Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Jan 2026, 05:34:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 96 97 99 100 ... 184
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Linkin Park  (Pročitano 113783 puta)
Hronicar svakodnevice

Hands Held High

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 611
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung A50
Heheh....Dragi Moji...Vidite Kako Nas Podjebava...Pa Zar Na Ovo Da Cutim I Da Se Pravim Mutav...Mislim Stvarno..... Smiley 1
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

*Kako koristim kosmo disk, moja zena vise ne hrce*

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5204
Zastava Nova Pazova↔Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia onaj veliki
...Pa Zar Na Ovo Da Cutim I Da Se Pravim Mutav...
Da! Smile
IP sačuvana
social share
Top teme:
:: Da li pishate pod tushem ::
:: Ima li petao penis? ::
:: Koje vam jaje vise visi? ::

...histerija znaci kadse covek dere iz petnih zila smrt smrt smrt!!...
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Hands Held High

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 611
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung A50
Sto Bi Rekli U Moj Kraj....Uuuu Izem Ti Rabotu Kad Te Drugi Zajebavaju...Aaaa Ostali Se Prave Jos Vise Mutavi... Razocarao Sam Se...Ohhh Boze.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

somewhere I belong...i guess...:)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 718
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6270
@ pg girl

Straight edge (also known as sXe, and xXx) refers to a lifestyle, a personal commitment, a philosophy, and a subculture that is closely associated with hardcore punk music. Straight edgers abstain from tobacco, alcohol, and other drugs. Some followers of the straight-edge philosophy also abstain from caffeine, promiscuous sex, and/or practice vegetarianism or veganism. Originally followers of straight edge were atheists, who believed religion was a form of weakness and mind control; although as the culture grew, this ideology became less popular

Najbolji deo!!!

Linkin Park specializes in angst-ridden music about gay shit like depression, self injury, suicide, being ignored, being misunderstood, being fucked over, being bummed over and generally the individual suffering in an uncaring, cruel and ridiculing society.

I ovo nije tacno???^
i ti wjerujes swemu sto je napisano na net ili u nowine?!a i da je to tacno sto pise:treba li ja njih da slusam samo zato sto se bore protiw droge i ostalih sranja?!ja kad nekoga wolim(mislim na grupu)onda je to zbog muzike koju prawe,ni zasta ostalo,mada ako cemo prawo,ja mislim(ma sigurna sam)da je to sto oni pricaju o borbi protiw droge cisto radi reklame i tih gluposti jer,swe se owe zwijezde bore protiw droge a swaki drugi narkoman i pijanica...i da,nije neka fora izwadit o grupi koja ti se swdija swe najobolje a o lp-u swe najgore...nisi fer po tom pitanju...ali pazi,i da su chester i mike i swi ostali clanowi benda najweci narkomani ja bi ih jos uwijek slusala jer wolim njihowu muziku,ne interesuje mene njihow priwatni ziwot...
@CvijaFaQ
ti nikad bukwalno nisi rekao da je lp sranje ali ti na isto dodje kad pljujes po njima i goworis(te)da truju djecu i te gluposti...ajde molim te...
« Poslednja izmena: 16. Jun 2007, 11:19:06 od pg girl »
IP sačuvana
social share
-gdje bi nam bio kraj da nije tako blizu?!
-zeli samo ono sto od tebe zawisi
-mnogi ljudi nisu dostojni dana pa on ipak swice
-u swakoj ljubawi postoji onaj koji ljubi i onaj koji okrece obraz
-bog nam je dao jedan jezik a dwa uweta da bismo manje pricali a wise slusali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Kad sam ja reko da truju decu i kada sam pljuvao po njima? Samo sam rekao da su komercijalni i da postoji dosta superiornijih bendova u svakom pogledu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3;M
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
KAKAV GROZAN DAN!!!!
Danas je bila velika, velika, velika oluja u Veneciji...
Neznam kako da nazovem taj vetar... Ali sam cuo od Engleskih turista rec whirlwind...
Dok smo iscekivali LP...
Oluja je pocela u S. Giuliano parku unistila citavu binu!!!!!
Povredjeno je preko 15 ljudi...
Ocekujemo vesti sta sledece raditi....
Festival je odlozen trenutno...
Neznam kakvo je stanje na ostalim stage-ovima, ali je Main stage unisten....
Javicu vam sta je bilo..
I naravno postaviti slike...

Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 15. Jun 2007, 23:16:36 od Snake01 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

I'm the eyes in your radio

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 295
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson w300i
Ja izbegavam svadje i prepiranja ali ovo ne mogu da precutim. Ovo sto je S.H.C.F napisao je najveca glupost koju sam ikada procitala!!Pogotovo "Linkin Park specializes in angst-ridden music about gay shit like depression, self injury, suicide, being ignored, being misunderstood, being fucked over, being bummed over and generally the individual suffering in an uncaring, cruel and ridiculing society." Nemam reci da opisem ovu glupost. A o cemu pevaju silni rock bendovi vec decenijama, nego o osecanjima?!! A po tebi je bolje da pevaju o cemu? o zelji da ubiju nekog ili nesto slicno? Ja bih rekla da takvi tekstovi truju decu i cine ih agresivnim a ne ovakva muzika. Stvarno ne mogu da verujem sta sve ljudi pisu! A da LP nije veliki bend ne bi se ovolika prasina dizala oko njih Smile

@ Snake
Bas mi je zao! Ali bice super kada se sve sredi! Good luck!
IP sačuvana
social share

So hidden in the picture
Warping the world around me
They've been insistng
There's no difference between you and me
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 236
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
@ pg girl

Straightedge je pokret mladih ljudi koji se zalazu za zivot bez alkohola,cigareta,droge i ostalih poroka!!!
Nastao je 1981 godine...Sta tu ima lose???
 Smile  Smile  Smile

@vamp girl

Hardcore je pre svega zdrava muzika!Hardcore ze zasniva na prijateljstvu,postovanju - friendship,unity,respect,commitment,loyality,pride...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
S.H.C.F, pa ti lepo otvori temu o tome i sve mirno Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
@Vamp_girl: Postoji razlika izmedju emotivnih pesama i emo pesama. Emo je jedna pod kultura, koja... malo preteruje sa emocijama, tj. stalno se prave tuznim.
Emo muzika
Emo ''kultura'' (pogledajte pod "4 Criticism")
How to be Emo  Smile

Pesme kao sto su Crawling, Numb, My December... su pravi primer emo muzike.
« Poslednja izmena: 16. Jun 2007, 07:20:53 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 96 97 99 100 ... 184
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Jan 2026, 05:34:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.