Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ljubav preko neta....?  (Pročitano 17812 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
Citat: SerbianFighter
Ja se naljutio nisam Smiley Cisto ovakve postove gledam kao na vid verbalne gimnastike koja povremeno dobro dodje da se covek malo razmrda Smiley
Mene mogu iznervirati samo ljudi koji me dobro poznaju Smiley

gimnasticaru, ja i dalje ocekujem cvece  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
:bunch: ... danasnja omladina.
Samo na pcelice i cvece misli.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
Citat: SerbianFighter
:bunch: ... danasnja omladina.
Samo na pcelice i cvece misli.

jes da nekad malo tupis, ali ipak si dzentlmen
sad sam srecna  :walk: , hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
uh ovde se vodi nekakava polemika a bez mene Smiley .... cccc
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Zlatna pravila zaljubljivanja preko neta   

Upravo si se upoznao s čarima internet chata i shvatio kako se u kratkom vremenskom roku, s distancom dovoljnom za opuštanje i izbjegavanje neprilika (stidljivosti) normalne komunikacije, tamo može upoznati mnogo zanimljivih ljudi. Posebno djevojaka...   

'OK, sad napiši da sam najzgodnija i najbogatija cura na svijetu, sigurno će povjerovati...'   

No možda si zaboravio da upravo ta distanca koju i sam osjetiš s druge strane linije može biti možda još i veća. Drugim riječima, osoba s kojom si počeo chatati možda baš i ne govori istinu. Ili govori samo dio istine. Možda čak servira i previše istine, toliko da si je shvatio kao šalu...

Kako god, evo nekoliko osnovnih smjernica koje će ti pomoći da izbjegneš moguće neugodnosti do kojih može doći pri zalijetanju u svijet verbalne, ali zapravo neosobne komunikacije...

SLOVA NISU ČOVJEK

Sjeti se da prilikom ulaska u pojedini chat room možeš izabrati bilo koji nadimak – zapravo rijetko kad ćeš se poslužiti pravim imenom i prezimenom, a kako nije pametno otkrivati osobne podatke, naravno da ćeš ih ili sakrivati ili lažirati.

Sad zamisli da s druge strane linije sjedi netko tko je lažiranje odlučio odvesti na drugu razinu, tj. netko tko uopće ne govori istinu.

Slova, dakle, nisu čovjek – ako sretneš osobu na cesti, upoznaš je na tulumu ili u školi, kroz sve oblike neverbalne komunikacije moći ćeš, osim prvog dojma, dobiti i puno dodatnih informacija po kojima ćeš moći procijeniti, barem okvirno, njezin pravi karakter. Na internetu, barem u početku, to jednostavno nije moguće, jer u krajnjoj liniji ne možeš ništa iščitati ni iz rukopisa.

'Virtualna ljubav' nije isto što i 'prava ljubav'   

Zato je chat divna stvar, ali sve dok se ne shvaća previše ozbiljno...

SLOVA NE PRENOSE CIJELU EMOCIJU

Chat, ali i prepiske e-mailom često mogu biti shvaćeni drugačije nego što je osoba koja šalje poruku to namjeravala.

Naravno, smiley i znakovi poput Smiley, Wink, Smile i sl. mogu pomoći u izražavanju emocija, ali, kao što rekosmo, slova jednostavno nisu čovjek i iz pojedinih znakova na ekranu ne možeš nikada saznati što zapravo osjeća, misli ili želi reći osoba s druge strane.

Sigurno ti se dogodilo da netko nije shvatio tvoju šalu kada si je nakucao, promašio je poantu tvoje ironije ili je neku tvoju rečenicu doživio kao ljutnju, iako ti uopće nisi bio ljut. Slova su, nažalost, tu emociju iznijela 'van', iako je ti uopće nisi želio 'lansirati'...

ZAPRAVO, SLOVO UOPĆE NE MORA BITI DJEVOJKA

'Imam metar i osamdeset, plavu kosu, plave oči i super tijelo', kaže ona. A zapravo za tastaturom ne sjedi 'ona', već debeli, znojni i proćelavi direktor korporacije u stečaju, koji vrijeme krati zezajući klince na internetu...

Chat je divna stvar, ali sve dok se ne shvaća previše ozbiljno...      

Zasigurno si već čuo za takve priče – ljudi mogu mijenjati identitet, ako im je on sveden samo na slova na ekranu, katkad iz čiste šale, glupe zabave, činjenice da nemaju pametnijeg posla u životu ili jednostavno poremećeno uživaju u rušenju snova drugim ljudima.

Tako se može dogoditi da misliš kako si se zaljubio u najljepšu curu na svijetu, ali s druge strane linije može biti mlađi brat tvog susjeda ili perverzni poštar iz kvarta...

DJEVOJKA MOŽDA NIJE TAKVA KAKVOM SE PREDSTAVLJA

'Imam metar i osamdeset, plavu kosu, plave oči i super tijelo', kaže ona. No onda je stigla fotografija... Ili još gore – dogovorili ste sastanak, a taj labud s naslovne strane odjednom je više sličio na patkicu koja nimalo ne odgovara opisu, ni fotografiji koju ti je mailala.

Možda je lagala svjesno, možda je samo preuveličavala neke stvari, ali kako god – očekivanja su se naglo pretvorila u nešto čemu se baš i ne veseliš. A takva stvar slomit će ne jedno, nego dva srca...

MOŽDA SLIJEDI ISMIJAVANJE?

Curka u koju si se zaljubio možda uistinu i odgovara opisu, ali možda je također riječ o dokonoj ljepotici koja 'bari' naivčine preko interneta, ne bi li ti se sutradan ismijavala u cijeloj školi ili svim prijateljima otkrivala intimne stvari koje si, iz nekog razloga, odlučio s njome podijeliti već drugi dan chatanja...

'Ljepotica' u koju si se zaljubio na netu možda će u stvarnosti izgledati ovako...   

POANTA?

Internet je jako korisna i divna stvar, ali izgubiti dodir sa stvarnošću i izgubiti se u cyberspaceu baš i nije pametna ideja. Uostalom, zar nije bolje imati djevojku pokraj sebe, a ne s druge strane modema? Chatajte, ali ne zaboravite razdvojiti usputnu zabavu od stvarnog života...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
mob
Samsung S4
ima istine u tome..ima ima
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
Svako novo doba donosi i nove mogucnosti za stare stvari , u ovom slucaju flert, koji je uvek interesantan, a "modus operandi" je uvek samo "modus operandi"
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 77
kako si to samo lepo rekao!!!  Smile slazem se...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 533
Jao imam par sories about net love.. Vjerovala sam u nju jer mi se par puta dogodila.. chudno zar ne?! Bila ih je torijica koja su ushla u moj zivot preko neta.. a i kako su ushli, tako su i izashli.. Prvog josh pamtim i chujemo se preko phona.. i planira da dodje kod mene u usa da se vidjamo..  Drugi je bio onako labav, ne bash onakav kakvog sam ga ochekivala.. :)A sa tretjim sam u svadji.. mrzi me iz dna dushe.. i uvjek se te net ljubavi jebeno zavrshe.. uvjek tje te neko procjeniti loshe i retji ti ti si ovo ti si ono [svaka chast izuzecima, ali verujem da ih rijetko ima]

Tako da vishe ne vjerujem u net ljubav.. i netje mi se nikad dogoditi.. To smijem da obetjam jer nisam vishe zagorela.. Samo pamet u glavu, i mani te se tog sranja.. JEr ako zivite u Evropi, ili chak shta vishe na Balkanu uzivajte i trazite momka ili devojku uzivo a ne preko ovog shit-a... Ja sam to probala jedino zato shto nisam imala kuda.. Doshla u USA smarala se, ubijala vrijeme preko neta, i dozvolila da se jebeno zajebem... Tako da pamet u glavu..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
ja sam se preko neta zaljubio.......u....tastaturu
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: ljubav sanjas neta

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.