Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 21:20:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kolač u tiganju? ..ovaj... Ljubav na daljinu?
Nemoguće.
13.7%  (10)
Moguće ali vrlo malo verovatno.
20.5%  (15)
Moguće ali malo verovatno.
41.1%  (30)
Skroz verujem u to.  
24.7%  (18)
Ukupno glasova: 73
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ljubav na daljinu može da opstane :)  (Pročitano 69402 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 398
Zastava Сента
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Pogresno sam rekla, nisam mislila bukvalno podrska, nego ne mogu u trenutku da nadjem odgovarajucu rec za ono sto hocu da kazem.

Mi smo ovde od ljubavi na daljinu dosli do podrske i ozbiljnosti.

"Kad se setim tebe, ja zagrlim ćebe, ćebe jeste meko, al ti si daleko..."

Jedan stih za daljinu  Smile Smile

"Ljubav je ono što nam u trenucima tuge daje snagu i volju za buduću borbu. Otkriva nam najdublje životne tajne koje nismo upoznali. Divan je osećaj znati da postoji neko ko ti je drag i blizak, neko ko postaje deo tebe, kratak deo tvog života, deo tvoje stvarnosti. Ljubav je nešto neograničeno, beskrajno, daleko, lepo. Nadam se da ćeš je i ti uskoro ponovo osetiti..."
« Poslednja izmena: 18. Dec 2011, 22:45:01 od MK94 »
IP sačuvana
social share
Oko mene, hiljadu luđaka, što misle da sam laka, da kupe me za piće il dva.
Oko mene, hiljadu kretena, što pored svojih žena, još nešto bi sa strane za čas.
A ja ne dam milo moje, ni blizu da mi priđu, ma budi mi bez brige.
Samo plešem sasvim sama, dok muzika mi svira, i svugdje tarapana, heeej!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Samsung 111111
Ej da je laplas mladji on i ova bi bili idealan par  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 16.0.912.63
Ljubav je jedino u sto vjeruju romanticari,nisu bitni kilometri, niti godine,niti imanje,niti ljepota...Po ovome sto citam rekao bih da si romanticna dusa da li si?Jer romanticari ne zele podrsku u osobi,nego dugu i kompletan od snova satkan zivot... a daljina zahtijeva mnogo.Prema tome Mk ako nisi spremna na suzu,bol i tugu koja traje godinama nije to za vas.Ako jesi onda potrazi u njemu dugu i zivot,a ne samo trenutnu zaljubljenost i podrsku...zivi bili nek' sa srecom bude Smile

Edit:Jasi ti kada nebi na usta pjevao bi na g.... Smile tek sam zakoracio u tridesete...to ostavljam tebi,ajde malo budi romantik dusa Smile
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Apple 15
Vas dvoje imate krajnje jednostavno vidjenje romatike...
I moze biti da ste zato srecniji od drugih ljudi...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Samsung 111111
ej bre starno kad malo razmislim ovi moji jure '94-to.. Smile Smile Mladja 4 godine od mene a imam osecaj kao da je mladja 15 godina od mene  Smile A ti lapalas kao da si u njenim godinama XDD (nista lose nisam mislio i ako tako zvuci XDDD )
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ja sam @dakon (nisam banovan)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1305
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nec Vivaz U5i
Ne moze.  Smile
« Poslednja izmena: 18. Dec 2011, 23:43:52 od vikron »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Samsung 111111
Ej ne moze ne moze da se pise nemoze
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 16.0.912.63
Vas dvoje imate krajnje jednostavno vidjenje romatike...
I moze biti da ste zato srecniji od drugih ljudi...

Romantika nije komplikovana,kako ti vidis tu rijec,osjecaj,zelju,ljubav,daljinu?
Romantika zahtijeva covjeka do kraja ,kada volis voli,kada gubis gubi...i pokazi to pred svima...ne stidim se volim,ne stidim se patim i ostajem vjeran njoj...zivim u snu daa ali svome snu i sta me boli uvo za bilo koga...volim da volim a ne kalkulacije uz digitron...

@ Jasi pa nije niti svaceno pogresno  Smile samo bilo bi gadno spojiti njen i tvoj svijet,nastao bi dernek Smile
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
HTC Wildfire S
Ma, pustite dete...

Setite se kako je vama bilo kad ste imali 15-16-17 godina...

Ja ljubomoran a ti kako 'oćeš.  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
U vezi sam 2god,bilo je sve super on je oisao preko u posetu kod sestre i to je proslo neprimetno i sve je super funkcionisalo.   Prodje posle god dana i on opet ode kod sestre i tu je vec pocelo nepoverenje,ljubomora,jos sam ja pocela sam da zivim i zaista kada se vratio ja sam rekla da vise nece ici nigde bez mene jer jako je tesko.   Evo ima dva meseca kako sam ja dosla u inostranstvo da mojima pomognem oko posla i zaista mnogo je tesko jedva se cujemo ja jako puno radim dodjem kasno kuci i on spava i puno svadja .   .   .   Pokusavamo da resimo probleme al jako je tesko preko skajpa resava ti i vise zaista ne mogu da izdrazim da dodjem za novu kuci i da vidimo sta cemo i kako cemo,veza na daljinu moze da opstane al ne dugo,iz licnog iskustav kazem da se mnogo odnos ohladio zbog svadja i da zaista treba sto pre resi ti tu daljinu i ne muciti se kao sto cu ja da vidim i da resim al sve u 4 oko jer dosta mi je skajpa  Smile  :nervious: :[115]:
« Poslednja izmena: 19. Dec 2011, 04:24:32 od Dream89 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 21:20:18
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.