Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ljubav preko interneta  (Pročitano 12401 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 529
naravno, vec sam par puta rekao - da bi online ljubav uspela - mora da postoji i offline ljubav.

ako online bude - bez offline - i to potraje duze od 3-4 meseca - velike su sanse da to pukne
a i to nije ljubav - nego mucenje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
E a pazite ljudi, naravnod a je nemoguce imati ljubav preko neta a nikad se ne upoznati i videti, to je stvarno besmisleno, ali ja sam pitala sta misloite da li je moguce da se dvoje upoznaju preko neta, znaci neki chat ili preko nekog foruma i onda vremenom da se upoznaju sto vise i na kraju da se izrode neka osecanja i da bas zbog tih osecanja rese da se vide i upoznaju... da li je to moguce?!

A sto se tice Ivana i mene, to je vrlo vrlo cudan odnos bio u pocetku, znam da mi mnogi nece verovati ali ja iako njega nisam videla ja sam bila zaljubljena u njega! I taj drugi put kad smo se videli, kad sam ga ugledala samo mi je proslo kroz glavu da ja njega moram da zagrlim i poljubim i eto..... ostavila sam ga zabunjenog par sati Smile
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 77
Citat: Predrag Damnjanovic
Citat: SisaDaPimp
tako da nadam se da ce sve da ostane ok jer to je ono sto zelim, i oboje nemamo nameru da odustanemo od ovog i da nas daljina razdvoji..

tu lezi i zec...
nisi pored nje - sta ako njoj bas mnogo nedostaje to prisustvo partnera?
Pazi, ne mozes da kazes da je njoj super sto niko nije pored nje, zar ne?
Sta ako je skenjana sto je sama,  onako potajno, nije ti rekla da ne voli da je sama jer ne zeli da te povredi, a mozda ni sebi nece to da prizna - jer ljudi vole da zatvaraju oci pred istinom. Znaci, ona je malo tuzna sto je sama, bez obzira da li je svesna da je ta samoca uzrok male tuge.
Ali, sigurno ne mozes da kazes da se super oseca sto je sama!

Dakle, tako (podsvesno) skenjana, sama (bez tvog prisustva), slucajno sretne neciji pogled... oseti hemiju koju sa tobom (preko neta) nema... i to tako pocne... a ti sve vise bledis u njenom srcu, jer je neko pored nje, i daje joj ono sto ti preko neta ne mozes da joj das...

da ne pricam o tome kako izgleda kada ti vidis da se ona cudno ponasa...  i ti tako goris danima... vidis da je gubis a ne mozes da sprecis... osetis da nesto debelo ne stima... ne mozes da spavas, patis nemo, nedeljama... jer ti ona jos nije rekla, jer ne zna kako da ti to saopsti... a ti osecas, i jedes se, a jos nisi siguran, pa zivis "ni na nebu ni na zemlji"...
jednostavno - kroz taj pakao nisam lud ponovo da prodjem, i takav pakao ne zelim ni najvecem neprijatelju...

ljubav preko neta - bez fizickog kontakta - nikad vise!

ako postoji taj offline kontakt - to je vec OK...

E pa brate ovde se zasniva na iskrenosti kapiras.. Nema nista da krijemo, i milion puta je rekla: "Nije lako, ali ja te volim i ne zelim da odustanem jer znam da takvog lika nikad ne bi nasla".. Sad pred nama stoji dug period nevidjanja, propao je plan za zimu, a na leto ako bude sve kako treba trebali bi da pocnemo zajedno da zivimo, bar je tako nesto u planu pa videcemo dokle stigne.. Ne zelim nista unapred da pricam, jer nikad se ne zna sta nosi sutra.. A njoj da toliko nedostaje kako ti kazes ovo dodir i to, brate videli smo se 2puta bili zajedno par dana, i kapiram nedostaje to svakom, samo ako imas pravu osobu pored koje si isplati se i to cekanje, a ona je svesna toga kao i ja... Otvoreno pricamo o svemu, svim temama, i nista ne krijemo jedno od drugog.. Tako da ako je tvoje iskustvo bilo lose ne moras drugima da nabacujes gluposti, i pricas kako je to nemoguce, ako vec ne zelis da das podrsku nekom ko se upustio u takvu misiju koja znamo svi nije laka, onda samo cuti.. Dal cemo do kraja da uspemo, NE ZNAM, samo joj verujem kada je rekla, da zeli pored mene ostatak zivota da provede..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
..... ostavila sam ga zabunjenog par sati

I danas sam ja zbunjen i uzivam dalje u tome...
Nije meni to bilo prvo takvo iskustvo... naprotiv.. al svaki put je cudno na svoj nacin Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Citat: SerbianFighter
Citat

Nije meni to bilo prvo takvo iskustvo... naprotiv.. al svaki put je cudno na svoj nacin Wink

Hm.... ti i dalje imas takva iskustva?!
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 77
Citat: SAnja
Citat: SerbianFighter
Citat

Hm.... ti i dalje imas takva iskustva?!

Auuuu batee sad si najebo, nema gotov si sad si se izlano Smile Smile ... Shala shala ma Sanjice ne brini se ti sigurno nije mislio na trenutno, zna valjda pilence gazdicu  Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Citat
Auuuu batee sad si najebo

odavno je on to uradio  (ko razume...)

Znam ja njega ali ipak.... sumnja nikada na odmet!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 529
Citat: SisaDaPimp

E pa brate ovde se zasniva na iskrenosti kapiras.. Nema nista da krijemo, i milion puta je rekla: "Nije lako, ali ja te volim i ne zelim da odustanem jer znam da takvog lika nikad ne bi nasla".. Sad pred nama stoji dug period nevidjanja, propao je plan za zimu, a na leto ako bude sve kako treba trebali bi da pocnemo zajedno da zivimo, bar je tako nesto u planu pa videcemo dokle stigne.. Ne zelim nista unapred da pricam, jer nikad se ne zna sta nosi sutra.. A njoj da toliko nedostaje kako ti kazes ovo dodir i to, brate videli smo se 2puta bili zajedno par dana, i kapiram nedostaje to svakom, samo ako imas pravu osobu pored koje si isplati se i to cekanje, a ona je svesna toga kao i ja... Otvoreno pricamo o svemu, svim temama, i nista ne krijemo jedno od drugog.. Tako da ako je tvoje iskustvo bilo lose ne moras drugima da nabacujes gluposti, i pricas kako je to nemoguce, ako vec ne zelis da das podrsku nekom ko se upustio u takvu misiju koja znamo svi nije laka, onda samo cuti.. Dal cemo do kraja da uspemo, NE ZNAM, samo joj verujem kada je rekla, da zeli pored mene ostatak zivota da provede..

Ne znam zasto neki ljudi - iznosenje mojih iskustva - shvataju kao "nabacivanje gluposti"...
Ja ovo pisem iz dobrih namera - da bi drugi izvukli neku pouku...

I ova je meni pricala da zeli mene, i da nece naci slicnog, verovali smo jednom drugom, o svemu smo pricali otvoreno...

Samo kazem - veoma je klimavo ne videti se celu zimu...

Ono, ne zelim nikoga da obeshrabrujem - samo kazem - gledajte da se sto cesce vidite, ne valja kada nekog celu zimu ostavite da ceka.

To je sve, prijateljski savet.

@ sanja
sorry, necu vise da ti skrecem temu diskusije Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Nemam ja i dalje, no sam imao i svaki put je bilo cudno i uvrnuto i lepo na svoj nacin.. i ako jednog dana pukne ovo sto imamo, verovatno cim imati opet, slab sa sa varijantama odlazenja u manastir i sl.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 308
mob
BlackBerry bold 9000
Devojku sa kojom sam u vezi sam upoznao na netu, tacnije na chatu, tacnije na SerbianCafe-u...

Zajedno smo nesto preko mesec dana, i osecam se FENOMENALNO. Najbolje u celoj prici je to sto sa njom imam kud i kamo iskreniji odnos nego sa mnogim devojkama s kojima sam bio u puno duzim vezama... Sve u svemu - ja srecan, a i svima zelim isto..

Happy as a man can be,
Dell Boy Smile
IP sačuvana
social share
This time next year we'll be millionaires !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.147 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.