Trenutno vreme je: 19. Jun 2013, 18:45:40
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Ljuba Alicic (Pročitano 56650 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Träume nicht dein Leben, lebe deine Träume.
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Trebas mi Imas li snage, imas li moci da vratis sunce u moje noci Ti meni sreco trebas kao lek da budem srecan zauvek ti meni sreco trebas kao spas da spasis ljubav, da spasis nas Imas li zelje, imas li volje da budu danas od juce bolje Budno te zelim, danju i nocu ja samo s tobom kroz zivot hocu
Diskografija + Domaci Lyrics Search 0-9 A B C D E F G H I J K L Lj M N O P Q R S T U V W X Y Z Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
U ljubavi nista novo Zeleli smo srecu u nasoj ljubavi i najlepse dane jedno drugom dali zeleli i hteli vecno da nam traje al' od svega samo sreca nedostaje Korak po korak, slovo po slovo u ljubavi nista novo sve polako neosetno prodje nase vreme sretno Mastali smo oboje ruke da se spoje da kroz ovaj zivot podjemo u dvoje al' desi se ono sto nismo zeleli na ognjiste srece tuga se doseli Zivot menja staze sad ode daleko na svakoga od nas ceka drugi neko s naseg mesta srece odlazimo tuzni jedno drugom ljubav ostajemo duzni
Diskografija + Domaci Lyrics Search 0-9 A B C D E F G H I J K L Lj M N O P Q R S T U V W X Y Z Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
U njeno ime Nosila je u rukama srecu umela je kao niko prije da mi pridje kao pcela cvecu da mi rosu sa usana pije U njeno ime nek zvona zvone neka se pije i case lome dok zivim pod svodom plavim za njom cu vecno da zalim Cuvala je u grudima vecnost umela je slatko da se smeje njoj su reci sa usana tekle ko kad vino potocima lije Nosila je u grudima vatru umela je kao nikad prije da me mazi, da me nezno mije da mi rosu sa usana pije
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Usne slatke maline Verovala ili ne ja hocu ljubiti usne medene verovala ili ne imas usne medene od svih najsladje Ljubim usne, slatku malu malinu kao pravi otrov deluju opijas me, opijas me ti shvatio sam sta su poljupci Verovala ili ne u mome plamenu ti si varnica verovala ili ne imas usne medene kao kraljica Verovala ili ne sa tvojim imenom pesma pocinje verovala ili ne imas usne medene ruke boginje
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Uveo cvet Kao kad ptica prekine let ljubav je prestala u mojoj basti uveo cvet i sreca nestala Uveo cvet da si bar malo zalila i jednom suzom zalila bilo bi dovoljno to U tvome oku nestao sjaj vise me ne volis za tebe samo jos jedan kraj bez tuge odlazis Kao kad dete kad otvori dlan i tajnu otkrije umire ljubav a jedan san zauvek nestaje
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Vetrovi, vetrovi Ti ako odes, ti ako odes, ja se necu vratiti tvoju sliku poljubicu u komade pocepacu nek' tvoje ruke i tvoje kose vetrovi nose Vetrovi, vetrovi duvajte za moju tugu ne brinite i ako je ista, ista k'o i pre jos uvek ludo volim je Ti ako odes, ti ako odes, ja necu plakati samo rukom mahnucu nije mi nista odglumicu nek' tvoje ruke i tvoje kose vetrovi nose
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Vrati se na mesto zlocina Jos si mi ko nocna mora a ipak mi znacis ceznem da mojim nebom vedris i oblacis Ne plasim se sudnjeg dana drzi me jos nada kad te savest bude pekla doci ces mi tada Vrati se na mesto zlocina zivot mi je jos u ocima pa me spasi ili mi muke skrati sta god hoces, samo mi se vrati Zivis kao da me nema a bol je sve jaci na pola slomila si mene barem me dokrajci Ne plasim se sudnjeg dana drzi me jos nada kad te savest bude pekla doci ces mi tada
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Vrati tata mamu Tuzni su mi dani, tuzne su mi noci bolno mi je srce, placne su mi oci zeljan sam ljubavi mile majke moje zeljan da me majka svojim sinom zove Volim je, zelim je vrati oce majku vrati, molim te Sa majkom si, oce, zivot raskinuo da l' cu srecan biti, nisi pomislio ako kao dete moram tugu kriti i tvoja ce starost, oce, tuzna biti Vrati tata mamu ako sina volis dusa mi je prazna a srce me boli poslusaj me, oce, volecu te vise osmeh moje majke boli ce da brise
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Za tebe nisam ja Nemoj me vise cekati nemoj zbog mene venuti zalud ti leta prolaze ja nisam covek za tebe Aj, ostacu uvek bekrija ostacu znaj meraklija danju ja s vinom drugujem a nocu cure milujem Nek tvoje srce sada zna za tebe duso nisam ja Tesko je sa mnom ziveti jos teze mene menjati potrazi drugi tihi dom i nadji leka srcu svom Obrisi suze malena ljubav je moja varljiva sto pre od mene odlazi sto pre me ti zaboravi
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Zalicemo jedno drugo Kad sve prodje zalicemo, draga stazom srece zasto nismo posli bice kasno da vratimo ljubav dane srece sto su kraj nas prosli Zalicemo jedno drugo al' kasno ce biti staroj sreci nikada se necemo vratiti Zasto si me dragim svojim zvala i pricala da sam ti jedini nemoj ljubav nikad da spominjes ljubav koju nismo ostvarili Srce moje dugo si varala dosta traga ostavi u njemu pricaju mi s drugim srecno zivis jasno mi je da je kraj vec svemu
Trenutno vreme je: 19. Jun 2013, 18:45:40