh stetan ... predlazem da odmah prestanes da dises ..

Citat
-Raspitaću se tačno jer čuo sam da se trenutno vodi proces gde je jedna uticajna zdravstvena organizacija podnela sve dokaze o štetnosti mesa sudu i traži da se to javno objavi,da sud to naredi.U pitanju je veliki proces i pravi sudski rat izmedju njih i mesnih kompanija...Čim saznam nešto-javljam.

Veliki mesarski lobi ... seljaci ce da umru od gledi a zivotinje ce da spasu ... pa niko ne voli druge vise nego sebe ... ali sta ti opet znas o tome , ti si pravi andjelcic ..
A javi ako bas moras , posto je temu posetilo 4tvoro ljudi, dvoje greskom ...

Najsmesnije od svega sto ti nikako da ukapiras ... ljudi tako zive 3000 godina i ti si se sad nasao pametan da izmisljas rupu na saksiji , mnogo pametniji od tebe nisu uspeli u tome a ti izigravas nekog mesiju , napravices od sveta bolje mesto ... cak i da neko to moze , to sigurno nisi ti da se ne lazemo ..

Jos nesto , ljudi ne jedu zivotinje , nego jedu meso mrtve zivotinje (kao sto rekoh kad si mrtav verujem da ti je svejedno)  , ali i za to bi mi trebalo 3 zivota da ti objasnim ... pritom 50% ljudi bi prestalo da jede meso kada bi tako spasli zivotinje , ali ne mogu ... no jedino ti glumis nekog spasitelja a mirno prolazis pored klanica , nista nisi uradio sem sto pricas .. ne samo sto je licemerno nego i vredjas druge kad im popujes .

Mada sta ja znam, ja sam samo  covek od 100IQ kako ti strucno i odokativno kazes Smiley

Odrasti djecace , nije sve u zivotu bajka ... ili uradi nesto konkretno ili prestani da glumis kako si ti bolji od gnusne vecine .. ljudi su dovoljno pametni da sami izaberu da li ce jesti meso ili ne .
« Poslednja izmena: 05. Okt 2007, 14:53:14 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ево једно конструктивно питање, не видех да га је неко поставио.
Рецимо да престанем да једем месо убијених животиња. Ја наравно волим животиње, имам и кућне љубимце. Сада само куче, имао сам и мачку. А то су месождери, а узгред представљају и већину кућних љубомаца на свету. И шта сад, опет морам да купујем за њих нешто заклано?
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Kakvo glupo pitanje , pa treba da se adaptiraju na ishranu sa travom ili uginu kako bi se nas drug osecao bolje .. njemu to znaci ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7

Citat
Рецимо да престанем да једем месо убијених животиња.  ...
Da,recimo da prestaneš,bez izgovora.Sada i odmah.A onda posle nekog vremena vidi kako ćeš se osećati.
-------------------------------------------------------------------------

Ytp,znaj da su mali ljudi uvek menjali stvari na ovoj planeti.
   Moja ideja nije da uzdižem sebe u vašim očima.Govorim o tome da se bez mesa može i to još danas.
  Nazivaš me "dečače" a ja se prema tebi odnosim s respektom.
   -Osećaš se prozvanim,to nije do mene,savest ima svoju ulogu.
  Čovečanstvo jede životinje koje umiru u najgnusnijim mukama ali ti isti ljudi bi momentalno prestali da jedu meso kada bi zidovi klanica bili providni i oni mogli da vide.
   A da li želiš da vidiš?
  Ljudi su evouluirali u svesnija stvorenja i sve više ih odbija da bude deo tog tragičnog lanca smrti,od klanice do rafova.
    Vreme će pokazati.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat
Ytp,znaj da su mali ljudi uvek menjali stvari na ovoj planeti.

Menjao je onaj koji ima neku moc ... nema puno veze sa centimetrima ... a ti neces promeniti nista ..

Citat
Moja ideja nije da uzdižem sebe u vašim očima.Govorim o tome da se bez mesa može i to još danas.

Znam, primarno je da se uzdignes u svojim ocima . Moze se i bez donjeg vesa .

Citat
Nazivaš me "dečače" a ja se prema tebi odnosim s respektom.

Vise u konotaciji sa 'odrastanjem' . Sto se tice respekta... " Smatram te čovekom prosečne inteligencije od 100 iq." "Kad je diskusija sa tobom pa imala smisla" ... mozda bi bilo bolje da me manje cenis ... 

Citat
Osećaš se prozvanim,to nije do mene,savest ima svoju ulogu.

To kroz sta ti prolazis , sam ja rascistio sa sobom jos u 8oj godini zivota . Rekoh necu da jedem a ipak ubise ovcicu , kada je vec bila mrtva skapirao sam da joj je svejedno.

Citat
  Čovečanstvo jede životinje koje umiru u najgnusnijim mukama ali ti isti ljudi bi momentalno prestali da jedu meso kada bi zidovi klanica bili providni i oni mogli da vide.

I ljudi umiru u najgnusnijim mukama i jedu ih crvi . To se zove krug zivota . A ti pricas u ime vecine ?

Citat
Ljudi su evouluirali u svesnija stvorenja i sve više ih odbija da bude deo tog tragičnog lanca smrti,od klanice do rafova.
    Vreme će pokazati.

Cemu onda briga , pusti stvari da idu svojim tokom ...
« Poslednja izmena: 05. Okt 2007, 16:55:51 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
 Samo ti pametuj i odgovaraj na svaku rečenicu.
Tražiš dlaku u jajetu.Booring.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.