Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 756
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Liverpool Football Club  (Pročitano 540465 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Odlican je Tevez igrac. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

La Niña...

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k608i
nisu mogli da nadju vecu rupu da dovedu.........  Smile
Pa ja mislim da vece rupe od Andriy Voronina koga dovode na leto nema...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

La Niña...

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k608i
8. maj 2007. (Sportservis) - Golman Liverpula Poljak Jirži Dudek javno je zamolio trenera Rafaela Beniteza da mu dozvoli da poslednji put stane na gol tog kluba, pre nego što zauvek napusti "Enfild", prenose engleski mediji.

Dudek (34) će na kraju sezone napustiti Liverpul, pošto mu tada ističe ugovor, a uprava mu nije ponudila potpisivanje novog. Poljak želi da se oprosti od navijača Liverpula tako što će braniti na poslednjem prvenstvenom meču protiv Čarltona, a šansu vidi u povredi prvog golmana Hoze Reine, koji ima problema sa ramenom.

"Bilo bi lepo braniti još jednom, ali to zavisi samo od trenera. Želim samo da se oprostim. Ukoliko to nije moguće, onda ću ja biti poslednji koji će izaći na teren posle utakmice. Ostalo mi je da kažem 'hvala' 40.000 puta", objasnio je Dudek.

Dudek je postao heroj navijača Liverpula nakon finala Lige šampiona protiv Milana 2005. godine. On kaže da nikada neće moći da igra za neki drugi klub iz Premijer lige.

"Ne mogu da zamislim da dolazim na 'Enfild' s nadom da će Liverpul izgubiti. Postao sam više od običnog radnika, ja sam sada navijač Liverpula".

Izvor: Nadlanu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Lights...Camera...Revolution!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 257
Zastava ...Where Night Is Eternal
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson 
sa rupama mi stizemo do 6. titule prvaka Evrope....nije to lose
IP sačuvana
social share
Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.                         Bill Shankly
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ovaj život je biznis da popizdiš

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia n73
daleko od toga...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
da ga stave da brani pa da usere nesto po cemu je poznat i propadne im Liga Sampiona, neverujem da ce Benitez to dozvoliti
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia E65
Ma vi neiste ni procitali vest do kraja , on je izjavio da hoce da stane zadnji put na gol protiv Wotforda a ne Milana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

It`s no place like home...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
točno, pa nije lud stavit ga protiv milana, uostalom on to niti ne očekuje.

Po meni je Tevez strašan napadač, sličan Rooneyu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Rafa Benitez pronašao idealnog napadača?

NEZAUSTAVLJIVA 11-ica Palerma, Carvalho de Oliveira, poznat kao Amauri, doslovno oduševljava trenera Liverpoola Rafu Benitez, koji je najavio da će posegnuti za njegovim uslugama sljedeće sezone, prenose engleski mediji.

Benitez ga prati već neko vrijeme, otkada je ovaj prošle sezone prešao iz Chieva u Palermo za osam milijuna eura. 26-godišnji Amauri strijelac je osam golova ove sezone u Serie A, a prema Transfermarktu vrijedi 12 milijuna eura, što naravno neće biti ni približno dovoljno čelnicima Palerma.

"Benitez je njegov veliki obožavatelj i drži ga za ponajboljeg napadača Europe, uz Didiera Drogbu. No nije Liverpool jedini interesent, postoje i mnogi drugi.", rekao je Amaurijev menadžer Mariano Grimaldi.

Amauri se rodio u brazilskoj Carapiquibi, a kako nikada nije pozvan u brazilsku reprezentaciju, planira igrati za Italiju, u kojoj je već pet godina. Nedavno je zatražio talijansku putovnicu, a preferira, kaže, Donadonija doli Dungu.

izvor: index
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S500
Amauri je odličan... stvarno odličan igrač.. gleda san ga ove sezone u dosta utakmica, i stvarno je odličan napadač.

Uopće mi nije jasno kako ga već nije ulovija neki većo talijanski klub... Meni bi , recimo, on bija odličan igrač za Juventus. Ako ga Liverpool dovede, to bi bija pravi potez (naravno, ako se on snađe u Engleskoj)
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 756
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.