Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Okt 2025, 21:54:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 89 90 92 93 ... 184
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Linkin Park  (Pročitano 98642 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 236
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Eeee sto volim ovog Snake-a kad je duhovit mada i maxsex se trudi!
Ne sada ozbiljno jer moze neko da mi objasni?Nikakva provokacija!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Ja bih rekao da je kvalitet jedino u reklami. Kao i kod 99% MTV bendova. Dosta ljudi ih slushaju jer nisu culi nista bolje.
Takodje tu ima i psihologije ali tu me mrzi da zalazim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
@Snake01

brishem ti od sad postove
sa ogromnim zadovoljstvom moram da dodam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3;M
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Ja bih rekao da je kvalitet jedino u reklami. Kao i kod 99% MTV bendova. Dosta ljudi ih slushaju jer nisu culi nista bolje.
Takodje tu ima i psihologije ali tu me mrzi da zalazim.

Oni su bend koji voli pare...
Jeste, tako da ne ocekujem da ce se ikada raspasti... Ovi solo projekti ce biti samo senka LP uspeha...
Jako su losi kod singl albuma...
Vlidi mi je rekao da na pr. RHCP kada izda singl album izbaci 2-3 nove pesme, sto LP ne radi... Oni na pr. izdaju singl sa stvarima koje mozes da skines bilo gde ili vec imas...
Ali je zato LP bez premca sto se tice FAN kluba LPUnderground...
Za 20 dolara dobijes majce, bezeve, stikere i poseban LPU album... Sto je neprocenjivo...
Ni jedan drugi bend nema fan klub te vrste...
I sto je najvaznije, ako si clan LPU mozes da upoznas bend na m&g...
Pravili su turneju po Americi gde je ulazak na njihove koncerte bio besplatan za clanove Fkluba...
Sto je najvaznije dolaze sledece godine na Green Fest Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Sto se tice muzickog pravca... Glupo je reci kojem muzickom pravcu pripadaju kada su i oni sami rekli da kada ih god svrstaju negde oni pokazu da ne pripadaju u tom...
Volim ih zbog dobre muzike i zbog posvecenosti fanovima...
I zato sto su very funny Smile

@krouli:
Prestacu, nema vajde...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Hands Held High

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 611
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung A50
Krouli .... Nepravda Jbg...Mi Stitimo Ono Sto Volimo...Ne Dozvoljavamo Da Neko Stalno Zajebava...I Ti Bi Ucinila Isto...
Nego Ajde Nema Veze....Navikli Smo....

E Daaa...Naso Sam Faint (EMT Remix) Negde Na Hardu....Nisam Ga Dugo Slusao...Extra Je Smiley  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Sa Download festivala pre dva dana...
Bennington told the crowd prior to 'Crawling': "We'd like to thank you guys for making 'Minutes To Midnight' Number One across the fucking world. "And we just want to dedicate this show to all of you who've been Linkin Park fans since day one - I can see a lot of 'LP' flags out there."

Vidim sebe u tim since day one fanovima Smile Smile
« Poslednja izmena: 11. Jun 2007, 19:23:08 od Snake01 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Pa meni je najvaznije da dobijem bedz i majcu. Iskrenost, zvuk, umetnost... to mi je sekundarno  Smile
I pre nego sto kazete da LP ima sve te stvari, ne nemaju. Oni ne mogu ni da se porede po tome sa nekim mnogo manje poznatim bendovima. Znam, cuo sam poprilicno pesama od LP-a.
Kao sto sam rekao, reklama. (Ne zelim da vas vredjam ako vam deluje da ovo radim, niti pokusavam preterano da vam nabijam moja mishljenja niz grlo. Samo vam savetujem da date sansu bendovima kao Opeth, In Flames, Dark Tranquillity, Mastodon, Queensrÿche...)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Pa meni je najvaznije da dobijem bedz i majcu. Iskrenost, zvuk, umetnost... to mi je sekundarno  Smile
I pre nego sto kazete da LP ima sve te stvari, ne nemaju. Oni ne mogu ni da se porede po tome sa nekim mnogo manje poznatim bendovima. Znam, cuo sam poprilicno pesama od LP-a.
Kao sto sam rekao, reklama. (Ne zelim da vas vredjam ako vam deluje da ovo radim, niti pokusavam preterano da vam nabijam moja mishljenja niz grlo. Samo vam savetujem da date sansu bendovima kao Opeth, In Flames, Dark Tranquillity, Mastodon, Queensrÿche...)

Tesko da cu sada dati sansu bilo kojim drugim bendovima...
Ja sam jedan "opiceni" LP fan Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 236
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
@ Cvija FaQ

Smile

@ Snake

Ako ih volis sto za 20$ mozes da dobijes majcu,bedz...onda nisi normalan!
Valjda je vazan zvuk!

A sto se LP tice to je obican MTV bend koji zivi za pare a ne za fanove!

Dok recimo 25 ta Life(legendarni N.Y.H.C) dolazio u BG za 600 din. i naravno bio u MINUSU posle koncerta ali je bend reko da je do sada  imao najbolju podrsku bolju od onih legendarnih koncerata u CBGB-u (NY) sa njihovog zvanicnog sajta!
To je pravi bend!
Dok ce karta za green fest za lp da bude  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

-> đση'т ¢σρу, вε σяιgιคℓ <-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 124
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung galaxy s
Ma koji bre MTV crni.Volim ih zato sto imaju samo takve hitove,sta kao i tada kada su pocinjali i imali one Demo snimke(In The End,Dedicated,Crawling,Papercut itd... bili su reklamirani ??? Dobro sada vec nije to bas isto,svakom udare pare u glavu  Smile ...Bice veselo ako dodju na Green Fest  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 89 90 92 93 ... 184
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Okt 2025, 21:54:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.