Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Otkrijte 10 tajni koje momci kriju  (Pročitano 987 puta)
16. Apr 2005, 10:14:42
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Otkrijte 10 tajni koje momci kriju

Šta se nalazi iza njegovog nedokučivog kul stava? Da li on nešto krije za svoje dobro ili... za vaše? Probajte da odložite strah na stranu i spremite olovku i papir. Pročitaćete deset najvećih tajni koje momci kriju od vas, i to ne samo odmah po upoznavanju, nego i sve dotle dok nisu svesni da su vas potpuno oborili s nogu.
Šta je to što oni ne žele da znate?

1. Skrivena nesigurnost
Ispod te opuštene mačo spoljašnjosti, on ima tremu kad se sastaje s vama. To ide dotle da sestru ili drugaricu pita šta da obuče.

2. Fizičko dokazivanje
Naravno, svi želimo da se prikažemo u najboljem svetlu - naročito u početnoj fazi fizičke privlačnosti s partnerom. Ali ono što njega brine jeste da li ćete primetiti da ćelavi, da dobija pivski stomak, da ćete videti da je niži nego što vam je pomenuo u prvom razgovoru, da li ćete primetiti njegove prve sede ili usekle bore od nosa ka usnama.

3. Loše navike
Čačka nos kad ga niko ne vidi. Žvaće duvan. Često se napije na žurkama i slavljima. Nered u njegovoj kući je nezamisliv, naročito u kupatilu. On je okoreli pušač, ali vam priča da upravo ostavlja pušenje. Prokockao je svog psa na pokeru. Hrče.

4. Pogled na vezu
Razveo se već četiri puta, ali prva dva braka ni ne spominje. Čak još nije ni zvanično razveden. Još se viđa s bivšom dragom. Zapravo se još nije odlučio šta da radi, pa tako i vas želi da drži na laganom odstojanju.

5. Odnos prema novcu
Trenutno se savetuje kako da ubuduće izbegne pogrešne korake u poslu i novčanim transakcijama. Da ne spominjemo minus na računu. Advokat mu je loš, a alimentaciju za dete iz prvog braka još nije uplatio. Možda i ne zarađuje loše, ali troši dvostruko više.

6. Karijera
Ovo mu je verovatno najteža tema, naročito ukoliko menja posao, što danas nije retkost. Ili, pak, nije zadovoljan trenutnom pozicijom pa sve predstavlja u boljem svetlu nego što jeste.

7. Nesposobnost
Ako treba nešto da se popravi po kući, on kao da ima dve leve ruke. Da ne spominjemo zamenu ulja u kolima. Dok đuskate ili plešete, ne može da mu se desi da vam ne stane na stopalo. Njegova poslednja devojka bila je bolja i u šahu i u plivanju.

8. Zdravstveni problemi
Hrče. Hronično se previše znoji i loš mu je dah. Nemojte da se smejete, ali stalno se osipa i alergičan je na sve i svašta.

9. Slobodno vreme
Ne bavi se sportom, ali zato ne propušta utakmice ispred TV-a. Drugo kao da ga ne zanima.

10. Sitnice koje mnogo znače
Mrzi mačke. Vozi stara kola koja svaki čas staju. Pokriva se samo "specijalnim" ćebetom. U njegovom stanu sve ima svoje mesto. Još živi kod majke.
Priredila M. Bjelovuk
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 42
Jooooooj kakav je ovo tip muskarca..........gde ovakvi zive,da ne prolazim tuda....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
 =D>bravo....naso sam se u nekim stvarima kao sto su trema i nesigurnost koju vjesto prikrivam,da hrcem,ajde bicu iskren hrcem,al ono povremeno,bas kad nekom dosadim ja stanem,pa opet navalim.i ovo cackanje nosa ti je dobro 8)nema mi nista draze kad sam sam.al naj ljepsi mi je dio kad onu slinu razgledam onako na vrhu prsta,pa joj se zlocesto nasmijem zamisljajuci kako ce za nekoliko secundi iz vise  neuspjelih pokusaja da se odljepi sa mog prsta ii da se vine daleko daleko iza mog kauca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

It's a state of mind.

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 144
mob
SonyEricsson T230
Grom i pakao!
IP sačuvana
social share
Stavi pravu stvar na pravo mjesto i cini to cesto.
One hoce isto sto i mi.
Izgubio sam ideale. Posteni nalazac moze slobodno da ih zadrzi. Neka mu je Bog u pomoci.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
hvala na slikovitom prikazu i sto si to podelio sa nama ,ali nemoj vise...
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
Ja nisam nikad upoznala ovakve tipove. Neka tako i ostane. Uzas! Smile

Baš me interesuje koliko vas se pronalazi u ovoj priči? Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

It's a state of mind.

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 144
mob
SonyEricsson T230
1.=ne, nikako
2.=nemam nista od toga
3.=hm, zanimljivo, ali u procesu sam ostavljanja pusenja(sa winstona na west, sa westa na best, za mesec-2 svez vazduh), akohol ne pijem, nered jedino u sobi(ali u umerenim kolicinama), ostalo ne Smile
4.=(brak=smrak)
5.=daj, molim te
6.=nalazim se, delimicno
7.=sve opravljam.nisam nezgrapan. u shahu jeste.
8.=neee
9.mrzim pracenje sporta, deluje mi mizerno da sedim ispred TV-a i navijam, ali zato "njoj" nije. "Ona" prati fudbal Smile ja idem na basket sa ortacima s' vremena na vreme
10.=imam 5 maca i jednu kucu. ne vozim kola. mrzim cebad. neke stvari, da. zivim sa sestrom u stanu.
IP sačuvana
social share
Stavi pravu stvar na pravo mjesto i cini to cesto.
One hoce isto sto i mi.
Izgubio sam ideale. Posteni nalazac moze slobodno da ih zadrzi. Neka mu je Bog u pomoci.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.