Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 353 354 356 357 ... 756
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Liverpool Football Club  (Pročitano 544828 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Ja mislim da je to za tvoje oči... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

La Niña...

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k608i
Reds reject Torres bid - report

Spanish reports claim that Liverpool have rejected a huge bid from Chelsea for Fernando Torres.

Radio Marca report that Roman Abramovich lodged a cheeky 50million euros (£40million) offer for Torres - who has shone on his debut season in England.

Liverpool are believed to have rejected the offer out of hand and did not discuss any possible deal as they have no intention whatsoever of selling the Spanish striker.

It is also claimed that Avram Grant tried to use his friendship with Liverpool's Yossi Benayoun to make it known to Torres, Chelsea's admiration.

However, Torres - who is readying himself to play a pivotal role for Spain at Euro 2008, is more than happy with life at Anfield and has no intentions of quitting less than 12 months into his Liverpool career.

Sky Sport

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Ode ti maca... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

La Niña...

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k608i
Pa gde ides Alene  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Liverpul odbio ponudu Čelsija za Toresa

Američki vlasnici Liverpula odbili su ponudu Čelsija da za 40 miliona funti prodaju svog najboljeg napadača Fernanda Toresa, tvrde španski mediji.

Kako je objavio radio "Marka", vlasnik Čelsija Roman Abramovič odlučio je da pokuša sve što je moguće da dovede Toresa, koji je ove sezone blistao u dresu Liverpula, ali Upravni odbor kluba sa Enfild Rouda nije ni razmatrao njegovu ponudu.

Tvrdi se, takođe, da je menadžer Čelsija Avram Grant pokušao da uspostavi kontakt sa Toresom uz pomoć svog zemljaka Josija Benajuna, ali je reprezentativac Španije to odbio, uz obrazloženje da je srećan u Liverpulu i da uopšte ne razmilja da napusti klub čija je glavna zvezda.

U šampionatu koji je upravo završen, Tores je postigao 24 gola u Premijer ligi, što je rekord za jednog stranog fudbalera u debitanstskoj srezoni. Dosadašnji rekorder bio je Rud van Nistelroj koji je u debitantskoj sezoni u Premijer ligi za Mančester Junajted postigao 23 gola.

Izvor: Megafonija
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29134
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Liverpul odbio ponudu Čelsija za Toresa

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Pa gde ides Alene  Smile
Ja nigde, ali tvoja maca ode... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

La Niña...

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k608i
Alene, moram da te razocaram, juce sam ga pitala i rekao mi je da ostaje tu gde jeste jer mu se mnogo svidja u Liverpoolu i sto je postao novi Bog medju navijacima Smile
« Poslednja izmena: 14. Maj 2008, 09:03:20 od lady arwen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 
Tores ostaje,naravno........ Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice !!!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3162
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N70
Džerard traži novac za pojačanja

Kapiten fudbalera Liverpula Stiven Džerard izjavio je da sledeće sezone njegova ekipa može da se umeša u borbu za titulu u Premijer ligi samo ako trener Rafael Benites bude imao dovoljno novca za pojačanja. Džerard je rekao i da je razočaran što se ekipa od borbe za titulu oprostila još za vreme Božića, ali i zbog toga što je sezonu završila sa jedanaest bodova zaostatka za šampionima Mančester Junajtedom.

Kapiten 'crvenih' je naglasio i da je svestan da se situacija neće rešiti ukoliko vlasnici kluba ne obezbede treneru Benitesu novac za dovođenje nekoliko dobrih igrača.

"Moram da pazim šta pričam, da ne bih ponovo rekao da očekujem osvajanje titule u sledećoj sezoni, ali, priznajem, očajan sam što nismo uspeli da postanemo šampioni. Verujem u ovaj tim, i trenera, imislim da to možemo da ostvarimo", rekao je Džerard.

Trener Benites se već sastao sa vlasnicima Liverpula, i predložio im nekoliko mogućih pojačanja za narednu sezonu. Španac bi na Enfild doveo igrača Aston Vile Gareta Berija i fudbalera Borusije iz Dortmunda Filipa Degena.

"Vlasnici kluba moraju da obezbede novac, kako bismo sledeće sezone bili jači. Ne znam mnogo o Rafinim planovima, ne zove me da me o tome obavesti, ali me je uverio da će kupiti samo one igrače koji mogu da pojačaju klub", rekao je kapiten Liverpula.

Džerard je dodao i da je teško reći koliko novih igrača je potrebno ekipi, ali je naglasio da se godinama smanjuje razlika u bodovima između Liverpula i vodećih timova Premijer lige.

"Dobro smo igrali ove sezone protiv Arsenala i Čelsija. U svakoj utakmici smo bili blizu pobede, a sitni detalji su uticali na konačne rezultate", rekao je Džerard.

Mediji u Britaniji su naveli da je milanski Inter ozbiljno zainteresovan za angažovanje Džerarda, ali kapiten Liverpula demantovao je odlazak iz kluba.

"Ovde sam srećan i uživam u fudbalu. Jedino zbog čega sam nesrećan je što smo sezonu završili bez osvojenog trofeja. Ja sam rođeni pobednik i to je jedini razlog zbog kojeg igram fudbal", rekao je Džerard.

B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 353 354 356 357 ... 756
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.