Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 03:06:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ljubav u pokusaju  (Pročitano 10541 puta)
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.101
mob
LG G3
Reci joj da imaš rak i da ćeš da umreš skorije,tad će da ti da 100% ako ti ne da onda ne zaslužuje da živi i reci svima da je kurva.

Ili reci da misliš da ti se više ne diže pa da proverite dal si se istripovao il je stvarno tako.

Pripreti joj nekim oružijem.

Jbt,priđeš ribi kažeš takva i takva stvar hoćeš,nećeš,ako kaže hoću počnete da razmenjujete telesne tečnosti,ako kaže ne ti joj reci "Ti si na gubitku,videćeš ti ko je rastakavali",okreneš se i sedneš u čošak pustiš dva galeba bela i gorko zaplačeš.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows
Browser
Chrome 44.0.2403.157
mob
HTC m9
Pa strah me je nikada nisam bio u vezi i nema iskustva ne znam ni kako da joj pridjem u tom trenutku niti ista Smile
nemas tu neku odredjenu pricu sve zavisi od situacije ,al posto se vec znate i idete u razred kazes joj mozemo popricati malo i onda opleti svidjas mi se hteo bi da budemo nesto vise itd ,ako te ispali nista mlao ce te biti stid par dana i onda prodje to ,uglavnom nista ne gubis
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.101
Znam ali kako da budem jebeni sigruran da se i ja njoj svidjam ja cu se ispisati iz razreda ako popusim ispalu ko ce ici tada u skolu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 41.0
A da se ti lepo ubiješ?
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.101
mob
LG G3
Znam ali kako da budem jebeni sigruran da se i ja njoj svidjam ja cu se ispisati iz razreda ako popusim ispalu ko ce ici tada u skolu Smile

Eto ti onda povoda da ideš u kafanu da se opijaš,fazon neuzvraćena ljubav i tako to  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows
Browser
Chrome 44.0.2403.157
mob
HTC m9

pa nista ispala ispala  koliko ja ispala dobijem pa opet nista  Smile
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Valkira

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 2897
Zastava Loznica
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.101

ako kaže ne ti joj reci "Ti si na gubitku,videćeš ti ko je rastakavali",okreneš se i sedneš u čošak pustiš dva galeba bela i gorko zaplačeš.

Gotovo, oplakah Smile
IP sačuvana
social share
Mi bajkeri barabe smo teške, koja ne da, ide kući peške.
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.101
mob
LG G3
Vidiš da suza krene i na sam pomen "dva galeba bela",a tek kad krene setna melodija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows
Browser
Chrome 44.0.2403.157
mob
HTC m9
zaboravio sam te pitat kakvog si materijalnog stanja ako si bogat samo pici  Smile
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1497
OS
Windows
Browser
Chrome 45.0.2454.93
Dohvati se sekire. Vežbaj malo, nagruvaj ramena i podlakticu.

Nađi flanel košulju - važno je da bude karirana, na crne i crvene kocke. Obavezno da je namastiš; idi na neku autobusku stanicu ili zamoli automehaničara da mu se malo valjaš po radionici. Nemoj da isečeš, nego poderi rukave. Pusti pristojnu bradu; ako nemaš bradu, brkovi će poslužiti taman dovoljno da ostaviš utisak.

Saznaj gde živi ONA. Podeli letke po zgradi / ulici u kojoj živi. Na svakom od njih treba da piše

Цепам ДРВА - пољвоно !!!

Ispod teksta stavi pogrešan broj telefona. Sad ide najvažniji deo.

Nemoj da se tuširaš, umivaš niti trezniš pet dana. Tuci po rakiji dok te drže noge. Šestog dana, drmni tri-četiri da te razbude i pravac lokacija, sa sve sekirom. Ne zvoniš, već na svaka vrata lupaš otvorenom šakom. Dereš se da su pogrešili broj i da ide sezona. Ne prestaješ sa dranjem ni pred njenim vratima. Kad otvori vrata, učini sve da zna da si je prepoznao. Odgovoriš kad te pita šta se dešava, a čim postavi pitanje čime se zapravo baviš - hvataš je za ruku i vodiš "da joj pokažeš".

Mešavina rakije, motornog ulja i znoja će je potpuno opiti; predaće ti se k'o vuku jaganjac.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 03:06:09
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Ljubav pokusaju

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.375 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.