Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 07:06:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ljubav?  (Pročitano 13292 puta)
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Naslov teme nema veze s ljubavi...
Jednostavo, ona gleda vaš odnos, njen nije uspeo sa njenim dečkom, ti si joj i drug, i neko ko si joj uzor za patnera, i doćiće neko mlađi, njenih godina koji će je razumeti vremenom.
Potrebno je da se malo distanciraš po tom pitanju, i da je usmeriš na razgovore sa majkom, a pomogućnosti, i kao prvo Aneino predloženo, da joj iznajmite stan!
Najgore je želeti ono što ne možeš imati, želeti osobu koja već ima to što ti tražiš od nje, pa tako je i kod tvoje kćerke... što više vremena prolazi to više opsesija se produbljuje i onda... šta raditi?
Obratite se nekom psihologu, i to ona i njena majka, ne ti, to je njihov problem koji između sebe moraju rešiti, jer to koliko kontam vuče još od njihovog ranijeg odnosa, i razvoda njenh roditelja.
Naravno da se to i tebe tiče, ali ti probaj da se distanciraš od toga, kako bi video realnu sliku svega, jer očigledno ti imponuje i malo zaslepljuje vidike.  Smile
« Poslednja izmena: 07. Okt 2009, 00:06:23 od danicheli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 231
OS
Linux
Browser
Mozilla
Koliko vidim,interesuje vas sta je sa njenim pravim ocem.On ih je isterao iz stana,isao je i nozem na njih dve znaci hteo je da ih ubije,nju nikada iako je ona njegovo dete nije prihvatio.Uvek je govorio da ce ona biti razlog zbog kojega ce da se razvede a tako govori i dan danas.On je po meni covek koji nije znao sta je imao i koji nikada i nece to ni znati.Ona je na pocetku pokusavala da stvori neki kontakt sa njim jer sam joj ja nekad znao reci da je on ipak njen otac ma kakav bio ali on je to sve odbio pa je i ona prestala da trazi kontakt sa njim.Znaci,njih dvoje uopste nemaju vise nikakav kontakt.
Hvala vam na iskrenim odgovorima i jos jednom da ponovim,nisam ja nikakav perverznjak niti bilo sta nego jednostavno sam u neugodnoj situaciji i pokusavam iz iste da se izvucem kako bi nas troje mogli da zivimo normalnim zivotom.Isto tako verujem da nisam jedini koji ima ovakve ili slicne probleme.A mozete mi verovati da razmisljam gornjom glavom a ne necim drugim sto neki pojedinci vrlo lako mogu da pomisle.Jer da nije tako onda ne bih pomoc ni trazio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia N97
Samo nemoj da gledash Diplomca, ko Boga te molim.  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Neznam gde bi moj kraj bio da navatam neku kevu sa cerkom ...orgijanje brate svaki dan  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG 4X HD
Nezgodna situacija  Smile

Najlakshe je da kulirash i da se pravish lud, i da se nadash da ona nikada nece pokushati nishta konkretno, u medjuvremenu mozda nadje dechka i zaboravi na sve to.
Pokushaj da budesh vishe roditelj a manje ortak sa njom, podnesi tu zrtvu, predstavi sebe kao dosadnog matorca.
A to sa iznajmljivanjem stana je vrlo pipavo, moze to da shvati kao izdaju, eto sad vi nju terate iz gajbe...Ko zna shta moze da uradi iz protesta. Mozda jedino da je izmanipulishete da to izgleda kao njena ideja ( ne bih predlagao manipulaciju drugim ljudima sem ako sam siguran da je za njihovo dobro) . sa druge strane ko zna shta moze da napravi kao klinka koja je sama na gajbi. kakva je ona inache osoba? Stabilna, odgovorna? da li je ona neko ko moze da vodi rachuna sama o sebi? Da sluchajno ne ispadne skuplja Dara nego mera.
Inache smatram da je to samo neka faza, verovatno ce proci ali razumem tvoju brigu, i svaka pohvala za racionalno sagledavanje problema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 231
OS
Linux
Browser
Mozilla
@jasikasi
ako nemas nista pametnije da napises onda bolje da ne pises nista jer ovakvi komentari nisu potrebni nikome i samo se svode na sprdnju.

@arlekin
Hvala na postenom odgovoru.Ona je kao osoba vrlo zivahna bolje receno vrckava i sta je najgore ono sto zeli pousava da dobije na sve moguce nacine sto bi se reklo ide preko leseva da dodje do cilja.Odgovornost je po mom misljenju za nju rec koja skoro da i ne postoji,mogla bi da vodi racuna o sebi kad bi htela,jer kod nje se momentalno sve svodi na "gde je sledeca zurka i kako se obuci i provesti".Znam da je to samo jedna faza jer svi smo mi imali takve faze ali momentalno ja jednostavno ne znam dalje.
A sto se tice racionalnosti,ako ne sagledam stvari racionalno onda necu ni naci resenje,bar ja tako mislim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Ma, iznajmljivanje stana ide posle usadjivanja ideje kako je to cool i kako tako moze da ima slobodu... Smiley

Tinejdzeri vole tako... da misle da su odrasli... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG 4X HD
Citat
sta je najgore ono sto zeli pousava da dobije na sve moguce nacine
Dobro bi onda reshenje bilo da se nekako njene zelje usmere u nekom drugom pravcu, Kako to izvesti nisam siguran, ako smislim neshto ja cu ti predloziti...

Citat
Ma, iznajmljivanje stana ide posle usadjivanja ideje kako je to cool i kako tako moze da ima slobodu... Smiley
Ako je takva kako ju je opisao Gago, ne znam da li je pametno njoj dopustiti da "ima slobodu"  a ne treba zaboraviti ni ekonomski efekat, mozda ljudi to ne mogu finansijski da podnesu a i to mi je malo extremno reshenje.

pitanje za Gago-a...koliko dugo to vec traje?

Ako nije bash neshto shto je uzelo maha, mozda bi i jedno lepo zimovanje reshilo problem, desetak dana negde daleko u dobrom drushtvu chuda mogu da naprave.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
 zar ne bi bilo najprihvatljivije reshenje da se stan iznajmi za kevu   Smile a da gago omasti brke mladom piletinom  Smile Smile Smile ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
@jasikasi
ako nemas nista pametnije da napises onda bolje da ne pises nista jer ovakvi komentari nisu potrebni nikome i samo se svode na sprdnju.
Tema i jeste za sprdnju..Ovo sto ti mislis da je ljubav nije...Strast/mozda..Razmisljaj glavom a ne ku@cem i neces imati problema....
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 07:06:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.