ma ok bez opterecenja ja sam to pitao zato meni uvek za oko zapadne baner iz potpisa nekog clana i tu ulazim, a cesto idem u Najcesce postavljana pitanja i ovde, i najneophodniji baner bi bio "pravilnik"
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Stavio sam u svoj potpis link sa rapidshare-a i napisao sta se u njemu nalazi moderator mi je obrisao taj link pod izgovorom da je reklamiranje zabranjeno...!? Ne znam koga sam ja to reklamirao, ali znam da je taj link mnogim ljudima bio zanimljiv. Ne vidim razliku izmedju linka ka fajlu sa rapidshare-a i linka ka drugim stranicama na Bureku koje sadrze odredjene podatke ili neke linkove ka drugim sajtovima. Ocekujem odgovor.
Ako bas zelis, ti stavi link ka tom postu na bureku. To je dozvoljeno. Rapid ne.
Uradio sam tako, hvala na savetu. Drago mi je da je barem neko od "ljudi na polozaju" pokusao da mi pomogne da resim zajednicki problem umesto da me kritikuje jer ne mislim kao on.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!