Na taj nacin joj funkcionise only, sve je cenzurisano ne znaci da nemas nesto sexy da vidis ali ono ako zelis full deal posalji joj poruku sta bi i onda ti ona kaze cenu. Nije to vredno para koje trazi a msm da je 15$ za mesec na ovaj fazon bolje je 5$ da svi sub pa imas vise onih koji bi platili za to extra, Krunicka je jedina koja ima pristojan i dobar materijal sad je imala neku promo cenu 11$ i za te pare vredi svaki dinar a normalna cena joj je 18 msm sto je bzv ne vredi toliko. Ove nase koriste i imaju dosta srece sto nemas puno nasih tamo pa ovi ljudi sa nasih prostora idu vise ka tih par koje su tu i samim tim uzmu lepe pare. E sad ima par njih koje jos nisam video ali od ovih koje sam video Krunicka je izbacila najvise dobrog materijala. Ljuba je verovatno najgori fazon za sad mada dobro makar prodaje gole slike ako zelis da platis.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Svaka cast svakom ko postavlja Ljubine slike. Sto bi rekao neki forumas, ne vredi to bas toliko da se bace pare. Takodje, bilo bi lepo videti sta nudi Jelena Krunic? Da li neko prati to i sta ona tacno radi na Onlyfans?
Na taj nacin joj funkcionise only, sve je cenzurisano ne znaci da nemas nesto sexy da vidis ali ono ako zelis full deal posalji joj poruku sta bi i onda ti ona kaze cenu. Nije to vredno para koje trazi a msm da je 15$ za mesec na ovaj fazon bolje je 5$ da svi sub pa imas vise onih koji bi platili za to extra, Krunicka je jedina koja ima pristojan i dobar materijal sad je imala neku promo cenu 11$ i za te pare vredi svaki dinar a normalna cena joj je 18 msm sto je bzv ne vredi toliko. Ove nase koriste i imaju dosta srece sto nemas puno nasih tamo pa ovi ljudi sa nasih prostora idu vise ka tih par koje su tu i samim tim uzmu lepe pare. E sad ima par njih koje jos nisam video ali od ovih koje sam video Krunicka je izbacila najvise dobrog materijala. Ljuba je verovatno najgori fazon za sad mada dobro makar prodaje gole slike ako zelis da platis.
hvala ti ko moze da doda nek doda, inace ne moze covek da se ne upita kako bi Ljuba prosla na castingu kod Woodmana ?
drugar koji je pretplacen mi kaze da je moguce zahtevati neku fotku tj pozu, na njenom only fans profilu, takodje, otvorena je za foot fetish poze, a i mozete joj poslat neke nanogicie prstencice i slicno , tako da , svaka jos cast, prijatno iznenadjenje kad nije neka ko ostale arogatne kuje s estrade nego normalna osoba
Imao sam i ja pretplatu ali i tamo su slike cenzurirane. Sve bez cenzure se dodatno placalo a to mi je pak nije dalo jos placat. To je njeno pravo jbg hahah inace je super..