знам за брачни пар који се развео јер је жена преко нета нашла неког швацу у БГ.Сад је са њим,а одвела је и њихово дете са собом. Информација 100% тачна и проверена!
1. Без табле сланине и балона воде - ни на таван се не пењи! Шта ако неко извуче мердевине... 2. Од свих војвођана,Сремцима је најгоре - ожењени су Сремицама... 3. Сланина је за све - да је једеш,на рану да је ставиш,у рату пушку да чистиш,на удицу да је метеш...
знам за брачни пар који се развео јер је жена преко нета нашла неког швацу у БГ.Сад је са њим,а одвела је и њихово дете са собом. Информација 100% тачна и проверена!
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo "Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Pošto je postala opšta tendencija da tipovi i ribe nemaju hrabrosti face to face da pokažu svoje simpatije, što da ne, naravno pod uslovom da ta ljubav preko neta postane nešto "ozbiljno", i da se završi upoznavanjem i vezom. Mene nije sramota da kažem da sam dečka upoznala preko neta, + što je iz drugog grada...i ništa nam ne fali. Čak sam bliskija s njim neko sa nekim momcima sa kojima sam bila u vezi, a u komšiluku su mi. Ma neka ljubav cveta, ostalo će sve biti ok!
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo "Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.