Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: On je . . . romantičan  (Pročitano 267 puta)
25. Jul 2005, 01:53:54
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
On je . . . romantičan

Romantičan muškarac deluje kao buncanje u kojem spajate nespojive kombinacije. Ipak, to nije slučaj. Romantičan muškarac nije toliko retka zverka koliko vam se čini. Ne morate da ga tražite po kejevima reka i stazicama parkova, on je sigurno tu, u vašoj blizini, osvrnite se. Desi se da vas, s vremena na vreme, iznenadi nekom izjavom kako uživa u nekoj baladi ili je napamet naučio poeziju, ili ga mesečina inspiriše. Pašće na kolena ispred vas, a vi ćete ostati zabezeknuti. U dilemi da li da ostanete dostojanstveni kao kakva princeza ili da ga nežno podignete -učinite prvo.

On uživa u romantičnim osećanjima čiji je sam režiser, vaša uloga je da statirate u njegovoj predstavi. I ta igra princeze može dugo da osvežava dosadne dane i da vam podari ružičasta krila. Ipak, posle nekog vremena shvatate da njemu jednostavno treba samo princeza, kao ona iz bajke koja je lepa i nežna, ali ćuti. U bajkama nema dijaloga. Princeza postavlja uslove, ona je nagrada, a princ treba da savlada nadljudske prepreke da bi je osvojio. Kad je osvoji, bajka se završava.

Često ćete naići i na lažnog romantičara. On je bljutav - kao italijanski ljubavnik, davaće vam glupave komplimente kao što su: "Ti si najlepši cvet u ovoj bašti" dok se divite rastinju ili "tvoje oči su moje zvezde vodilje". Od toga će vam biti toliko muka da ćete poželeti da prestane da glumi romantičara i bude samo ljigav, kakav jeste.

Ne dajte da vas prinčevi i precvali kicoši udalje od romantike, snažne poluge muško-ženskih veza. Ona može da udahne život i u beznadežne kombinacije i da vas odvede u čarobnu šumu. Ne bojte se. Sveće umesto svetla, maženje umesto TV programa, šetnja umesto kafića nisu zamena za pravi život. To je samo njegova druga, lepša stvarnost. Romantična.
M. Bjelovuk
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
Citat
Često ćete naići i na lažnog romantičara. On je bljutav - kao italijanski ljubavnik, davaće vam glupave komplimente kao što su: "Ti si najlepši cvet u ovoj bašti" dok se divite rastinju ili "tvoje oči su moje zvezde vodilje". Od toga će vam biti toliko muka da ćete poželeti da prestane da glumi romantičara i bude samo ljigav, kakav jeste.

procitani su veliki "ljubavnici"
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 6861
mob
LG 
Meni je muka od svih romanticara  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Bolje je biti bogat cijeli zivot, nego jedan dan siromasan.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
Vala i meni Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.