ako neko ubije neciju zenu pa mu onda siluje cerku, a sina zivog saHrani u mravinjku. ako kod tog covEka dodJe nA veceru, ne moze biti iSKLjuceno da eventualno nece docN i do te teme. G
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom. I stoga nikad ne pitaj za kim zvono zvoni; ono zvoni za tobom...
ako neko ubije neciju zenu pa mu onda siluje cerku, a sina zivog saHrani u mravinjku. ako kod tog covEka dodJe nA veceru, ne moze biti iSKLjuceno da eventualno nece docN i do te teme. G
Zamisli dopisujes se sa nekim,a on romantican,emotivan,nezan ma sve ono o cemu si sanjala...dogovorite susret,a on 1,50,zapusten,oko pedeset godina....ma to ti je ljubav preko neta.To je cista idealizacija komunikacije ili si suvise iskren ili si folirant do koske...pa ko voli nek izvoli
Shto da ne? Ko voli nek izvoli! Nije u tome nishta loshe... Da li se dvoje upoznaju na netu ili u diskoteci... i tako se niakada nisu videli... A na netu ima i svoje dobre strane... Izaberesh osobu po ukusu, a onaj iz diskoteke ne znash kakvog je karaktera... Znam ih dvoje shto su se uzeli sa neta... Bila sam na svadbi i dosta drushhtva sa tog servera... Bash su divan par