Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ljubav izlazi iz mode: Partnere ćemo birati na osnovu genetike  (Pročitano 19081 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
Ček, ček, ček... Dakle, dakle pojedine od forumaša ne bi doticala činjenica da u porodici njihove voljene osobe ima mnogo slučajeva težih mentalnih oboljenja, naslednih poremećaja i sl? Kul.

Moj komsija je presao preko toga da mu zena koju je izabrao boluje od neke vrste multiple skleroze. Sjajna zena, tvoj kolega tj. doktor, lepa, pametna itd. Nazalost, umrla je pre neku godinu ali imaju zdravo i pravo dete. Tako da, samo zavisi koliko si spreman na tako nesto i da li se mozes nositi sa tim.

Ne kazem da bih ja mogao, samo kazem da u nekom konacnom obracunu stvari koje gledamo kada uzimamo neku za zenu postoji nesto mnogo vaznije od gledanja genetike a to je npr. samo to neko slaganje i da li mozemo ziveti sa tom osobom. Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Otvorim temu i dodjem a ono 5 stranica ispisano  Smile

Sunce li vam vase diskutabilno  Smile

Mogu samo reci da mi uopste i ne gledamo da je ustvari ovo samo nesto sto se vec radi i dan danas. Npr. postoji dosta stranica za upoznavanje ljudi ( lavalife, pof, ... ) i prvo sta dosta ljudi uradi je pogleda profil te osobe i vidi npr. da li ta osoba ima takve i takve oci, da li je ta osoba debela/mrsava/.., da li ta osoba konzumira nikotin/drogu/... to je prvo sto ti zapadne za oko i onda ako ti se ta osoba jos tada ne svidja, to se odma' resi a ova planiranja nekih genetskih testova da se vidi kakvo ce dete imati oci ili kakve ce bolesti da nasledi naravno da je i to vazno ali je to nesto sto ce, barem po meni, doneti jos veci broj raskida ako je jedan od partnera krio u vezi necega ... tada stvarno treba biti jak i odluciti da li je ljubav ta koja ce " pobediti " pored svih zdravstvenih tegoba u genima koje je nasledio/nasledila tvoj partner(ka)

Naravno da je ljubav i razumevanje vazna i to je meni uvek na prvom mestu jer ja ako volim tu osobu, ja cu dati sve od sebe da budem s njom i da prihvatim ono sto sam vec saznao kao sto bi to isto ocekivao i od nje ako sam ja u kojem slucaju bolestan.
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Sony 
Ljudi, svako dete dobija 23 hromozoma od oba roditelja. Tih 46 čine DNK. To znači, da dete može da povuče loš gen, a i nemora da znači. Mada je uvek poželjno da ste sa osobom koja ima što manje genetskih mana.

Speeking of DNK, i one mutacije gena, da li znate da je jedna od "posledica" pomenute genetske mutacije sve duži vek ljudi?

Science!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia zvrr
Ček, ček, ček... Dakle, dakle pojedine od forumaša ne bi doticala činjenica da u porodici njihove voljene osobe ima mnogo slučajeva težih mentalnih oboljenja, naslednih poremećaja i sl? Kul.

Moj komsija je presao preko toga da mu zena koju je izabrao boluje od neke vrste multiple skleroze. Sjajna zena, tvoj kolega tj. doktor, lepa, pametna itd. Nazalost, umrla je pre neku godinu ali imaju zdravo i pravo dete. Tako da, samo zavisi koliko si spreman na tako nesto i da li se mozes nositi sa tim.

Ne kazem da bih ja mogao, samo kazem da u nekom konacnom obracunu stvari koje gledamo kada uzimamo neku za zenu postoji nesto mnogo vaznije od gledanja genetike a to je npr. samo to neko slaganje i da li mozemo ziveti sa tom osobom. Smile

Da li je bolovala od MS-a i prije nego što su krenuli sa zabavljanjem? Druga je stvar ako se ona razboljela negdje kasnije tokom veze. Naravno da čovjek treba biti prvoklasna hulja pa da je u tom slučaju napusti. Govorim o tome da pri izboru partnera većina želi zdravu i perspektivnu osobu.

Speeking of DNK, i one mutacije gena, da li znate da je jedna od "posledica" pomenute genetske mutacije sve duži vek ljudi?

Pa, ne baš. Produženje životnog vijeka više ima veze sa boljim socioekonomskim uslovima. Doduše, tačno je da nisu sve mutacije štetne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00

Da li je bolovala od MS-a i prije nego što su krenuli sa zabavljanjem?

Bolovala je i pre, znao je kada su poceli da se zabavljaju. Al eto, poceli su da se zabavljaju, lepo su se slagali i terali su. Evo i fala Bogu, detence je zdravo i pravo.

Shvatam ja da svi zele zdravu i pravu osobu pored sebe koja ce im doneti zdravo i pravo potomstvo, samo sto smatram da postoje mnogo bitnije stvari od toga i da ljudi preteruju sa tim poneki put a ovo mi je nekako dobar primer za to.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Qtek 666
MS nije nasledna bolest, detence će biti zdravo i pravo. Ta žena je sebe žrtvovala što je rodila to dete, pošto se bolest brže razvija u tom slučaju, i to je izraz najveće ljubavi. Poznajem nekoliko osoba koje boluju od ove bolesti, ili sam poznavala.
Ja nikad ne bih ostavila, niti bih razmišljala da ne budem sa čovekom koga volim zato što ima ili je neko njegov imao naslednu bolest. Možda sam ja blesava, ali, tako je.
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

I Am My Own Savior!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8650
Zastava Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Alcatel One Touch
Još malo pa ćemo imati Kordinatore iz Gundam SEED.
Ko nije taj gledao anime to znači - Počni da štekaš teško naoružanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
MS nije nasledna bolest, detence će biti zdravo i pravo. Ta žena je sebe žrtvovala što je rodila to dete, pošto se bolest brže razvija u tom slučaju, i to je izraz najveće ljubavi.
Da, samo sto je on znao da ona nije zdrava i prava i prihvatio je takvu a ljudi ovde pricaju o tome kako ce i sta ce jer neko iz familije partnera ima neko oboljenje koje moze biti nasledno ali ne mora. Zrtvovali su se oboje i to mnogo. Lep par, jedan od skladnijih koje upoznah. Nazalost, sa tuznim krajem...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Apple 15
Ona se zrtvovala zbog njega... ne obrnuto Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
A sto mislis da nisu i jedno i drugo? Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.