Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 289 290 292 293 ... 756
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Liverpool Football Club  (Pročitano 543448 puta)
Svakodnevni prolaznik

La Niña...

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
SonyEricsson k608i
Ko sa nama igra dve utakmice, jasno mu je ako nas u prvoj nije zgazio da ce veoma tesko da nas savlada u drugoj, to je najbolje osetio smorinjo na svojoj kozi, a Wenger ce mu se lako pridruziti u tome ako nije uspeo da nadje nacin da nas zaustavi... Liverpool ima ono sto ni jedan drugi tim nema, nema igrace koji ce kao Steva, James i jos 9 momaka ostaviti srce na travi...
Sto si igre tice nismo bili bolji, ali to sada vise nije bitno... i zapamtite da se u ls sampiona ne ocenjuje lepota igranja, vec rezultat...
Hvala svima na cestitkama, opet idemo na nase stare musterije iz polufinala... idemo u Moskvu da je osvojimo...
P.S.
Alene budi srce pa nam cestitaj na pobedi, mozes ti to...  Smile
« Poslednja izmena: 09. Apr 2008, 08:05:40 od lady arwen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
Sta pizdite, Liverpool je bolja ekipa to se vidi iz aviona.
Samo su iskusniji

iz veceri u vece sve vise i vise mrzim ovaj tim liverpula  Smile
Slazem se 100%. . . ae 2 sezone kao gotivni su, svi ih otpisuju i stizu daleko, al sad ga stvarno precerase. . . Ovo je dokaz da danas ne treba da se igra lep fudbal  Smiley 1

Mislim gotivim ja i Rafu ( da vidim de su sada oni hejteri) . . . Gotivim i gospodara Stevie G-a, siguran sam i da sam prvi cuo i da sam najveci fan Fernanda Torresa. . . mada mi ga je ogadio ovaj momak sa istoimenim nikom. . . Gotivim i Babela i Hipiju,i uopste 99% ekipe . . .al daj bre vise terajte se u qrac. . . pa dosta je bilo . .

Nisam siguran da li bi vise voleo da ih Chelsea(koji inace ne volim) izbaci ili da cak prodju do finala a onda da im se Mancester pokenja po faci . . . svima. . .
« Poslednja izmena: 09. Apr 2008, 09:16:36 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 6303
Totalno nezasluženo. To je sve što imam da kažem.
Ispao je bolji i kvalitetniji tim.

Ako je ovo penal što je sudija večeras dosudio onda je ono nad Hlebom što je Kajt uradio u prvom meču za penal, crveni karton, pet utakmica neigranja i nedelju dana zatvora. Penal apsolutno nije postojao nad Babelom.

O taktici Arsenalovoj ću pisati na njihovoj temi.

Što se tiče Liverpula, mnogo bolja igra prikazana nego u prva dva meča zajedno.
Tores je igračina, ali mi se nikako ne dopada njegovo konstantno padanje pri svakom kontaktu sa protivničkim fudbalerima.
Maskerana ne vredi komentarisati, jer je to novi Materaci kada je u pitanju oštriina.
Izgaskom Flaminija Arsenal je znatno hendikepiran.

Imali ste večeras dva igrača više - publiku i Senderosa nesposobnog. Smile Smile Smile

A i sudiju koji vam je svirao nepostojeći penal.
Toliko kontroverzi u ova dva ( tri ) meča da je to neverovatno.
Prošli ste nezasluženo i nažalost možda ću navijati za vas protiv Čelzija koji mi je i dalje pored Juventusa na samom vrhu najmržih timova.
Ali koliiko ste me iznervirali možda ću napraviti presedan i navijati za robote.

Ево овако,можда крајњ резултат не осликава прави однос снага,али да је бољи победио,јесте. Арсенал сем оне почетне иницијативе није показао ништа, иако су евидентно млађи и бржи од играча Ливерпула, требали су да ускладу са тим и играју. Међутим,искусно је одиграо Ливерпул,спустио лопту на земљу и тако тражио своје шансе. Што се тиче пенала,већ на почетку утакмице је била једна сумњива ситуација над Кујтом, тако да би 2 сумњиве ситуације на мечу биле много... Уосталом оно на крају је био евидентан прекршај,бар по мени,лик га је вукао 3,4 метара не нешто пуно али одвољно да овај падне,па ти зато можда није изгледало као груб фаул али он јесте био.
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Istorija se ne kupuje parama ona se stiče godinama

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 314
Zastava Banja Luka-Liverpool
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13

Ako je ovo penal što je sudija večeras dosudio onda je ono nad Hlebom što je Kajt uradio u prvom meču za penal, crveni karton, pet utakmica neigranja i nedelju dana zatvora. Penal apsolutno nije postojao nad Babelom.

Tores je igračina, ali mi se nikako ne dopada njegovo konstantno padanje pri svakom kontaktu sa protivničkim fudbalerima.
Maskerana ne vredi komentarisati, jer je to novi Materaci kada je u pitanju oštriina.

Imali ste večeras dva igrača više - publiku i Senderosa nesposobnog. Smile Smile Smile

Prošli ste nezasluženo i nažalost možda ću navijati za vas protiv Čelzija koji mi je i dalje pored Juventusa na samom vrhu najmržih timova.
Ali koliiko ste me iznervirali možda ću napraviti presedan i navijati za robote.

Nemoj molim te da pišeš sa tolikom mržnjom prema Liverpoolu.

Liverpool će sve sjebati i osvojiće ligu šampioa,iako možda ne igraju najljepše,ali sigurno igraju najborbenije
što je za mene puno bitnije nego da igraju lijepo.Svi ginu jedan za drugoga na terenu i to je ljepše vidjeti nego igru Arsenala da se ušeta u gol.
Sve će ih Liverpool pregaziti i osvojiti ligu šampiona.
Chelsea će pobijediti u obe utakmice.

Vi ste ovdje Liverpool okarakterisali kao staračku ekipu a u stvari samo 2 čovjeka imaju više od 30 godina.
Svi ostali su puno mlađi.
Arsenal jeste mlađi a logično je da se mlađi momci više bore da više žele pobjedu što ovde nije bio slučaj
« Poslednja izmena: 09. Apr 2008, 10:40:25 od Fernando Torres »
IP sačuvana
social share
Niko i nikad neće biti veći i bolji od liverpoola,znajte to vi koji bi sve dali da propadne,ali Liverpool živi vječno i njegova slava će živjeti vječno

Edit by latifovich: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung D900

Liverpool će sve sjebati i osvojiće ligu šampioa,iako možda ne igraju najljepše,ali sigurno igraju najborbenije
što je za mene puno bitnije nego da igraju lijepo.Svi ginu jedan za drugoga na terenu i to je ljepše vidjeti nego igru Arsenala da se ušeta u gol.

Vi ste ovdje Liverpool okarakterisali kao staračku ekipu a u stvari samo 2 čovjeka imaju više od 30 godina.
Arsenal jeste mlađi a logično je da se mlađi momci više bore da više žele pobjedu što ovde nije bio slučaj
a zašto ne bih? Ogadili su mi fudbal do kraja života. Smile

Ovo si lepo rekao. Prva tvoja pametna i smislena rečenica od kako si došao na forum. Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 916
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Alene ti si ljubomoran na Lpool zato sto se ljudi bore i ginu jedan za drugog i sto je najvaznije prolaze dalje.Za koga ti navijas?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Istorija se ne kupuje parama ona se stiče godinama

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 314
Zastava Banja Luka-Liverpool
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13

a zašto ne bih? Ogadili su mi fudbal do kraja života. Smile

Ovo si lepo rekao. Prva tvoja pametna i smislena rečenica od kako si došao na forum. Smile Smile Smile Smile

Mislio sam na to da će Liverpool pregaziti Chelsea u obe utakmice
IP sačuvana
social share
Niko i nikad neće biti veći i bolji od liverpoola,znajte to vi koji bi sve dali da propadne,ali Liverpool živi vječno i njegova slava će živjeti vječno

Edit by latifovich: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

You'll never walk alone

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2606
Zastava Anfield Road
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
LG G2 32GB
mozete da ih mrzite koliko hocete,ali netacno je da igraju bunkericu.Otrsli su arsenal iz gaca.U svim segmentima izuzev prvih 15 minuta igre gde sam video nejlepsu pas igru u ovom takmicenju do sada od strane arsenala,ali kratko je trajalo.Cestitam uz zelju da razguzite plavce

mislim da vam je jimy ovde objasnio neke stvari Smile ,pa prema tome Smile
IP sačuvana
social share

vozio sam motor 300 km/h skoro 4 minuta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 
Gledao sam prvih 15.minuta i tada je Arsenal bio bolj.navijaci Arsenala kazu da im  proslu utakmicu sudija nije svirao cist penal.OK,ali i Liverpool je ostecen na pocetku meca kada je Kujt pao u sesnaestercu,cak je i komentator na B92 rekao da "Ako Arsenalu u prvom mecu nije dosudjen penal,sada nije ni Liverpooolu.....'......Nisam gledao utakmicu celu(morao sam da radim trecu),ali sam gledao pregled LS i mogu reci da su bili podjednaki,stim sto je Liverpool iskoristio svoje sanse a Arsenal nije(mislim da je Adebajor promasio 100% sansu).
Liverpool je mozda vise imao srece(sreca prati hrabre) imao je publiku na svojoj strani i Senderosa.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat

Слажем се.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 289 290 292 293 ... 756
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.